![]() |
vw passat de la prostreet tuning din baia mare
5 Attachment(s)
asteptam parerile voastre despre body kit-ul acestui passat
|
Re: vw passat de la prostreet tuning din baia mare
fatza - 10
spate 4-5 media 7 ;) bafta in continuare |
per total e misto .. spatele lasa de dorit. .. fata e f.tare si stopurile la fel ...
|
frumos...km nashpa spatele...dar in mare e frumos :D
|
nu sunt rau ... dar am o intrabare . Proprietaru nu mai avea bani pt jenti?sau care`i treaba? in afara de bara fatza ,grila, stopuri nu prea vad altceva ... :) i`m not bad i`m just tell u the truth
|
Quote:
P.S. bara fata 100% , bara spate 65% ... RESPECT |
ma intereseaza si pe mine ce ai tu pe luneta... cat a costat?!
mersi |
frumusica masina
|
frumoasa masina ....cam cat te-a dus toata joaca?adica spoilere fata +spate .praguri stopuri si graila fata ma batea si pe mine gandu la un tunning la masina mea ..dar nu stiu cat ma duce deaia te intreb
|
l-am vazut la oradea pe aeroport arata bine dar spatele......nu prea merge modelul ala de bara dar fata superrr;)
|
frumos mia placut elegant nu prea incarcat e oki
|
3 Attachment(s)
si yo si yo am passat
|
nu-mi place nimic la passatu ala negru....doar stopurile si tevile...atat...ala vechi...e marfa la cat de vechi e:D
|
hehe merci...asta nui nimic..masina este inca in lucru...urmeaza suicide doors flame trower la tobele alea :rolleyes2 si neaparat azot bine ...multi vor zice multe ...k aiurea k vb prostii..asa au zis cand au aflat k vreu sa pun usi verticale pe un passat din '84 da ati vaz bine din 84' bineinteles veche numai k si model si in talon k in rest este fara urma de rugina plus ca am intarit-o pe dedesubt:rolleyes2 complet..nah...o boala foarte grea care este ca si o durere suportabila Tuning nu carpeala :rolleyes2 :D
|
la o masina care are 7 cmc garda la sol in fata fara spoilere..i-ati mai pune spoilere..asa k si chestie...din curiozitate intreb....:?: :rolleyes2
|
Sefu nu stiu daca ai auzit dar nu e frumos sa te bagi peste topicu omului.
E o tara libera fa si tu un topic si lasa oameni sa scrie despre tine si despre masina ta acolo. Respect pentru amandoi pt ceea ce v-ati facut la masini si bafta in continuare |
mah deci nah....
era vorba de PASSAT subiec de asemeni si pe topicu asta...nah si fiind mai nou pe aici am intrat si yo...oricum nu se prea vorbeste despre Baia Mare pe aici :D
scuze dak am deranjat:rolleyes2 si u park esti din Bucuresti nuh? ;) |
Re: mah deci nah....
Quote:
|
invitatie
pai am :rolleyes2 sunteti invitati :D
|
Si ce legatura are ca sunt sau nu din buc ca nu inteleg.....dar nu mai conteaza hai sa apreciem sau nu ce ai facut oameni astia la masini si sa ne vedem de treaba noastra.
Scuze de off topic |
de accord...
datzi drumu' la tuning oameni buni:D :-P sa vedem ce poate Baia Maree....:-P
|
Re: de accord...
Quote:
|
am si noi si facute....alea noi le-am cumparat din germania cu 500 ambele sia stea facute care din punctu meu de vedere sunt mult mai tari decat astea originale sunt la 300
:D numia pr VW passat / golf /corado /scirocco pana in '93 an de fabricatie...pt alte aceeasi balama dar cu modificari la prindere:-P orice se poate :rolleyes2 |
ca o parere sincera nu imi place deloc spatele si la partea din fatza parca ar da mai bine dar plasa este vopsita neagra.....si nici stopurile clare parca nu dau asa de bine.....grila imi place
|
Quote:
|
alea la 300e sunt facute nu cumparate ...si sunt mai tzapene decat alea la 500e originale :rolleyes2 sa iti las un nr de tel daca vrei mai multe detalii....schitze nu dau...stiu yo de ce :D :D 0748110811
|
Quote:
|
In fatza arata bine
Dar in spate e urata rau de tot cu triplele alea albe pe masina neagra sta ca nuca in perete iar bara aia tip Ferrari nu se potriveste deloc . Macar scoate si tu emblemele alea cu TDI ca sa nu vada lumea ce motorizare ai . Asta este parerea mea spatele asta nu se potriveste pe o Limuzina ??????? |
Quote:
|
foarte urat... botu hai ca mai merge..... dar spatele .... spoilere de care au toti pe dacie si nu vreua sa ii supar pe cei cu dacie..... in general modelele de la passatu asta in sus nu merita modificate....
|
spatele e cam uratel dar merge....asa va ramane in final.....oricum daca ii place proprietarului .....sa-l lase asa....da dupa cum a zis lumea si mai sus spatele e problema
|
daca propietarului ii place ii ok,,,dar sa asculte si sfaturi , mie sincer numi place..
|
Frumos Passat-ul negru , mie imi place si spatele.Daca lui asa ii place , e liber sa faca ce vrea si ce poate din masina lui:D.
Respect pt. ce a facut si bafta ! |
Quote:
|
:twisted: :idea: :evil: e frumos da ar mere niste oz pe el si angel eyes da aq depinde de lovele in rest e oki masina:evil: :evil: :twisted:
|
fata e ceva,dar spatele nu e cine stie ce...
|
fata e mijto....
|
frumoasa fatza.....si spatele aproape frumos
calitate ca lucrare niste roti mai faine si sa vedeti ce schimbare oricum tuningul e chestie de gusturi personale trebuie sa placa proprietarului bafta:) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:40. |
- Copyright 2026 4Tuning