Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: My Little Corsa 1.4 SI (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/237254-masina-mea-my-little-corsa-1-4-a.html)

chyryCRY 01-02-11 20:40

Maşina mea: My Little Corsa 1.4 SI

10 Attachment(s)
Salut ! Numele meu este Chyry sunt un pusti de 18ani cu ambitii mari ! Din decembrie detin o corsa b inmatriculata ! ca dovada a faptului ca nu sunt un sofer experimentat daca as putea spune,am reusit sa lovesc masina inainte de Craciun ( impact cu un logan ) ...
Inca de la inceputul achizitionarii masinii,dansa a trecut prin service-uri pt anumite reparatii si consumabile ! bucsi directie geometrie etc ... apoi nefericitul incident sa intimplat ! am reusit sa aduc masina pe picioare! schimbat : capota,bara fata,faruri,radiator,trager,suporti trager etc, ... la o saptamana am considerat ca ar da frumos niste jante r15 desii in talon am r14 ... am cumparat de la un tip o pereche de jante OZ r15 incaltate ... apoi brusc am observat ca imi trage stanga si ca imi atinge in aripa (aparatoarea de noroi) am duso la autosoft si mi-au spus ca e stramba roata stanga ! ... momentan masina se afla din nou in service schimbat:bascula stanga,capete de bara,bielete ... in concluzie sunt un ghinionist ! dar vreau sa fac ceva usor usor din aceasta buburuza !

Dotarile masinii ...

Geamuri electrice

AC (nefunctional lipsa freon)

Servodirectie...

Motor : 1.4 cmc versiunea S.I. JOY 80cp !

In materie de Sound !
pana in momentul de fata au trecut prin aceasta masina 3 amplificatoare :D si 3 subwoofere ! Momentan linia audio este formata din : Player mp3 Pionner,Amplificator Pionner,Woofer Blaupunkt Mistyk Series,Boxe spate Sony Xplod 300w,Boxe fata Sony Xplod 130w :)

In continuare am sa atasez cateva poze cu buburuza inca de cand am cumparato si pana in momentul de fata !

Sunt de parere ca nimeni nu se naste invatat ! iar aici sper sa invat ! Multumesc anticipat celor care ma vor sfatuii ! si deasemenea vreau sa-i multumesc lui PDV datorita faptului ca mi-a explicat cum sa deschid acest thread !

NXdev 01-02-11 22:02

Re: My Little Corsa 1.4 SI

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4043264)
Salut ! Numele meu este Chyry sunt un pusti de 18ani cu ambitii mari ! Din decembrie detin o corsa b inmatriculata ! ca dovada a faptului ca nu sunt un sofer experimentat daca as putea spune,am reusit sa lovesc masina inainte de Craciun ( impact cu un logan ) ...
Inca de la inceputul achizitionarii masinii,dansa a trecut prin service-uri pt anumite reparatii si consumabile ! bucsi directie geometrie etc ... apoi nefericitul incident sa intimplat ! am reusit sa aduc masina pe picioare! schimbat : capota,bara fata,faruri,radiator,trager,suporti trager etc, ... la o saptamana am considerat ca ar da frumos niste jante r15 desii in talon am r14 ... am cumparat de la un tip o pereche de jante OZ r15 incaltate ... apoi brusc am observat ca imi trage stanga si ca imi atinge in aripa (aparatoarea de noroi) am duso la autosoft si mi-au spus ca e stramba roata stanga ! ... momentan masina se afla din nou in service schimbat:bascula stanga,capete de bara,bielete ... in concluzie sunt un ghinionist ! dar vreau sa fac ceva usor usor din aceasta buburuza !

Dotarile masinii ...

Geamuri electrice

AC (nefunctional lipsa freon)

Servodirectie...

Motor : 1.4 cmc versiunea S.I. JOY 80cp !

In materie de Sound !
pana in momentul de fata au trecut prin aceasta masina 3 amplificatoare :D si 3 subwoofere ! Momentan linia audio este formata din : Player mp3 Pionner,Amplificator Pionner,Woofer Blaupunkt Mistyk Series,Boxe spate Sony Xplod 300w,Boxe fata Sony Xplod 130w :)

In continuare am sa atasez cateva poze cu buburuza inca de cand am cumparato si pana in momentul de fata !

Sunt de parere ca nimeni nu se naste invatat ! iar aici sper sa invat ! Multumesc anticipat celor care ma vor sfatuii ! si deasemenea vreau sa-i multumesc lui PDV datorita faptului ca mi-a explicat cum sa deschid acest thread !

Salutari si bine ai venit printre noi.Imi pare rau de "micul" incident, oricui se putea intampla, bine ca n-a fost mai grav ;).Draguta buburuza, imi plac jantele cum vin pe masina ;).Ai suspensie sport?E destul de lasata :D.Mult succes.

donz 01-02-11 22:05

draguta ca orice corsa :) arata bine masina si poti sa faci multe din ea + 80hp pe 800kg e buna treaba la motor te poti juca si ajungi la 100caluti fara investitii enorme, plange dupa un eleron de GSI pe luneta, despre jante eu zic ca nu e alegerea cea mai buna acuma gusturile nu se discuta:twisted:

spor la treaba , vad ca apar tot mai multe corse si e de bine ca sunt masinute frumoase si perfecte pentru oras

chyryCRY 01-02-11 22:06

Salut ! Multumesc de urari ! sincer nu stiu daca masina are suspensie sport ! cateva persoane mi-au spus ca are avand in vedere faptul ca este S.I. ! cat despre micul incindet,ai dreptate multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai grav !

Salut ! Multumesc de urari,cat despre jante ai dreptate nu este alegerea potrivita si jantele sunt for sale :D ... sper sa achizitionez cat de curand un eleron ... ma gandeam sa imi cumpar unul de astra f si sal modific ... multumesc inca odata !

NXdev 01-02-11 22:16

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4043619)
Salut ! Multumesc de urari ! sincer nu stiu daca masina are suspensie sport ! cateva persoane mi-au spus ca are avand in vedere faptul ca este S.I. ! cat despre micul incindet,ai dreptate multumesc lui dumnezeu ca nu a fost mai grav !

Cu placere.Pare destul de joasa, asa o fi din fabrica ;).Ce dimensiuni au jantele si cauciucurile daca le ai la vanzare?Daca te intereseaza...am eu un set pe 16" for sale.

chyryCRY 01-02-11 22:21

sunt r15 OZ de BMW 185 55 15 gume de vara profil v ! ma gandesc ca dabia trage cu rotile astea r15 pun pe 16 :-s s-ar putea sa trebuiasca sa cobor sa o imping !

NXdev 01-02-11 22:27

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4043696)
sunt r15 OZ de BMW 185 55 15 gume de vara profil v ! ma gandesc ca dabia trage cu rotile astea r15 pun pe 16 :-s s-ar putea sa trebuiasca sa cobor sa o imping !

Sunt interesante jantele...sunt de parere sa nu le vinzi ;), cumpara cauciucuri cu balon mai mic, un 45...Eu am avut jantele pe un Opel tigra 195/45/16, tragea bine , apoi i-am pus 205/50/15 si tragea la fel, se cam "contopesc" marimile.

chyryCRY 01-02-11 22:42

Sunt in dubii ! ...

NXdev 01-02-11 23:12

Poti incerca ;), n-ai nici un amic cu jante pe 15" si cauciucuri 185/45/15, sa faci o proba ?

andreibadea 02-02-11 04:56

Quote:

Originally Posted by donz (Post 4043616)
draguta ca orice corsa :) arata bine masina si poti sa faci multe din ea + 80hp pe 800kg e buna treaba la motor te poti juca si ajungi la 100caluti fara investitii enorme, plange dupa un eleron de GSI pe luneta, despre jante eu zic ca nu e alegerea cea mai buna acuma gusturile nu se discuta:twisted:

spor la treaba , vad ca apar tot mai multe corse si e de bine ca sunt masinute frumoase si perfecte pentru oras

daca ne spui si noua de unde luam un eleron gsi...:!:

mult succes cu masina...sincer eu nu mi am dorit corsa dar asa s a nimerit, nu mi pare rau...in materie de dotari esti peste mine dar te ajung eu din urma...;))

chyryCRY 02-02-11 10:23

3 Attachment(s)
Masina o fi ea mai dotata ca a ta dar! AC-ul e nefunctional eu nu am abs poate tu ai,eu nu am airbag poate tu ai,eu am geamuri electrice,poate tu nu ai:D tu ai suspensie sport ! eu nu sunt sigur ca am suspensie sport :D ! oricum masina mea e ghinionista cred ca a fost lovita de 1000 de ori ! in fine !

Singurul meu amic care are jante pe 15 e tweety , nu stiu ce dimensiuni are la gume ! apropo ! Daca pana vineri scot masina din service promit sa fiu prezent la intilnire ! (am masina in service de 10zile,sunt super suparat )

Cateva poze :D CRY si PYF (imi cer scuze pentru calitatea slaba a pozelor,era intuneric etc ... )

PDV_1989 02-02-11 11:01

Re: Maşina mea: My Little Corsa 1.4 SI

Sa o stapanesti sanatos si eventual fara incidente.

Se intampla si la case mai mari ghinioane dar fierul se face, sa nu patim noi ceva asta este cel mai important ;)

Gumele sunt cu talon de 50 ? Daca da, cand le vei schimba punele unele de 40 maxim 45.
Succes cu ce ti-ai propus ;)

casp3r75 02-02-11 11:05

asa ma baiatuleee.:D
ai grija de ea dreacu.

andreibadea 02-02-11 11:11

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 4044944)
Sa o stapanesti sanatos si eventual fara incidente.

Se intampla si la case mai mari ghinioane dar fierul se face, sa nu patim noi ceva asta este cel mai important ;)

Gumele sunt cu talon de 50 ? Daca da, cand le vei schimba punele unele de 40 maxim 45.
Succes cu ce ti-ai propus ;)

ce J au jantele tale?...si ia ti niste gume late...185, 195/40/14 o sa fie foarte jos...

donz 02-02-11 11:37

eleron de gsi gasesti , intradevar mai greu dar se gasesc, am vazut aici pe forum pe cineva dezmembra un corsa b GSI ia vezi poate il mai are si daca ai unu poti vorbi cu cineva care lucreaza cu fibra si iti poate face cate vrei daca are matrita

succes

B-01-PYF 02-02-11 11:39

hai sa facem ceva la motoru ala ca vine sezonu de paralele :lol::lol::lol:

chyryCRY 02-02-11 11:40

multumesc pdv asa am sa fac ! :D

N-am idee ce J au le-am tinut decat o zi pe masina momentan sunt in stand by la subsol !

Ai dreptate dar merge si cel de la astra f putin improvizat !

I can hardly wait ! :D | |

Hai cu cielo Fantomel ... hai la o intilneala !

casp3r75 02-02-11 15:21

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4045104)
multumesc pdv asa am sa fac ! :D

N-am idee ce J au le-am tinut decat o zi pe masina momentan sunt in stand by la subsol !

Ai dreptate dar merge si cel de la astra f putin improvizat !

I can hardly wait ! :D | |

Hai cu cielo Fantomel ... hai la o intilneala !

despre ce motor e vb aici? :D

si cum am spus intr`un post care mi sa sters vin la intalneala :D

off: halal moderatori avem.

bib_andrey 04-02-11 17:03

Să o stăpāneşti sănătos vecine !

E frumoasă maşinuţa..are potenţial :)

Baftă şi ai grijă de ea ;)

alexu_bad_boy 04-02-11 19:05

Salut de la ce vine S.I. e ca civicul de america? ca eu nu am mai vazut corsa S.I. si din cauza asta te intreb

chyryCRY 04-02-11 22:48

Quote:

Originally Posted by alexu_bad_boy (Post 4053089)
Salut de la ce vine S.I. e ca civicul de america? ca eu nu am mai vazut corsa S.I. si din cauza asta te intreb

Salut ! vine de la Sport Injection ! S.I. e varianta 80hp...

valitataye 05-02-11 00:19

Frumoasa buburuza.Multi km fara incidente:)

Subawooo 05-02-11 15:33

foarte frumos , hai cu badboy si restul de ce am mai discutatat , oricum bun veit si pe aici si speram ca s-a terminat cu accidentele :) bafta

graty 17 05-02-11 20:18

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4053896)
S.I.vine de la Sport Injection !

tare asta:-D

donz 05-02-11 23:05

pune o poza cu motorul, sa-l vedem si noi, sau spune-ne codul motorului

chyryCRY 05-02-11 23:52

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4054146)
Frumoasa buburuza.Multi km fara incidente:)

Multumesc frumos !

Quote:

Originally Posted by Subawooo (Post 4055763)
foarte frumos , hai cu badboy si restul de ce am mai discutatat , oricum bun veit si pe aici si speram ca s-a terminat cu accidentele :) bafta

Pe parcurs :D multumesc sa speram ca perioada e over :D
Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 4056719)
tare asta:-D

Multumesc !
Quote:

Originally Posted by donz (Post 4057210)
pune o poza cu motorul, sa-l vedem si noi, sau spune-ne codul motorului

Am sa pun promit !

Noua mea achizitie :D Jante r15 Borbet ! stiu ca acum urmeaza "astea nus borbet,sunt ats sunt aluete" sunt borbet va asigur :D ! rotile le am de la UPE am facut schimb :D eu i-am dat oz-urile el mi-a dat borbeturile :) ... alte achizitii :D amplificatorul pionner si subwooferul blaupunkt :D !

cosmin_cosmin_1 06-02-11 00:07

mie nu-mi plac nici jantele pe care le-ai avut inainte, nici cele de acum
la motor n-ai mare lucru ce sa-i faci.cel mai puternic 1.4 de pe corsa b e x14xe, nu stiu daca pe asta il ai.

valitataye 06-02-11 00:10

Baga muzicantii mai repede sa imi spui ce parere ai de acel amplificator:D

chyryCRY 06-02-11 00:10

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4057371)
la motor n-ai mare lucru ce sa-i faci.cel mai puternic 1.4 de pe corsa b e x14xe, nu stiu daca pe asta il ai.

1gusturile nu se discuta ! 2! exista si 1.7 diesel 3al meu e 1.4 SI ! ms oricum !

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4057378)
Baga muzicantii mai repede sa imi spui ce parere ai de acel amplificator:D

amplificatorul e slabut ! la fel si wooferul !

casp3r75 06-02-11 08:42

bai chiri ma omori pe zii ce trece :lol:
frumoase rau borbeturile...
acum trantesteo de asfalt si ai cam terminat in mare parte :shock:

chyryCRY 06-02-11 09:41

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 4057650)
mijto jucaria ;))

Multumesc frumos !

Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4057728)
bai chiri ma omori pe zii ce trece :lol:
frumoase rau borbeturile...
acum trantesteo de asfalt si ai cam terminat in mare parte :shock:

Mersi bro ... asta pe la vara cred ... apropo tre sa vorbim ceva personal degat de uh si dede !

donz 06-02-11 11:50

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4057371)

x14xe are 16v si 90 de cai , nu cred ca e ala motorul

tind sa cred ca e motorul de 1.4 cu injectie mecanica x14sz dar cel mai bine e sa te uiti in cartea masinii sau sa faci o poza la motor

pe Kadett E si Astra F s-a mai pus c14se de 82 cai si poarta numele de 1.4si

rog un moderator sa faca un singur post, au trecut sfintele 30 de minute :)

chyryCRY 06-02-11 12:32

4 Attachment(s)
trebuie sa-mi mai cumpar prezoane :( 8lei bucata si sa schimb gumele cu tweety

NXdev 06-02-11 12:34

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4058407)
trebuie sa-mi mai cumpar prezoane :( 8lei bucata si sa schimb gumele cu tweety

Asa domne :D, merge treaba, usor usor ajunge masina ca cea din semnatura 8)

chyryCRY 06-02-11 13:15

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4058415)
Asa domne :D, merge treaba, usor usor ajunge masina ca cea din semnatura 8)

usurel ca nu e graba :d ! azi o janta,maine o vopsea,poimaine altceva ... usor asea ca nu ne grabeste nimeni :d ai schimbat bara !? :D

andreibadea 06-02-11 13:33

bravo chiry!!! ce J au jantele?

NXdev 06-02-11 13:40

Quote:

Originally Posted by chyryCRY (Post 4058544)
usurel ca nu e graba :d ! azi o janta,maine o vopsea,poimaine altceva ... usor asea ca nu ne grabeste nimeni :d ai schimbat bara !? :D

Exact ;), daca ai nevoie de spatiu sa lucrezi la masina, facem loc in curte .
Nu am schimbat bara...am "ciumpavit-o".

chyryCRY 06-02-11 14:39

Quote:

Originally Posted by andreibadea (Post 4058598)
bravo chiry!!! ce J au jantele?

Cred ca 7 ! multumesc frumos ! trebuie sa-mi schimb gumele ! :( ca sunt mult prea late pt fata !

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4058622)
Exact ;), daca ai nevoie de spatiu sa lucrezi la masina, facem loc in curte .
Nu am schimbat bara...am "ciumpavit-o".

Lasa ca o faci tu bara ! spor la vanzare apropo,iar legat de spatiu pentru lucru ! cand o sa am nevoie o sa iti spun :D multumesc frumos !

All4Speed 06-02-11 20:50

cat de late sunt..?

chyryCRY 06-02-11 21:59

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 4060278)
cat de late sunt..?

pai 7j

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning