![]() |
Japonezoaice!!
9 Attachment(s)
Am auzit multe discutii cum ca japonezoaicele sunt naspa... va pun niste poze si un filmulet, poate va schimbati parerea! :peace: :lol:
|
9 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
|
V-ati indragostit? :lol: :lol: :peace: :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Sunt superbeeeeee :P :oops:
|
Re:
Quote:
... dar unele sunt chiar dragutze :twisted: |
tot naspa sunt.
|
Re: Japonezoaice!!
Quote:
|
bai nene ce tuning calumea au japonezii astia...
imi place gagica cu STI tatuat :wink: |
E adevarat ca am vazut si \"japonezoaice misto\"
Astea ar fi Subaru, Honda, Toyota, Mitsubishi, Suzuki, Yamaha, Mazda, Nissan samd. Macar masini misto sa aiba si ei daca femei n-au. :peace: |
Eryka eu ador asiaticele sau \"japonezoaicele\" cum zici tu :lol: .... super fete
|
sa zicem ... ca merg , dar astea sunt alese , alea de rand sunt vai .... parerea mea , slabe si scarboase
|
|
ce e asa bun la aia?? :blink: mdea.. orice femeie pe care o vezi goala si cu silicoane o consideri \"buna\"... :no: si in + aici e vb. de japonezoaice.. iar domnisoara nu e in nici un caz nihon gin :D
|
dragutze.. doar ca le cam lipseste \"ceva\" :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
mama ce roller-girl.... :D :flower: :blahblah: :hug: :pelvic_th :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
|
Bishop, aia e japoneza cum sunt eu mexican... :lol:
|
Cine a zis ca e? :lol: Doar de comparatie...
Am si cu dintr-alea.. dar sunt prea nashpa... nu ca asta ar fi foarte stralucita.. oricum mie imi plac evacuarile de la BMW :D |
Re:
Quote:
|
EU ZIC CA SI TAILANDEZELE,NORVEGIENCELE SI RUSOAICELE SUN URATE :lol: ..... :twisted:
DAR POTI PUNE NISTE POZE CA SA MA CONVINGI DE CONTRARIU :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
sunt urate japonezoaicele alea...iar aia de a pus-o santos pe-aci e nasoala ca are sanii prea mari ...bleah! :evil: :evil:
|
3 Attachment(s)
....
|
Vreau la mama :pelvic_th :evil_laug :evil_laug :pelvic_th :pelvic_th
|
oricum cred ca cele mai marfa sunt japonezoaicele putin corcite cu europenii, (o japonezoaica blonda si cu ochii albastrii)
|
3 Attachment(s)
:roll:
o cheama bekky, si e 50-50. Mama ei e japonezoaica, iar tatal italian! |
6 Attachment(s)
O cheama Ayumi hamasaki, si cred k multi dintre voi viseaza la o femeie ca ea!
|
Re:
Quote:
|
Eryka, asta e prietena aia a ta din Japan? Dragutzica foc, cand mai trece prin Romania? :wink: :lol:
|
deci, Eryka ramane cum am stabilit, de la aeroport o aduci direct la mine :P
|
nu prea cred k o sa vina in romania vre'o data :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
|
*
:lol: asha-i hondaru.. mai direct si deocheat... bay.. ai grij ce mai bagi ca intra si minorii.. si nu vrei sa ii pui pe admini sa modifice siteu nu?!??! LOL :lol: :lol: :lol:
|
*
apropo.. miko.. din prima poza.. se uita la becu de \"pozitzii\" din far.. nu?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nope... Acolo ii place ei sa se uite !!!!!!! Cred ca i se cam pare Honda aia cam maricica chiar si pt ea... :lol: :lol: :lol:
|
hmmm
e buna \"japonezoaica\" aia ....dar cred k sa cam stricat un pic cu atata silicon ....putea sa bage si ea mai k omul .... oricum ...are trasaturile fetei misto chiar dak are ochelarii pe ochi :wink:
|
Bekky e draguta si mica parca e o papusica :P, iar Ayumi cred ca e plina de fitze, asa sunt astea. Oricum raportat la numarul de locuitori japonezii sunt urati rau, dar mai sunt si modele care de mici au fost crescute sa arate asa, adica nu au avut voie sa manance ce vor au facut sedinte de modeling si tot asa.
|
luca... in japonia f. greu vezi oameni grasi!! 1/30 e gras!!! nu ca la noi... 15/30
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning