![]() |
FORD MONDEO TITANIUN X
9 Attachment(s)
ce parere aveti despre aveasta editie limitata..in ciuda faptului ca kitul estetic este la fel ca cel de ST220??
si de performantele motorului TDCI de 155cp :D eu unul am ramas super impresionat de jantele speciale..dupa parerea mea..mult mai tari decat cele pe ST220 si decat multe modele de pe piata |
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
arata foarte bine
pacat ca are motor diesel, la un asa look, ar trebui cel putin motorul lui ST220 |
pana la urma e TITANIUN ? sau TITANIUM ? :D
|
lool
acu ce vrei...era o ora taerzie cand am pus postu...:( |
da kitul este parerea mea...nu stiu dece ..mult mai bine decat ST220...
cu toate ca este 99% la fel :wink: probabil jantele sunt de vina pentru aspectul diferit |
O fi frumos kitul, dar motorizarea e patetica...nu se preteaza nici 10% cu exteriorul...pacat de kitul ala...
|
oricum ia mai bine decat un pasat de 150cp...belive me... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
nu ca sa ma laud...dar am mers in ambele...si asta e net superior... si pentru cine nu stie...mai exista o varianta de motorizare.... v6 - 206 cp... acest model..titanium x - ed limitata...a fost scos cu ocazia lansarii celor 2 noi motoare... |
e prea nou si ....comun
|
Masina asta nu se adreseaza totusi impatimitilor dupa viteza,sa nu uitam asta , ieri am fost la Ford in Constanta la Trans Atlantis cu gandul la o Fiesta 1.4TDCI si am ramas impresionat de Titanium X , pretul sau este de 20.999 Euro CIP...dar avea alte jante , in 5 spitze , pe 17\" sau 18\" nu sunt sigur.Oricum masina la 25.000 Euro DDP isi merita fiecare euro cent
|
Re: FORD MONDEO TITANIUN X
Super masina. Sa te poarte sanatos si fara evenimente. Am si eu un mondeo ghia facut pe comanda si are bordul exact ca al tau iar in plus am ornamente mahon si cutie tiptronic cu schimbator pe volan. Unicat in RO. Kitul ext e mortal. Urmeaza si la mine.
|
Ford
Am Si Eu Un For Mondeo 1993 Si Imi trebe La El Usa Fata Stanga Electrica Si Faru Dreapta Si Semnalizarile HELP ME PLZ
|
Re: Ford
Quote:
|
kitul ext e f reusit .. Poate ca va suna aiurea dar excluzand faptul ca toti visam la rachete totusi masina se misca mai mult decat decent pt tonajul ei.. si daca va uitati la diagrama aia intre 1500 rpm si 3500 cuplul e destul de bun.. in plus cred ca dupa o resoftare reusita deja vorbim de o masina suficient de rapida.. are stoc sub 8.5 sec pana in suta.. iar reprize bunicele.. e un motor reusit asta cred ca peste v6 tdi de la vw
|
Cuplul de la mondeo 2.0 e devastator. 330 Nm. Are o plecare de pe loc extraordinara. Putine din clasa ei ii fac fata.
|
iar modelul despre care se discuta adica 2.2 tdci are cuplu maxim 400 nm in overboost.. nu e rau deloc ,nu? date stock
|
La un asemenea cuplu trebuie sa fii foarte atent pentru ca la plecarile de pe loc, rotile rup aderenta foarte usor daca o calci peste limita.
|
Stiam ca la 2.2 Tdci e limitat cuplul in primele 3 trepte
1st +/-240Nm 2nd +/- 250Nm 3rd +/- 280Nm http://www.fordmondeoownersclub.co.u...7c87cb9cd48e0e. |
posibil sa fie limitat.. iti dai seama ca pt majoritatea soferilor nu e tocmai usor sa pleci de pe loc cu 400 nm.. ma refer la plecari bruste
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning