![]() |
Drift in Brasov. Locuri pentru practica?
salutare,
caut locuri pentru a practica drift .. mam cam saturat de parcari ! cu respect, rares |
Re: drift in brasov .. locuri pentru practica
rasnov-poiana sunt cateva curbe unde ai vizibilitate destul de buna dar daca ti la viata ta si a celorlati nu recomand ...
mai bine in parcari goale :lol: |
Noaptea merge... Ai zona aviatori pe Rasnov unde ai vizibilitate mare si 2 ace legate. Rasnov-ul are sectiuni mai bune de drift decat Poiana.
|
Sfatul meu ar fi sa mergi noaptea in bartolomeu dupa podul dinspre codlea, sunt ceva curbe pe colo si nu prea e circulat.... esti o idee mai in siguranta, dar il citez pe domnul de mai sus" daca tii la viata ta nu ti as recomanda" mai bine un poligon sau parcari goale, in nici un caz parcarile subterane, eu am patit-o:((, deci cum crezi, bafta
|
ba eu mam cam linistit cu drifturile....de 2 ori era sa o patesc in parcare la real si o data ma si luat politia...eram la tekzen cu baietii din club si eu smecheras de cartier mam vazut cu tractiune spate mam apucat de gogosele....si cand sa ma dau jos din masina vad niste culori palpaind... deja ma gandeam am carnetu de nici o luna si raman deja fara el....bineinteles cu un sictir de nedescris miau cerut actele dar cand au vazut ce fata de mielusel am in buletin(ca inca il am pe ala de la 14 ani) mau lasat :)).....in orice caz daca chiar aveti "nevoie de viteza"(a.k.a. nfs mosuantan) ducetiva pe un camp si facetiva de cap...eu mam linistit....si daca chiar vreti adrenalina ne adunam intro zi mai multi si va aranjez sa ne dam cu masinile pe pista la ghimbav....
|
salut,
pista de la ghimbav o cunosc si da am si vb cu proprietaru si mia aceptat sa vin dar problema este ca e prea scurta si curbele sunt cam scurte si inguste! e bine ptr inceput si viteza mica dar nu asta vreau eu .. si nu vreau doar gogosele .. si parcarea de la tekzen o cunosc si eu :D pe camp lol .. nu cred ca am bagat o gramada de bani in masina sa o fac pentru drift .. suspensie reglabila special pentru drift ca sa ma dau pe camp .. pacat ca in tara asta nu avem si noi un circuit! varianta poiana rasnov e f buna .. dar periculoasa cauzei traficului! cu respect, rares |
parcarea aia din poiana unde a fost etapa??? nu'i combo? ...zic si eu..
|
Quote:
eu zic ca merita o escapada de genu avand in vedere ca nu punem si viata altor participanti la trafic si cand ziceam de "mersu pe camp" a fost doar o chestie ironica...tre sa fii inapt sa bagi masina pe movilite de cartite ps: nu am zis astea ca sa ma dau mare...nu sunt genu...am vrut doar sa dau exemple clare :D |
sa sti ca ai dreptate cu pista din ghimbav .. am sa inscriu si eu cand sa mai indreapta vremea asta :)
ce sti de pista din prejmer? https://www.youtube.com/watch?v=MRuC_yW08yU http://www.i-m-a.ro/ |
Quote:
nu cred ca vam spus dar fac karting de la 8 ani si am in palmares 10 ani de campionat national din care in vreo 7 am iesit pe podium (3x campion national 2x vicecampion)....cat despre cei de la prejmer.....in momentu de fata eu reprezint masterkart (pista de la ghimbav) de vreo 5 ani adica de cand sa deschis...eu nu ma aleg cu nimic din asta (bani) pt ca nea bebe imi este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si atunci cand sunt probleme ne ajutam reciproc.... dar acu vreun an primarul prejmerului si italianu ( adica sponsoru pistei) au cerut sa ne intalnim sa discutam....miau propus sa le reprezint clubul si pista in CNK (Camp. national de karting) iar ei imi vor asigura tot ce tine de karting (kart piese antrenamente la greu mecanici si toate cheltuielile cu deplasarile) + salariu care va depinde de performante.....Pe vremea aceea pista inca nu era gata si eu nu am acceptat pt ca urma sa am bacul si aveam de invatat.... in cele din urma dupa atatea presiuni din partea lor am acceptat am incheiat un contract dupa care pauza....nici un telefon nu am mai primit.....voi ce credeti ca gandesc eu despre cei de la ima??? pista intradevar este misto ca dispunere a virajelor si este mai degraba de auto decat de kart pt ca este umpic prea mare.....dar nu stiu cand va fi gata vom merge si acolo daca vreti..... |
da-mi id-ul tau de mess te rog!
vreau sa vin la ghimbav! cum este in momentul de fata pista? zapada, gheata sau curata? crezi ca vom putea calca vreodata pista de la prejmer cu masinele? |
Quote:
idul til dau pe pm |
crezi ca vom putea calca vreodata pista de la prejmer cu masinele?
|
Quote:
|
deci inca nu este gata sau?
|
mai are cineva idei? .. mam dat azi prin bartolomeu ... sens giratoriu de la hornbach in spre bran .. foarte putini masini ..
|
idei nu ... pune si tu o poza cu 200 SX-u ca tare vreau sa il vad :D
aici sau pe masinile noastre modificari . |
Are topic omu pe Nissan. Cauta acolo.
|
dar are cineva o masina calumea de drift???sau vreti cu 316 sa faceti cerculeti si sa scrieti pe youtube drift cu 316
|
Quote:
|
Frectie un post mai sus daca te oboseai sa-l citesti vedeai ca nu are 316 ci are un Nissan si mai exact 200sx s13.
|
si asta inseamna ca este o masina de drift sau ce!mi se pare jalnic sa zici ca vrei sa faci drift si de fapt sa faca niste amarate de cerculete si acum pnm exista net da si daca scri pe youtube drift o sa vezi ce inseamna drift nu niste cerculete si banuiesc ca nici blocant nu are masina dar alte chesti esentiale de drift asa ca topicul este o prostie sincer!
|
Ce le stii tu pe toate ca un batran intelept.
Banuiesti prost. Masina are lsd. Toti au inceput cu cercuri. Zi-mi tu unde poti sa te antrenezi in tara asta de cacat in afara de parcari de magazine? Ce inseamna la tine o masina de drift? Stickere? Sau fara rollbar nu poti sa te invarti sau ce? Ce-ti mai trebe in afara de blocant, power, suspensie si multe gume de aruncat? Data viitoare cand o sa mai iasa acest 200sx la drift o sa pun personal camera pe masina ca sa nu mai fie discutii. Succesuri. ps. Mai pune si tu niste semne de punctuatie prin propozitii sa te inteleaga omu, nu sa stea 10 minute sa descifreze ce ai scris. |
chiar vrem sa vedem ce stie
|
Imi place ca ai raspuns foarte concret.
|
ce are topicul cu "ce am" si "ce stiu" ???
nu e vorba de circulete ca alea ma plictisesc pe mine, eu vreau sa gasesc un spatiu unde pot sa i dau la maxim si sa ma antrenez da cunosc circuitul din ghimbav problema este ca acolo merge doar din pacate cu viteza mica si cu frana de mana asta ar fi un inceput, da! nu am spus ca stiu sau ca am sau sa ma dau mare si stiu ce inseamna drift, dar ai impresia ca fiecare drift-er a inceput din prima zi cu o masiana in valoare de 10000 euro si stia deja din prima zi sa faca drift fiecare incepem mici .. eu nu sunt genul ala de om care baga mii de euro in masina si apoi hai sa vad .. in primul rand fac treaba cu ce am, vad daca pot si daca imi place si apoi incep sa bag banul si sa o pregatesc dar totul costa timp si practica!!! |
Quote:
|
Nu mai vorbiti de babe ca activez si eu putregaiul de reno cu
4x4 cu programul rabla |
Quote:
pe cheia dupa babarunca sunt ceva viraje dar este cam departe ps: frectie adevaratele masini tunate si bune la toate se gasesc DOAR la HALCHIUMOTORSPORT? nu mai te baga in seama pe aicea si vb aiurea daca te uitai baiatul chiar munceste la masinutza lui,nu stiu ce stie el si nici nu il cunosct insa este unul din putinii care are o pasiune si munceste ptr ea si plus ca mai si baga bani spre diferentza de toti copchilasii care vin la tine si isi pun o toba sau mai stiu eu ce TURLING GEN UN STICKER sau doua leduri.:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Facem unu dinala cu TDI este pentru pensionari?
|
Quote:
|
salut GSI1987
hai pe mess: reshizzo83 si acolo iti dau si numarul meu :) am gasit un spatiu in brasov .. este pe dn13 - sos. feldioarei si are spatiu f mare de 3.000mp platforma betonata si iluminata - am si un numar de telefon dar din pacate doar de la agentie ca este libera si de inchiriat deci tot spatiu liber!!!!! cine cunoaste spatiul? in moment de fata masinutza sta si este in lucru motor din pacate nu are, ca va venii un 2.0t cu un upgrade de 320-350cp (aceasi motor ce il are si nea gaby pe s14-ul ala de anul trecut) motorul trebuie sa vina saptamana viitoare si sper ca in weekendul de 12.03 sa o pot scaote la plimbarica si sper mai mult sa pot participa si eu la prima etapa din iasi !!! dar vom vedea! oriunde dar vreau spatii libere fara trafic chiar daca trebuie sa pun masina pe trailer etc.! |
Quote:
|
ba, nu vreau sa fiu naspa, dar nissanu ala (daca e vb de 350) inafara sa arate eu nu am vazut nimic sa faca.... jos palaria pt cum arata si ce are pe el dar nu sunt adeptul: ce faina e si ce frumos "atarna" (in loc sa se scoale)
|
Quote:
|
Quote:
|
E chiar s15 ultima a lu Gabi. S14-le negru mat a fost vandut.
|
idei noi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning