![]() |
Poza, filme etc. din partea AfterDark
6 Attachment(s)
Prisma 2, 30 octombrie 2004. Mai vin dar acum am probleme cu netu' asa ca o sa le pun cand o sa pot.
|
6 Attachment(s)
Pictures 8)
|
6 Attachment(s)
Mai vin.
|
6 Attachment(s)
Alte poze.
|
6 Attachment(s)
...
|
4 Attachment(s)
Ultimele de la Prisma 2, 30 oct. 2004
|
9 Attachment(s)
Baneasa 21 nov.
|
9 Attachment(s)
Altele.
|
8 Attachment(s)
Ultimele.
|
luca da poze cu masiile din AfterDark nu ai :?:
De cine a fost reprezentat clubul la bucuresti :?: Dar la Craiova :?: |
Poza 2 si le mai gasesti si pe parcurs.
La ambele curse Horia (solenza albastra). La Craiova nu am avut reprezentanti deocamdata. |
sa dat si porschele turbo??daca da cu cine??superba masina!!!! la asa o masina visez si eu... :(
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Sa dat si Porscheul cu Andrei Subaru WRX STI.Si a castigat....?ANDREI :)) :D
|
:shock: :shock: :shock:
Daca Porscheul nu avea nimic schimbat la motor si Subaru da se paote ... dar totusi o poza nu aveti ca vreau sa vad minunea :!: |
Bah, au fost curse azi la Craiova? ai fost?
|
au fost curse si a fost Mafiotu :P :D
|
Re:
Quote:
Am fost si eu acolo ... ce vrei sa aflii :?: |
o poza ceva?
|
poate ne zice si noua singurul reprezentant al mafiei pe forum(de asemenea si onorabil) cum a fost la craiova :lol: :lol:
|
Nene daca aveam poze le puneam la topicul respectiv ...
Nu eu sunt cu pozlele au fost alti ... sper ca o sa puna cei care au filmat si au facut poze (alexius , de la mine din club , si inca cativa ) :!: Nu avem decat sa asteptam :!: |
Felicitari! ti-a placut?
mai chinuiete putin si azi poti sa ajungi la 300 de posturi!!! Bafta |
pai si voi in club tu tineti legatura? poate vorbesti si tu cu CEI DE LA TINE DIN CLUB sa nu puna si noua niste poze sa vedem ce a fost acolo :D
|
ce avetzI cu baiat??? :o
|
Re:
Quote:
|
nu am nimic cu el, il ajut numai sa posteze astazi pana la 300 sa doarma linistit. Poate dupa aceea ne mai slabeste putin !!!
|
Re:
Quote:
|
i am invisible 8) :mrgreen:
|
Carlo cel mai bine este sa taci din gura si sa suporti tot ce ti se adreseaza :!:
Sa stiti si voi ca din greseli invata omul :!: Cu respect mafiotu :!: |
Prin pozele astea v-am aratat partea nevazuta a curselor legale, spectatorii vad numai masini sclipitoare, frumoase, si noi priviti prin ce hartoape le bagam ca sa ajungem la inimile spectatorilor, sa vedeti dupa aia toti baietii ce lustruiau la ele. :lol: :lol: :lol:
|
Porschele s-a dat cu mai toti smekerii si a luat-o de la toti. :lol: :lol:
|
Quote:
Iti dai seama ca omu a venit cu tupeu sa-i faca pe toti si si-a luat-o! Masina de 150.000 euro! Nasol ! :lol: :lol: |
Cred ca vorbeam cu Horia sau cu tine cand am zis ca nu o sa faca nimik, ca astia nu sunt raceri astia au masinile astea de fitze nu sa le dea in gura in fiecare seara, si normal ca a luat-o.
|
Cu mine vorbeai! Si asa este! Se dau smekeri ca vai domne ce masini au ei si defapt sunt niste soferi varza cu impresii ! :lol:
|
Daca se dadea porsche-ul pe 1000 de m ar fi fost altceva. Eu zic ca ar fi batut pe cativa(mai putin pe Andrei cu Subaru).
|
Mai bine se dadeau pe 5 km ! :lol:
CE draq ajung 400m! :lol: |
Si pe mine m-ar fii batut pe 1km dar bine ca ne-am dat pe 400m! :lol: :lol:
|
Cine ma? Ala cu Porschele? Pai tu parca aveai pe nubira tri-turbo cu 2 injectoare si 20 de valve. :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning