Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   passat ruginit (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/236467-passat-ruginit.html)

macul 29-01-11 20:06

passat ruginit

ce ati face daca ar incepe sa va rugineasca masina de 1 an

cruizer11 29-01-11 20:09

Re: passat ruginit

Daca este noua mergeti cu ea la garantie.Mult noroc!

andi_cimpean 29-01-11 20:12

Quote:

Originally Posted by macul (Post 4032702)
ce ati face daca ar incepe sa va rugineasca masina de 1 an

Cumva eşti băiatul care a sunat şi la Mircea Badea (Radio ZU)?

macul 29-01-11 20:14

am fost cu masina din iunie si imi spun ca imi vopsesc usile . masina cand am descoperit avea 1 an si o luna

macul 29-01-11 20:15

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4032721)
Cumva eşti băiatul care a sunat şi la Mircea Badea (Radio ZU)?

da este pus si pe youtube

cruizer11 29-01-11 20:18

Quote:

Originally Posted by macul (Post 4032727)
am fost cu masina din iunie si imi spun ca imi vopsesc usile . masina cand am descoperit avea 1 an si o luna

In mod normal trebuia sa le vopseasca ei acolo si eventual sa schimbe partile ruginite.Asta presupune garantia.

Predator 29-01-11 20:19

Inteleg ca esti ofuscat, dar nu spama tot forumul ca nu te-am obligat noi sa-ti iei VW.

macul 29-01-11 20:23

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4032742)
In mod normal trebuia ca sa le vopseasca ei acolo si eventual sa schimbe partile ruginite.Asta presupune garantia.

in germania se schimba pe loc. pentru romania se fac altfel vw am confirmare de la vw din wolfsburg , mi-au spus ca daca era facuta pentru gemania era altceva. ce parere ai

macul 29-01-11 20:26

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032744)
Inteleg ca esti ofuscat, dar nu spama tot forumul ca nu te-am obligat noi sa-ti iei VW.

nu ti-am cerut parerea ce sa imi cumpar dar asta e adevarul sa stie tot forumul si toata tara de ce face delar-ul si importatorul cu noi care cumparam

Ålecx 29-01-11 20:27

Totusi, cand iti iei o masina de 30mii de euro ai niste asteptari, atat de la masina , in privinta calitatii acesteia, cat si in privinta dealer-ului, care ar trebui sa se ocupe de eventualele probleme aparute. Acum, ca ai rugina pe masina la un an... mi se pare aberant, sincer, mai ales la pretul pe care l-ai dat pe ea. Masina aia probabil in 5 ani o sa faca gauri...
In privinta dealer-ului, daca nu se ocupa ar trebui dat in judecata, ca se vede clar ca nu e de la piatra sarita..

macul 29-01-11 20:31

Quote:

Originally Posted by Ålecx (Post 4032791)
Totusi, cand iti iei o masina de 30mii de euro ai niste asteptari, atat de la masina , in privinta calitatii acesteia, cat si in privinta dealer-ului, care ar trebui sa se ocupe de eventualele probleme aparute. Acum, ca ai rugina pe masina la un an... mi se pare aberant, sincer, mai ales la pretul pe care l-ai dat pe ea. Masina aia probabil in 5 ani o sa faca gauri...
In privinta dealer-ului, daca nu se ocupa ar trebui dat in judecata, ca se vede clar ca nu e de la piatra sarita..

in judecata te intinzi pe ani de zile am vorbit cu avocatul si e ultima solutie , dar in mass-media ii lovesti mai tare mai ales marca

Predator 29-01-11 20:34

Banuiam ca esti genul de om, care tipa la colt de strada ce a patit. Iar reportajul ala mi se pare o bataie de joc. Ai prieteni prin media ?

Pune mana pe certificatul de garantie, pune mana pe lege, vezi ce scrie, mergi la ANPC si gata. Crezi ca daca tipi aici, o sa li se rupa sufletul de problema ta.

Era suficient un topic inca care sa zici clar ce ai patit, nu thread-uri lacrimogene. Mai esti si barbat.

cruizer11 29-01-11 20:34

In mod normal in toata Europa este aceeasi configuratie la toate masinile.Doar versiunile americane difera.Dar chiar si asa la reprezentanta este obligatoriu sa iti schimbe piesele cu problema mai ales daca masina este in garantie fie ca masina este cumparata din Franta,Germania,Italia,Cuba sau China.

macul 29-01-11 20:43

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032810)
Banuiam ca esti genul de om, care tipa la colt de strada ce a patit. Iar reportajul ala mi se pare o bataie de joc. Ai prieteni prin media ?

Pune mana pe certificatul de garantie, pune mana pe lege, vezi ce scrie, mergi la ANPC si gata. Crezi ca daca tipi aici, o sa li se rupa sufletul de problema ta.

Era suficient un topic inca care sa zici clar ce ai patit, nu thread-uri lacrimogene. Mai esti si barbat.

inseamna ca nu intelegi limba . alti inteleg du-te la un translator si mai lasa-ma cu lacrimogenele tale, se vede ca esti depasit de situati si nu stii ce inseamna sa ai masini scumpe. nu trebuie sa ai prieteni in media , trebuie sa stii sa te descurci. nu fac pentru cei din tara ca sunt niste nemernici fac pentru vw din germania ca isi bat joc de noi din estu europei

Predator 29-01-11 20:53

Ma faci sa rad, sincer, provincialule.

Ma bucura faptul ca numesti un Passat masina scumpa. Mai mult, ma mira ca ai dat banii pe ea. Dar... prefer sa ma opresc aici.

Despre VW Germania, nu ai cum sa stii ca isi bate joc de cei din estul Europei. Poate cei din Romania nici nu transmit detaliile mai departe ca ii doare la basca.

macul 29-01-11 21:00

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032874)
Ma faci sa rad, sincer, provincialule.

Ma bucura faptul ca numesti un Passat masina scumpa. Mai mult, ma mira ca ai dat banii pe ea. Dar... prefer sa ma opresc aici.

Despre VW Germania, nu ai cum sa stii ca isi bate joc de cei din estul Europei. Poate cei din Romania nici nu transmit detaliile mai departe ca ii doare la basca.

cand o sa ai tu aceleasi masini pe care le am eu atunci o sa poti sa vorbesti, pana atunci liniste ca esti depasit. in germania am vorbit si pentru romania se face separat decat pentru germania . asa ca nu vorbi daca nu stii. informeaza-te , suna ,iti dau nr. daca stii limba daca nu ..............

Predator 29-01-11 21:06

Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.

macul 29-01-11 21:10

Quote:

Originally Posted by Predator (Post 4032907)
Iti multumesc ca-mi sustii teoria cum ca suma de 28000 chiar ai strans-o cu mari eforturi. Nu mai epata de fata cu mine, ca nu ti-am dat informatii ca sa o poti face.

Succes cu miloaga.

bou tot bou ramane chiar daca da de gard.. du-te la culcare

TZN 85 BUB 29-01-11 21:34

nenea , nenea .... de ce nu va duceti in germania - garantia nu e doar de romania ! banuiesc :rolleyes2

turbojack 29-01-11 22:45

Quote:

Originally Posted by macul (Post 4032772)
in germania se schimba pe loc. pentru romania se fac altfel vw am confirmare de la vw din wolfsburg , mi-au spus ca ...

NU zau ! Ti-a spus personal directorul general la un shpritz. :):):)
Nu mai vorbi prostii sa te creada totii copiii.
Nimeni dintr-un concern nu are voie sa destainuie nimic din procedurile interne,sub sanctiune lavorativa (dat afara) sau chiar penala ( daca dezvaluie secrete de fabricatie).
Rugina pe elemente vopsite trebuie sa fie dovedita ca este defect de fabricatie;de cele mai multe ori aceasta se datoreaza actiunii pietrelor sau altre actiuni mecanice,care sparg lacul ,care exfoliaza la spalarile "profesionale" cu jet de 150 bar.
Trebuie studiat certificatul de garantie.
Daca se vede actiune mecanica,este clar ca garantia nu poate fi acordata.
Pe garantie se dau "X" luni pentru vopsea si "N" ani (de regula 10 ani) pentru rugina cu PERFORATIE.
Pe vremea cand lucram la o reprezentanta,imi veneau destui "papagali" cu capote si bari fata ciuruite,cu urme evidente de lovituri de pietre.Crezi ca ma intimidau cu ceva?Documentul de garantie ma indreptatea sa-i trimit la plimbare si n-au decat sa vina cu toata echipa de la OPC. :)
De cei de la Baia-Mare stiu ca sunt in afara profesionalismului,de aia au dat si faliment. :)
Daca erai asa de ofticat de ce n-ai facut o plimbare pana la Debrecen? Garantia este acoperita oriunde in Europa.

All times are GMT +2. The time now is 06:51.

- Copyright 2026 4Tuning