![]() |
timpi?
mai apar? sau iar nu stie omu de la LR sa-i \"scoata\" din computar?
rizpekt |
51 views 0 replyes..interesant...nimeni nu zice nimic? timpii E ai nostrii, LR&NSL! :idea:
|
mai bine downloadeaz toate filmele si uita-te in paralel.....fara portiunea de sub pod....iti faci o idee :lol: :lol:
|
si eu ca si voi astept timpii...sunt curios sa vad pe ce loc am iesit dupa ce se adauga toate penalizarile...dar rabdare..si oricum, timpii sunt mai putin importanti, important e faptul ca am putut sa ma destrabal in voie si a fost chiar superb....
|
Re:
Quote:
frate, tu ai partitipat???? cu ce masina? |
da mai gabitafxn...am participat si eu...cu dacia rosie veche cu portbagaj deasupra...nr de concurs 043
|
Re:
Quote:
|
GDS probabil, nu?
Cu verzele... :lol: |
a mers bine ... parerea mea ... nu prea la ajutat masina
|
Nu l-a ajutat prea mult masina, dar el a condus foarte bine.
|
multumesc mult...sincer sa fiu,masina a dat tot ce a putut...dar soferul mai are de invatat...si o va avea toata viata...dra aia e dacia zero....
|
dacia rosie rizpect maxim. ai tinut-o doar intr-a intaia sau ce fugea asa?:)
|
1 Attachment(s)
Cu toate ca eu nu am fost la Prisma deoarece nici nu am parasit Iasi-ul am o surpriza pt. voi.
Downloadasem toate filmele si avand in vedere ca vreau sa fiu cat mai \"indemanatic\" :D am fost curios sa vad care a mers cel mai rapid si mai eficient ca sa imi fac o idee cum ar trebui abordata optim o proba de indemanare. Mai toate filmele incepeau de la locul unde se termina acea rampa pe care o urcau concurentii in viteza indreptandu-se spre primul jalon asa ca am luat locul ala ca start in timpii pe care i-am trecut aici. Nu stiu cum era traseul inainte de acel loc dar banuiesc ca prea mult nu mai era inainte de acea rampa. Sosirea se vede in aproape toate filmele. Din cele 43 de filme downloadate zic eu ca pot sa dau timpii pe acea sectiune pentru 36 de concurenti si avand in vedere ca am studiat filmele destul de atent nu cred sa fie o marja de eroare mai mare de 1 sec maxim 2. La cei care erau prea departe in traseu de acea rampa nu am putut sa dau un timp. Eu cred ca timpii sunt asa cum i-am trecut dar nu vreau sa-mi sara cineva in cap ca nu am avut dreptate. Tot ce se poate. Eu doar va ofer timpii NEOFICIALI pe care i-am insemnat eu, orientativ. Oricum nu am nici un interes sa pun alti timpi decat cei pe care i-am vazut deoarece nu am participat la concurs, de fapt nu am mai fost in Bucale de multi ani. Sper totusi sa va foloseasca. Here you go: |
Bravo!!
Frate, cum e posibil ca cineva din alt oras care nici macar n-a participat la cursa, sa dea timpii inaintea celor care s-au ocupat tocmai cu asta :evil: |
FELICITARI IASI_DRIFTER :tenisclap
nu m-am uitat inca, dar numai pt ca ai facut-o .........BRAVO. TNos a participat in una din masinile 4tuning :wink: desi masina nu l-a ajutat prea mult eu cred ca a facut o treaba excelenta. Felicitari TNos ! |
da bog88..masina a fost mereu in treapta 1...mai putin iesirea din pasaj cand inainte de franare apucam sa dau 2 si sa dau ceva in ea si la ultimul viraj pe care il luam tot cu treapta a doua...apropo de timpi...timpii tai iasi_drifter sunt chiar apropiati de cei reali...eu unul la sfarsit am intrebat pe cel ce avea rolele si dupa celule am iesit pe 24 din 37, iar cu penalizarile adaugate eram undeva in jurul locului 10....iar in timpii tai sunt pe 19 fara penalizarile adaugate celorlalti..deci esti chiar bun cu timpii avand in vedere faptul ca nu ai avut prea mult de inceput...bravo tie...asteptam si timpii oficiali...
|
apropo asa orientativ..timpul cel mai bun scos de seat negru castigator la grupa B a fost de 54 de secunde...iar cel mai timp timp a fost scos de Sebi, neoficial insa, iar timpul la el a fost de 50 de secunde, traseu efectuat cu Impreza Sti
|
a am uitat sa mentionez ca nu am luat in considerare si penalizarile la jaloane doborate ci doar timpii fara penalizari. Unii au facut macel prin jaloane asa ca nu cred ca va mai conta asa de mult timpul pe care l-au scos pe traseu. :D
ei, ce sa-i faci probabil oamenii au alte pb de nu apar timpii. eu unul stiu ca inca astept sa apara filmele pe site de la play-ul din Iasi care a avut loc acum peste o luna :roll: |
Drifterule.... daca tot ai facut bine, scoate shi tu timpii la celica (daca potzi)!
Pt. ca am vazut ca nu m-ai pus... shi nu cred ca am mers atit de rau!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :? |
Am calculat shi eu in stilul tau shi mi-a ieshit un timp de 47 in a 2 a cursa!!!
Ce zici e corect? :shock: |
2 Attachment(s)
da scuze man nu am vazut ca era si a 2a cursa la tine acolo :D ca prima era filmata de prea departe. dar dupa cum am calculat eu timpii mai degraba la a 2a inclin sa cred ca ai avut 48 dar si 47 e f posibil. Timpii pe care i-am dat eu sunt orientativi oricum. Timpii oficiali sunt cei importanti si nu astia dati de mine. Totusi e un timp bun si imi scapase :D. Daca tot te-am nedreptatit macar sa-ti dau timpul aproximativ si la prima cursa: raportand la a doua cursa cred ca in prima ai scos in jur de 50.
Asa ca noua lista cu tot cu Celica pe care am omis-o: |
e normal sa seceri tot cu 1300. se intoarce ca un autobuz romanesc. a mea mai are si bara antiruliu groasa pe fata. oricum, nu comparati masini cu 30ani diferenta intre ele :lol:
merci pt timp :wink: |
Re:
Quote:
|
fata de masinile normale 1300 e subviratoare rau. am impresia ca renaultu in general, si meganu e de coma la jaloane. a mea e si mai si din cauza ca am gandit-o la origini ca masina de macadam(sa nu fuga spatele).
a ta tnos terfelea caucicurile in fata, dar mentinea aderenta, deh suspensii moi. a mea e aia bleu lasate de bot, deci facea exact invers ca e mai moale si mai sus pe spate. oricum prin curbe am trecut cam la fel, eu putin mai bine(centrul de greutate mult mai jos etc). m-ai facut binisor la timp pt ca ai tras mai tare la demaraje(eu am tinut-o in a2a si a3a). |
Re:
Quote:
Se pare totusi ca acestia raman timpii oficiali :D Se poate si mai rau-> sa nu fie deloc :wink: |
LR ce zice de timp? zoliat? care esti mai apropiat de ei?
the time is cumin' :lol: |
Timpul cica se strica zilele astea dar se incalzeste mai incolo :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning