![]() |
Symbol 1.5 DCi TR-01-RLJ
10 Attachment(s)
Salut, asta este noul meu Symbol, 1,5 DCi, 65 CP, si am gasit niste jante de vanzare modelul asta din poza, ce parere aveti?s-ar potrivi pe symbolu meu?ma refer sa arate si bine.
|
Re: Symbol 1.5 DCi TR-01-RLJ
Nu prea merg pe Symbol.
|
pai nu stiu, as vrea sa ii schimb jantele si caut de ceva vreme ceva sa se potriveasca si nu prea gasesc, daca aveti vreo idee mai buna, sau mai bine niste poze :)
|
http://www.topgear.co.uk/acatalog/Sp..._15_tyres.html
http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x..._195_50_15.php http://www.topgear.co.uk/acatalog/4x...With_tyres.php - model apropiat de OEM Mai sunt modele dar trebuie sa spui ce iti place si tie, fiecare are alte gusturi. |
Eu zic ca ar merge si jantele alea..dar cu niste arcuri sport pe masina ca sa dea bine ;)..
Dar o idee mai buna este sa alegi un model din cele prezentate de "nonic" |
da, alea cu multe spite ma gandeam si eu ca ar da bine, si vopsite auriu in ton cu culoarea masinii:D sa speram ca gasesc second pe undeva, ca noi sunt o caruta de bani:(
|
Gasesti..pune`te pe cautat..;)
|
Nu recomand vopsirea jantelor in cu aceeasi culoare cu cea a caroseriei, trebuie sa fie un contrast intre caroserie si jante.
Fiecare are alte gusturi, le faci cum vrei dar eu mi-am spus parerea. |
cu culoarea mai vedem dar sigur sigur ar da bine ceva in mai multe spite, oricum nu e o masina la care sa poti face mare tuning...yo ma gandeam doar jante, geamuri fumurii, stopuri afumate si un sistem tare.dar pentru astea e nevoie de multi bani:( prima mare problema sunt jantele
|
symbol arata bine cu stopuri innegrite :peace: are un amic ..
|
stiu, am vazut si eu alte masini si da bine
|
salut baieti, ma gandesc sa ii schimb jantele si am si eu o intrebare pentru cunoscatori: ce parere aveti de jantele wolfrace?sunt de calitate?cineva mi-a zis ca s-ar putea sa am ghinionul sa le nimeresc dezechilibrate chiar daca le cumpar noi.sau ar mai fi varianta niste oz second dar cam la acelasi pret, eu m-am gandit ca ce e nou e mai bun deci ce ma sfatuiti din punct de vedere calitativ?
|
Jante bune calitativ iti pot recomanda OZ, Enkei, BBS. Stai linistit ca sunt f rezistente si wolfrace, am avut eu si KM(turcesti) si au rezistat cu brio craterelor din Romania.
Iar la faza cu ghinionul, este valabila pentru orice cumperi, nu numai jante marca X! Bafta cu masina! P.S. Fa-i ceva sa fie pe placul tau, si sa nu arate ca restul masinilor;) |
Jante,folie,lupe universale in faruri+xenon si masina exact ce iti vei dorii
|
da gabby, aproximativ ce ai zis tu, ceva simplut, lupe deocamdata nu e nevoie ca mi-am luat niste becuri philips de care sunt foaaarte multumit, si am 3 ani garantie la ele, deci mai e:D.am vazut un symbol albastru si pot sa zic, ca arata superb, dar asa pentru jante ce ziceti negru s-ar potrivi la culoarea actuala a masinii?o sa ii mai cumpar leduri la numar si la lumina din portbagaj, si cam atat deocamdata:)
|
Eu nu sunt adeptul jantelor negre..nu ies deloc in evidenta..si le face mai mici ..
|
am vazut un symbol aceeeasi culoare ca al meu cu niste wolfrace negre cu buza cromata si aratau foarte bine.dar daca nu negre ce culoare ma sfatuiti?albe?croame?gri?.....
|
1 Attachment(s)
s-au achizitionat jantele, niste league pe 15, abia astept caldura sa le pun, voi ce ziceti?merge 195 pe 6,5 j?si i-am mai luat niste leduri smd pentru portbagaj si numar.
|
cat ai dat pe jante? incearca sa iei cauciucuri 185/55.15 mai ales ca nu o sa ai probleme cu politia !
|
din cate am mai vazut pe aici baietii au bagat 195.50.r15, o merge pe 6,5 j?
|
Eu am pe 7j 195 si mi se par un pic cam mari. Pune 185/55 ca e varianta cea mai buna.
|
ok, o sa ma mai documentez, mersi pentru sfat
|
jantele m-au costat 1150 lei
|
|
mersi pentru imagine, nu ar parea foarte inghesuit, dar cred ca tot pe 185 raman cum a zis cineva mai sus, pentru ca la rasnita mea de 65 de cai cred ca e suficient:D
|
iar razgandeala:))) am gasit niste cauciucuri second pirelli 195/50/r15 aduse din afara, toate 4 la 500 lei, arata ca noi cauciucurile, au dot 2008.voi ce ziceti?fate fata dci-ul meu la cauciucuri 195?a mai incercat cineva?
|
Merge stai linistit. Conteaza greutatea janta + anvelopa nu latimea. Si eu am 195/50/r15 pe gunoiul meu de 1.9d aspirat de 68cai si nu moare la semafor.
|
pai atunci cred ca astea o sa ramana:)
|
recent mi-am cumparat niste senzori de parcare si as vrea sa stiu daca ii afecteaza cu ceva daca ii vopsesc in culoarea caroseriei, adica sa nu le deregleze buna functionare. mai sunt 2 saptamani si imi iau si cauciucuri pentru noile jante, abia astept sa o vad cu jantele pe ea:D, dupa ultima spalare au iesit la iveala o groaza de zgarieturi:( oare or iesi la polish? mersi anticipat!!!
|
Eu i`am pus direct negrii..un prieten si`aluat..si a vrut in culoarea caroseriei..si a dat senzorii celor de unde i`a cumparat..i`a vopsit si nu are nici o problema..merg perfect..iar de montaj monteaza`i tu..nu este greu.
|
Ingrijita masina,sa o stapanesti sanatos si spor la modificarile propuse...si mai baga si tu poze:o
|
da, cred ca sunt usor de montat, oricum nu ma duc cu masina la service decat pentru probleme de electronica, tot ce tine de mecanica prefer sa mi le fac singur in garaj:D, deci voi ziceti ca nu ar afecta cu nimic daca vopsesc senzorii de parcare?
|
poze mai am ceva pe telefon dar deocamdata nu le am in laptop, cand o sa le bag le pun si aici, dar mai intai sa ii pun jantele si senzorii de parcare si cateva maruntisuri, s-o mai aranjez putin.intrebare: unde pot gasi spray pentru vopsit stopurile si cat m-ar costa?vreau doar foarte putin fumurii, ca sa nu am probleme cu politia.
|
Spray pt stopuri gasesti in Vitan la 25 de lei..au 4 culori parca..albastru..verde ..negru si rosu..eu le am de cateva luni bune negre si nu am avut probleme..dar te sfatuiesc sa le dai si un strat de lac dupa ce dai cu spray..se vor matuii..
Legat de senzori..nu are de ce sa ii afecteze vopseaua daca este dat cu un strat subtire peste ei . |
5 Attachment(s)
ok, iar lacul cat costa?e tot la spray?ca pana acum nu am mai folosit asa ceva.mersi pentru raspuns si niste poze mai recente dar tot in aceeasi stare stock:))
|
Da..lacul e tot la spray..nu stiu exact cat costa..cauta la un magazin de piese auto trebuie sa gasesti..si nu este scump..
|
Dacă īntr-adevăr doreşti stopuri smoked, faci astfel:
Găseşti un atelier de vopsitorie auto, de preferat cu cuptor. Le ceri să īţi dea o mānă, două de lac amestecat cu cāteva picături de vopsea neagră şi la final un pic coapte! Vor ieşi perfect! Nu te costă mai mult 20-30 de lei. Depinde acum şi de bunul simţ al meseriaşilor! |
Nu e mai simplu sa pui folie pt stopuri? in caz de nu-ti place sau ai probleme cu politia o dai jos si gata..dar sprayul acolo ramane.
ps: eu am optat pt folia cea mai inchisa pt stopuri, si atat ziua cat si noaptea se vad pozitiile stopurile tot fara probleme. |
Quote:
Eu am stopurile la Opel făcute cu lac+vopsea neagră, băgate la cuptor şi au ieşit de parcă aşa sunt din fabrică şi arată şi acum de parcă ieri ar fi fost făcute deşi au pe puţin vreo 4-5 ani. P.S. Le-am luat de la cineva gata făcute! |
pffffff, o groaza de pareri, mersi pentru sfaturi, o sa vad ce fac cand mai ajung pe acasa, saptamana asta sau urmatoarea ma duc sami pun jantele si senzorii de parcare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning