![]() |
Distractii ...
3 Attachment(s)
Sambata am fost la carturi ... poze! Eu dupa acest eveniment ma gandesc serios la o participare in Formula 1! :twisted:
prima poza ... cel mai tanar membru al trupei ... Sebi! pilot in devenire!!! :D ... si o parte din trupa! |
3 Attachment(s)
:wink:
prima cursa ... eu , cioli , Scooter si Corse! |
3 Attachment(s)
:arrow: tot prima cursa ... Cioli prin balariii ...
|
3 Attachment(s)
:lol: batalie (pe circuit ma refer) ... Cioli cu Corse
|
3 Attachment(s)
:lol: auzi ... intrecerea greilor ... de parca am fi grasi sau ce ??? :twisted:
|
3 Attachment(s)
:lol: e timpul pentru trupa 2 ... verificari ... chestii
|
3 Attachment(s)
:evil: :evil:
din pacate vine curba ... si a doua ... |
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
hmmm ... aici e cu virgula!
|
2 Attachment(s)
:lol: vreau sa ma laud!!!
|
1 Attachment(s)
:wink: ultima trupa ...
|
:twisted: participanti ... a lipsi japonezul :P ... dar am aliniat la start:
Cioli17 (nebun, sinucigas ... killer de picioare ... etc), Corse, Sebi{ si Sebi mic , Sc00ter, Jeff (operatorul sef) , Speedy5 si Speedy (injured) , Ovi , Andreia , Mircea si subsemnatul. |
cam multe ambuteiaje in cursa ultimei \"trupe\" :lol:
PS: me heavy footer :!: :lol: :wink: |
Iata ca pana la urma marele premiu al Romaniei la F1 s-a tinut la Timisoara...frumos! :lol:
|
marfa...da casti nu folositi?
|
in poze (pregatiri pt start) ai vazut ca ne-au dat si casti, dar nu sunt curate, si decat sa ma murdaresc de ulei pe fata si in cap, mai bine ma murdaresc cu praful de pe pista. get it?
|
Rectificare: s-a renuntat la casti pt. ca nu intrau capetele dejtepte in ele :P Unii au avut chiar probleme la renuntatul la casti (urechi, etc)
|
nu este poza cand a taiat cioli curba aia mare :lol:
|
Re:
Quote:
la mine nu intra dobitocu ... |
Sunteti mai nebuni decat am crezut :D :D :D
|
pe tine te inteleg n0namee :P :wink:
|
Re:
nu intzeleg motivul pt care nu pomenitzi nimic de clasament!:)
|
:( mda ... locu 1 cu 20.78 Sebi{ , locul 2 cu 20.86 n0namee si locul 3 Corse parca. sincer sa fiu nu mai stiu cat a bagat. oricum de remarcat figura frumoasa facuta de categoria grea a trupei. Corse in pana mea daca nu slabim sa le dam fum la astia tot degeaba ...
|
eu am fost pe 4 (cu 21.25), nu mai stiu cine ra inainte-a mea.
la-s n0namee, conteaza si pilotul, ii prindem acolo :wink: |
Cu toate ca nu am putut sa vin :( imi pare bine ca am fost lasat pe dinafara :? ................
|
nu inteleg ce vrei sa spui, dar nu poti sa zici ca n-ai fost chemat, chiar eu te-am sunat
|
Re:
Quote:
|
imi pare rau ca l-am lasat pe dinafara ... rectific ... au lipsit japonezu, Ova , Nosu si altii ... mai sunt dar mie lene sa mai scriu!
|
FAKERE :x :? :evil:
|
mamaaaaa, pai dk la urmatoarea cursa nu vin si eu(adik dk nu sunt anuntat) va las fara ventile ride-urile, fie ca se cheama Skoda, Opel, Seat, Bemveu sau Dacia. Io oricum am ramas fara ride for da moment so...it's your ass in the game.
La soccer si eu sunt kileer de picioare :) |
Re:
Quote:
|
da, i remember, dar si cu 10-20 de kg in minus :P
|
E pai asta e Corse....dupa cum ai zis 'conteaza si pilotul' :P
|
............bah
daca data viitoare plecati fara mine .... ...........fac \"tomeggylkosag\" pe cuvantu meu de ungur ! |
asa mah NOS ca si eu i-am anuntat ca raman fara caucioace/gume la bolizi dk se mai intampla.
:chainsaw: |
:help: nenea nu mai da nenea! e o scuza ca nu stiam nr. de tel?
|
pai nu prea cred....doar dacaaa a-ti hotarat in ultima clipa totul si n-as prea crede :evil: exista forum pt mesaje, la nevoie este si PM
dar hai sa zicem ..... :D iarta azi si .............kilareste tomorrow :twisted: |
Re:
Quote:
|
:oops: toata tarasenia cu adunarea a durat de la 12 cand m-a sunat jeff pana la 1.30 cand eram toti in parcare la capitol ... toti ma refer la RR , nuntasii , mireasa , mirele etc! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning