Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

cristi.mk4 26-01-11 12:07

Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

m-am hotarat sa imi prezint si eu masina ....

vw Golf IV Variant 2001 EDITION
1.9 TDI 85kw motor tip AJM
6+1 trepte viteze
AC
Geamuri electrice fata spate
oglinzi electrice
reglaj faruri electric
inchidere centralizata
ABS Servo , ESP Computer bord..

modificari facute pe parcurs

ploape
proiectoare in faruri
folie geamuri
Cd player Sony Expload Mp3+ usb
amplificator Extreme 300 W
Woofer SAL 300 W
condensator Hifonix ceva de genu, nu stiu daca am scris exact bine

Sunt foarte multumit de ea
sunt unele lucruri care am schimbat pe ea pe parcurs
planetare
Turbo
Caseta directie (deja a-3-a e pe masina)
disc ambreaj, placa presiune, rulment. tot ce tine de ambreaj

pe parcurs vreau sa revin cu noi modificari, in functie de bugetu care o sa-l am......tinand cont ca sunt student, s-i nu lucrez.. e cam slabut :))

trebuie sa fac schimb de ulei + filtre......

Revin cu poze....

cca_golf 26-01-11 15:26

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

Asteptam pozele :D

cristi.mk4 26-01-11 16:11

13 Attachment(s)
poze prima parte

* poze cu interioru + motor+ sistemu audio revin cat de repede...

ptrck92 26-01-11 19:12

Frumoasa masina, cati mai multi kilometri fara incidente neplacute iti doresc :D
Ceva planuri cu ea ai? Eu as da jos husa aia de pe capota :)
Bafta in continuare

cristi.mk4 26-01-11 19:49

2 Attachment(s)
am ceva planuri pe viitor vreu sa colantez stalpi dintre usi negri....
folie rosie pe stopurile din spate....

si as vrea sa pun proiectoare in grilaj.......

ma`i atasez 2 poze de anu trecut...

iulian2476 26-01-11 19:57

Salut!

Frumoase poze! Din punctul meu de vedere, cam prost galbenul acela cu dollar racer, dar daca e gustul tau no coment.
In rest sa nu ai nici un fel de griji cu maisna!

cristi.mk4 26-01-11 20:11

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by iulian2476 (Post 4023713)
Salut!

Frumoase poze! Din punctul meu de vedere, cam prost galbenul acela cu dollar racer, dar daca e gustul tau no coment.
In rest sa nu ai nici un fel de griji cu maisna!

ms mult iulian......

Am gasit ceva poze

cristi.mk4 30-01-11 18:43

1 Attachment(s)
ia`m facut cadou un nou amplificator...mai mare si mai puternic.....

VwV~GLF~ 30-01-11 18:59

eu te sfatuiesc sa pui woofer'ul in picioare normal....adika cu aerisirile in sus...cu geamul spre exterior...am avut la fel...mi s-a descentrat diful :(...good luck ;)

cristi.mk4 31-01-11 12:02

ok ms mult de sfat..o sa tin cond de ce mi`i zis....

vine o schimbare trebuie sa modific firele alea..sa prind mai bine condensatoru..sa scurtez firele.... si o sal pun asa in picioare..Salut

valitataye 02-02-11 10:34

Frumos mk4 si foarte ingrijit.In legatura cu firele de prin portbagaj incearca sa le strangi putin sa pui condesatorul ala prins de cutia la woofer sau de bancheta si subwooferu lasa-l in picioare cu porturile in sus cum a fost proiectat:)

chyryCRY 02-02-11 10:55

Eleganta masina,deasemenea si linia audio ! felicitari pentru munca depusa bafta in continuare !

cristi.mk4 10-02-11 18:45

am reusit azi sa pozitionez wooferu normal..dar nu suna asa de bine...aeru scos prin tuburi da direct in chestia aia ce se trage....

cristi.mk4 16-02-11 17:58

10 Attachment(s)
facut schimb de ulei Filtru ulei, Filtru de aer

trebuie sa mai schimb filtru de polen......

riv_gms 17-02-11 20:27

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4023673)
am ceva planuri pe viitor vreu sa colantez stalpi dintre usi negri....
folie rosie pe stopurile din spate....

si as vrea sa pun proiectoare in grilaj.......

ma`i atasez 2 poze de anu trecut...

daca faci o sedinta foto , faci upload poze in marimea reala nu in print scr

cristi.mk4 17-02-11 20:36

am si pozele in formatu lor originale....o sa le pun in format original......si urmatoarea sedinta o sa o fac calumea :) ms mult de sfat.

razvy258 17-02-11 20:46

Super mașina de abia aștept sa o vad cu proiectoarele din grila

bogdy.ghetto 18-02-11 17:28

1.Salut!
2.Da palasolarul ala jos daca te straduiai unpic pune`ai si poza lu Nicu` Gutza langa dolar.
3.Da acele aparotori de vad para vanturi sau cum se numesc ele jos(zgarii geamul si 2 nu sunt bune de nimic)
4.Pune`i suspensi macar arcuri...este f inalta.
5.Imi place motorul este ceea ce trebuie!

cristi.mk4 19-02-11 20:44

ghetto o sa tin cont de ce`ea ce mi`ai zis

Mi`amfixat azi wooferu amplificatoru si condensatoru..prinse fix..frumos...cablurile ascunse cat de cat..Revin cu poze....

denisVirusel 23-02-11 19:42

Frumoasã masina Cristi. Este ingrijida bine, ai grija de ea in continuare ;) las`o cat mai simpla

cristi.mk4 23-02-11 19:45

ms denis, o sa tin cont de sfatu tau Salut si bafta

bujuKYL 23-02-11 19:48

poi nu stiu de ce se ia toata lumea de palasolar! daca este cu dolar racer- se leaga neaparat de boratele alea de manele!!!!...noi nu crapam seminte, nu ascultam manele! decat HOUSE, HIP-HOP, DANCE, R&B...ETC ETC...aveti greseli poaste!!!...cat despre masina cristi! la drumurile noastre nu stiu daca trebuie mai jos! e frumoasa live si asa cum este, doar ca mai ai de schimbat una alta pe la ea:)

bogdy.ghetto 23-02-11 20:34

Prietene daca asculti mafia si puya nu inseama ca esti si baiat...baiatu si-a deschis acest topic pt a se sfatui cu alti posesori de masini modificate sau mai putin modificate. Daca vrea sa asculte de sfaturile noastre bine daca nu iarasi bn. Daca se ia dupa tine nu are ce sa invete decat sa puna inca un rand de palasolare si niste inaltatoare ca doar mergem cu ea la prasit.

kalugaru 24-02-11 19:23

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4097539)
1.Salut!
2.Da palasolarul ala jos daca te straduiai unpic pune`ai si poza lu Nicu` Gutza langa dolar.
3.Da acele aparotori de vad para vanturi sau cum se numesc ele jos(zgarii geamul si 2 nu sunt bune de nimic)
4.Pune`i suspensi macar arcuri...este f inalta.
5.Imi place motorul este ceea ce trebuie!

Bine mah ca esti tu mai destept,unde-l vezi tu pe gutza,face omu ce vrea cu masina ,is banii lui "Pune`i suspensi macar arcuri" ;arcuri pune-ti tu in dormeza,:P

bogdy.ghetto 24-02-11 19:30

Amice nu are rost sa discut cu tine...ai gresit forumul asta este despre masini lu esti la Euforia discutii pt femei.

kalugaru 24-02-11 20:03

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4117561)
Amice nu are rost sa discut cu tine...ai gresit forumul asta este despre masini lu esti la Euforia discutii pt femei.

Daca el mi-e amic am si eu dreptul sa-ti raspund ,iti place sa faci misto? ,mai bine ti-ai vedea de oalele tale,n-am gresit nici un forum stai linistit

cristi.mk4 28-02-11 11:52

sunt multe sfaturi bune, chiar ok dar din unele cauze nu se pot aplica chiar toate.....

valitataye 01-03-11 20:20

Nu cred ca era cazu sa incepi tu cu sa critici ceea ce am scris noi.Doar i-am dat niste sfaturi cum ar fi bine sa faca,el decide daca le pune in aplicare sau nu.

cristi.mk4 02-03-11 06:23

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4133616)
Nu cred ca era cazu sa incepi tu cu sa critici ceea ce am scris noi.Doar i-am dat niste sfaturi cum ar fi bine sa faca,el decide daca le pune in aplicare sau nu.

ai drepate.

kalugaru 02-03-11 15:37

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4133616)

Stiu ca nu era cazul sa ma bag..m-am bagat din alte motive(prea multe sfaturi),sper sa nu va suparati
Vinzi subwoofere auto?..db drive plw15d4 ai ?un pret daca se poate:-)

bujuKYL 02-03-11 23:05

la ce drumuri sunt in tara asta de rahat, nu stiu inca sigur daca s-ar merita sa o lasi mai jos! e mai bine cu suspensi stock! nu se ia nimeni dupa mine si nici nu vreau si prietene imi pare rau ca faci afirmati doar sa fie facute, si fara sa cunosti lumea! eu detest manelele nu le suport, ceea mai proasta muzica care exista in romania la ora actuala!!!

cristi.mk4 03-03-11 10:39

nu voi pune niciodata suspensie sport pe masina.... am spart `3 baii de ulei intrun an ` deci nici gand de suspensii sport.....daca am avea drumuri as mai vb :D

kalugaru 03-03-11 18:38

mai fratilor lasati-i in pace pe aia care tot comenteaza,ce suspensii sport ?,la ce drumuri avem eu daca fac un drum de 100 de km ,60% merg sub 40 km/h ,nu suntem in germania,cascati ochii si vedeti craterele de pe sosea dupa sa vorbim de suspensii sport.Unii de aicea poate fac naveta zilnic la servici .suspensiile sunt bune in felul lor,decat sa dai 400 euro pe suspensii sport iar peste 6 luni sa se duca si trapezi,bucsi,amorizoare :vine alta cheltuiala de vreo 18 mil.:arrow:

bogdy.ghetto 03-03-11 20:19

Alo EUFORIA la televizoare cu voi sau pe alte forumuri asta nu e pt voi. Pritene am km cu masina joasa cat ai tu de mes in carutza. Nu ne invata tu pe noi ce inseamna mers in tara cu masina si alte prostii. Nu zic nu avem drumuri foarte proaste dar nu incerca sa schimbi tu un forum ca voi stiti cu ce se mananca o masina .
Dedicati speciala:
https://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA

kalugaru 03-03-11 20:25

Quote:

Originally Posted by bogdy.ghetto (Post 4140062)
Alo EUFORIA la televizoare cu voi sau pe alte forumuri asta nu e pt voi. Pritene am km cu masina joasa cat ai tu de mes in carutza. Nu ne invata tu pe noi ce inseamna mers in tara cu masina si alte prostii. Nu zic nu avem drumuri foarte proaste dar nu incerca sa schimbi tu un forum ca voi stiti cu ce se mananca o masina .
Dedicati speciala:
https://www.youtube.com/watch?v=kk8bb-E1WxA

OK,mai bine las de la mine,vad ca nu am cu cine sta la discutii..asa e cum spui tu prietene.

Zeta 03-03-11 20:37

interesant tuning...

cristi.mk4 03-03-11 20:50

24 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze noi ........

razvy258 03-03-11 20:59

Sunt super pozele noi, in unele parca are angel eyes

valitataye 03-03-11 21:41

Frumoasa sedinta foto.Bine ca le-ai pus in dimensiunea lor normala:D

iviTe 03-03-11 22:07

interesant ... dar nu vad unde este tuningul la masina asta sincer ca din cate am citit nu doresti suspensie ca nu e buna ca nu avem drumuri si alte magarii .. dar daca credeti ca tuningul este stikerul de pe parbriz si un tips la toba + un sistem audio si niste pleoape..daca toti am astepta sa avem drumuri ca in strainatate pai nimeni nu ar mai avea o masina LOW si niste jante cu un cauciuc cu talon de 40/45 .. sau chiar mai mic.. ehh intelegem si noi dar bogdy.ghetto stie ce vorbeste ;) cat despre kalugaru ... nare nici o treaba cu masinile :idea:

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning