![]() |
Desenele mele - dragos musteata
4 Attachment(s)
salut...de cateva zile am inceput sa frecventez si eu forumul "designer-ilor"auto.... aici o sa imi prezit lucrarile mele...o sa incep cu ceva ce am gasit prin pc....revin cu ceva mai nou zilele astea....sper sa fiu pe placul vostru...:D:D
|
Re: Desenele mele - dragos musteata
Bine ai venit, interesante desenele. Punto-ul este realizat frumos tare :)
|
Bun venit! Interesant Punto..dar ce ma atrage mai mult este semnatura:X
|
7 Attachment(s)
va multumesc amandurora ....sper ca nu am furat semnatura vreunui designer...:sad::sad: ....
ON: am mai scanat ceva astazi si o sa le impartasesc cu voi....:-P o sa revin mai pe seara cu ceva...:D:D |
semnatura care e la punto o folosesc de ceva vreme si mi se pare mai complexa.....am incercat mai multe ...se vede si in desenele care le-am pus mai sus
|
Foarte frumos, bafta cu lucrarile:-)
|
1 Attachment(s)
revin cu ceva foarte nou...o mica "rafuiala" (ca sa ii zic asa) intre mine si hoscoialf ...
|
1 Attachment(s)
si faimoasa "pink probe" ...:D:D
|
4 Attachment(s)
revin cu ceva prospaturi dupa o mica pauza...:D:D:D ...astept pareri..
|
Se vede un progres mai ales la nivelul randarii - modul cum ai colorat citroenul SM , constructia perspectivei mai mai necesita ceva atentie - experienta , insa sunt lucruri pe care in mod cert o sa le rezolvi in viitor .
Spor la desen ;-) |
ms...perspectiva mai greu ca nu imi iese mai deloc...am incercat si tutorialele de pe forum dar tot degeaba...:sad::sad:
|
Nu te deziluziona , tutorialele iti arata o directie cum se deseneza , sunt o gramada de moduri in care se deseneaza o masina , in functie de preferintele personale, de pozitia in care se doreste sa fie masina , nu este o regula fixa care sa zica : se face in modul urmator si gata . Nu o sa gasesti tutorial referitor la schite de masini ( sau alte lucruri ) dupa care sa spui ca iti ies toate desenele , totul tine de exercitiu , de cat de mult schitezi , cu timpul urmand si tutorialele si schitand o sa vezi ca fara sa vrei , in mod inconstient chiar, o sa le schitezi corect .
|
1 Attachment(s)
revin dupa o pauza ceva mai lunga....sper sa va placa...calitatea imaginii lasa de dorit...am o cutie de aparat...:cry:
|
Frumoase desene. O rugaminte...daca,mi poti desena masina (am postat acum 2 zile la "masina voastra desenata de noi" - ultimul post, un bmw gri) . Mi,ai mai desenat un ford care l,am avut inaintea lu asta si mi,a placut cum a iesit. Poate pe asta il faci si mai fain daca se poate si ai timp. O zi faina.
|
nu zic ca nu, dar o sa incerc...sunt cam ocupat cu scoala dar o sa incerc.....
|
1 Attachment(s)
revin cu un Aston Martin...sper sa va placa...:D:D
|
Dragute desene :-) , la Aston , din punct de vedere al constructie , ar fi mers botul sa fie ceva mai zvelt , raportul dintre lungime si inaltime - sa zicem la " baza " ( in dreptul parbrizului ) il face sa fie un pic mai grasut in imagine . Poate ar fi ajutat si o vedere un pic rotita , sa se vada un pic mai mult din lateral in acest fel se punea mai usor in valoare silueta dinamica a masinii . Oricum se vede evolutia , felicitari .
|
inca mai am de invatat...la aston am folosit pentru prima oara linii ajutatoare...totusi, in poza nu prea imi place cum se vede, dar pe hartie se vede minunat, poate ca nu se vede ca e mai "umflat"..:D:D
|
1 Attachment(s)
Cred ca arata mai bine pe foaie , poate nu ai facut poza direct perpendicular pe plansa si s-au mai modificat proportiile ..:-) , am facut o schita peste plansa ta , sper ca nu este nici o problema , am vrut doar sa exemplific mai bine ce ziceam referitor la proportii, cam in ce fel sugeram sa fie modificate , cateva mici ajustari pot sa schibe caracterul masinii , dintr-o imagine in care pare ceva mai greoaie in una mai dinamica .
|
ms..o sa fie de ajutor....incet incet o sa fac si io mult mai bn....:D:D
|
Ce-mi place cum ai modificat imaginea..vreau si eu :o3 :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning