![]() |
E30 - Inca un "ursulet"
11 Attachment(s)
Sa v-a prezint noul meu "prieten" un batranel E30 din 1988, 325 in acte dar in prezent are motor de 1.8, servo, ABS, Obc, evacuare finala Remus :D
|
Re: E30 Inca un "ursulet"
Quote:
frumos ursuletu .. bafta cu proiectul tau .. o duci la bulgari nu? .. daca dai eleronul acela.. dami un semn.. o lasi 1.8? |
Sa iti stapanesti sanatos ursuletele :) aceaiasi culoare e si al meu 2 portiere mai putin, aceiasi motorizare. Totusi la tine...daca ai acte de 2.5...platesti ca pt un 2.5...e pacat prietene sa nu aiba 2.5 so LET IT BE!!!
|
frumoasa si intretinuta masina :rolleyes2 .. bine ai venit printre ursari :twisted:
spor la treaba cu modificarile .. o inmatriculezi pe bg ? ce planuri de viitor ai pt ea ? |
Masina arata foarte bine....nu pare a avea rugina, deci reprezinta o baza foarte buna pentru viitor.
|
Fosta 325 ix cumva ?
|
Masina din pacate o sa o inmatriculez la vecinii nostrii bulgari ca sunt mai oamenii decat ai nostrii, motorul o sa-l schimb prin primavara cu un 2.5, din cate am inteles eu masina a fost intradevar un 325 ix, si ce m-am bucurat cel mai mult la cat e de veche nu are pic de rugina :lol:
|
Planuri de viitor ar fii cateva: in primul rand o pereche de jante Borbet A , la bara fata sa ii pun fusta si proiectoarele, arcuri sport ca telescoapele sunt deja pa masina, si daca aveti voi si alte idei chiar v-a rog sa imi spuneti , :D, pleoapa pe faruri......:-)
|
Quote:
Eventual tine-o cat mai stock si foarte low cu jante pe 16 borbet A ;) bafta si aveti grija unul de celalalt. App, masina avea foarte putina rugina la aripile fata jos la prag :P |
Re: E30 - Inca un "ursulet"
Acea problema s-a rezolvat, vad ca stii foarte bine masina:D:D:D
|
Quote:
Masina a stat ceva vreme in berceni...din cate mai stiu este ca a fost putin atinsa in dreapta fata din cauza asta are capota negru mat dar nu a fost rau. |
Asta mi-am dat seama ca nici nu mai are bara ei si capota e vopsita doar pe exterior dar pe interior se vede culoarea ei "alba" ...se mai cunoaste o urma pe aripa dreapta...nu cred ca a fost chiar rau lovita :D
|
Frumos ursu, lasa-l pe burta si o pereche de jante frumoase. Tine-l cat mai stock:-)
|
Fa-l IX la loc si o sa ai MASINA !
|
Nici ideea ta nu este rea deloc :D, chiar nu o luasem deloc in calcul , ar fii super :evil::twisted:
|
Caut urmatoarele piese si nu gasesc, cei care le au de vanzare sa apeleze la mine:D:D:D : fusta pt bara fatza ,proiectoare, capacul de sub volan, manerul de la trapa, carenajele de la aripile fatza, fise bujii pt 8 valve ...:mrhappy:
|
Stiu pe cineva care are ce i-ti trebuie sa o faci IX 24 valve ;) detalii pe PM :D
|
Daca astazi a fost mai bine afara i-am pus instalatie de xenon sa vada noaptea mai bine :shock:, si un modulator pt inchidere cu un nou set de chei
|
1 Attachment(s)
Ursul a primit jante noi:D , o pereche Shaper Camp , 9j pe spate si 7j pe fata maine revin si cu ceva poze
|
4 Attachment(s)
Si ceva poze cu jantele
|
Quote:
bafta cu el! |
Ce nu le polishezi buza la jante ?:) Ar schimba in bine aspectul
Bafta cu el |
Buzele jantelor vor fii polisate nici nu incape indoaiala , la suspensie mai trebuie s-a ii pun arcuri ca amortizoarele sunt pe masina, si doar pe fata o sa schimb cauciucurile ca sunt c-am inalte (205/50 R16) ca cele pe spate sunt misto si ca dimensiune 225/40 r16 eu zic ca e bine, din spate se vad super tare
|
Unde m-as putea duce cu jantele sa le polisez , catre cine m-a indrumati ???
|
nu stiam ca l-ai pus pe forum sef. frumusel ursul tau, ne vedem la start dupa ce-i pui motor serios
|
Cum zici tu frate ne vedem :D :D :D
|
Nici eu nu ştiam! Frumos urs ai şi jantele vin bine de tot. Poate vi cu ea la o īntālnire, să ne-o prezinţi, ce zici boss?:D
|
pt jante apeleaza cu incredere la ziemens
|
Un nr de tel. al lui nu ai ???
|
de ce nu ne spui si noua ce planuri ai cu ea in primavara asta?
|
Mici chestii :D, motor de 2.5 12v, suspensie sport, interiorul a fost schimbat cu unul sport, proiectoarele au fost si acelea montate , o sa mai revin cu ceva poze cu asta "micu"
|
am citit horoscopul si am aflatt ca ursul vostru va suferi anul asta doua transplanturi de inima. e adevarat???? :twisted:
|
Prima si a doua inima nu au facut fatza... a treia e buna:D
|
este imperativ sa ii schimbi jantele. schimba look-ul cu cel putin 30%!
|
Jantele raman pe masina ,eu zic ca arata destul de bine mai ales ca o sa stea pe burta dupa ce pun motorul,
|
jantele sunt ce trebuie pt e30. cand il vei lasa mai aproape de strazi si cartier cu cativa centimetrii lejer va arata perfect
|
6 Attachment(s)
Inca ceva poze cu asta'' Micu" :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ceva mai nou ... cu ursii la nunta
|