![]() |
rugaminte schimbare nickname
Salutare,
Ma ajutati si pe mine va rog sa-mi schimb nick-ul din alexGTI in Alex@Audi ? Multumesc anticipat |
Re: rugaminte schimbare nickname
Si eu as dori schimbarea nickname-ului.De vreo 1 an tot ma chinuiesc :D
|
Si eu as vrea schimbarea nickname-ului.
Rog un moderator sa se sesizeze, si macar sa ne spuna daca se poate asa ceva sau nu....... |
Quote:
|
Quote:
|
Nu īnţeleg ce ai vrut să zici!
Cumva că ceea ce am citat eu mai sus, nu mai există pe forum, sau ce? Dacă asta ai sugerat, te rog să te uiţi mai cu atenţie! |
Quote:
|
Quote:
|
nu :) nu vine de la masina noul nickname :) ... asa il am pe toate forumurile si am zis sa fie si aici la fel
|
Quote:
|
Dacă tot există un topic, sper că nu se supără nimeni dacă īmi schimbă şi mie nickname.
Am mai vorbit despre asta şi cică e greu, dar poate acum am noroc. |
Quote:
|
A mai fost un thread asemănător şi a fost īnchis aici , cānd se vor mai putea face schimbări o să anunţe un moderator sau un supermoderator cu siguranţă , deci degeaba postaţi :D ;)
|
postez si eu sa fie postat,si pe mine m-ar interesa sa mi se schimbe nick-ul din florynvl (X29 ZMT) in florynvl
|
da si eu as vrea sa mi se schimbe numele din "sprite" in "itzu95" / "itzuSPR" care sunt disponibile , multumesc anticipat
|
se mai stie ceva de schimbarea numelui? acum se schimba sau tot asa? as dori si eu din "sprite" in "adiSPR" daca se poate... sau dati-mi un PM va rog :) multumesc
|
Quote:
|
se pare ca nu se baga nimeni :(
|
MillionDollarBaby si-a schimbat username-ul in DTH, sunt foarte curios cat/cum a platit, sa ne facem o idee cum sta treaba cu forumul.
|
sunt mai multe persoane care si-au schimbat nick-ul.si eu sunt interesat in continuare de schimbare,sper sa ne ajute cineva si pe noi.
|
da, se pare ca trebuie sa ai pile sa poti sa iti schimbi numele aici. pe alte forumuri este ok numai aici nu....:) in fine
|
Nu dezleaga nimeni acest mister?
care cum se poate sa fie schimbat nickname.ul? asteptam rezolvari!!! explicatii! care cum si in ce fel. |
si eu doresc. mi-am dat seama ca numele meu e putin cam 'de cocalar' .. :))
|
vreau si eu sa schimb nickul in Alpiner.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning