![]() |
Opel Vectra C
2 Attachment(s)
Doresc sa achizitionez un BMW e34 in stare cat mai buna. Ca motorizare ma intereseaza doar 2.0 sau 2.5 benzina. Nu doresc o masina "tunata", prefer sa fie stoc.
Ofer la schimb o Vectra C din 2002. Motor: Z22SE, 2200 cc benzina, transmisie lant. Dotari standard: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, radiocd, etc. Masina am cumparat-o la 82.500 km in 2008 personal din Germania. Acum are 143.500 km. Va pot oferi un link pe clubopel pentru a vedea evolutia masinii. Masina are si instalatie de GPL si ofera un consum decent. Astept oferte. P.S.: o sa revin si cu poze mai clare. Notă moderator: Lasă date de contact! |
Re: Vectra C
|
Quote:
Schimb doar cu e34. |
Quote:
|
Re: Opel Vectra C
Doresc sa achizitionez un BMW e34 in stare cat mai buna. Ca motorizare ma intereseaza doar 2.0 sau 2.5 benzina. Nu doresc o masina "tunata", prefer sa fie stoc.
Ofer la schimb o Vectra C din 2002. Motor: Z22SE, 2200 cc benzina, transmisie lant. Dotari standard: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, radiocd, etc. Masina am cumparat-o la 82.500 km in 2008 personal din Germania. Acum are 143.500 km. Va pot oferi un link pe clubopel pentru a vedea evolutia masinii. Masina are si instalatie de GPL si ofera un consum decent. Astept oferte. Ma intereseaza doar masini inmatriculate in Romania (nu Bulgaria sau alte tari) si sa o iau direct de la propietar, la fel cum este si a mea. tel: 0729/815.948 mail: [email protected] mess: [email protected] |
.sus.
|
.sus.
|
2 Attachment(s)
Poze mai recente!
|
! up !
|
da si tu link-ul ala cu evolutia masinii. de cati km. are gpl?
|
Quote:
Click mai sus si se poate vedea evolutia masinii de cand am cumparat-o pana acum. |
Pret?
|
Quote:
|
Sus!!!
|
Sus ... accept diverse combinatii, astept propuneri.
|
Alfa 156, 2.0 jts, facelift, 2003, inm. ro, stare f. buna, 166 cp .
|
Schimb cu cash urgent.
5500 euro cu jantele pe 18" sau 5000 euro fara jante. Nenegociabil. Stare perfecta. |
ai zis ca vrey 5 https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-525i-24v.html
|
[QUOTE=mieludecazutu;4393411]ai zis ca vrey 5 https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-525i-24v.html[/QUOTE
E din 2009 anuntul ... nu cred ca mai este valabil. UP! |
Vectra C din 2002.
Motor: Z22SE, 2200 cc benzina, transmisie lant. Dotari standard: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, radiocd, etc. Masina am cumparat-o la 82.500 km in 2008 personal din Germania. Acum are 145.000 km. Va pot oferi un link pe clubopel pentru a vedea evolutia masinii. Masina are si instalatie de GPL si ofera un consum decent. 5500 euro o729815948 |
up!!!
|
up!!!
|
Schimb si cu e46 ... ofer diferenta.
|
Vectra C din 2002.
Motor: Z22SE, 2200 cc benzina, transmisie lant. Dotari standard: AC, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, radiocd, etc. Masina am cumparat-o la 82.500 km in 2008 personal din Germania. Acum are 148.000 km. Va pot oferi un link pe clubopel pentru a vedea evolutia masinii. Masina are si instalatie de GPL si ofera un consum decent. 5500 euro 0729815948 |
Azi a implinit 149.000 km, placute frana noi.
|
Pretul scade la 4500 euro, dar cu jante de tabla.
Foarte urgent ... am nevoie de bani. Sau schimb cu masini mai ieftine si o diferenta de bani. |
Anuntul nu mai este valabil. Topicul se poate inchide.
|
2 Attachment(s)
4500 cash
fix, fara nici o negociere valabil pana duminica 11 decembrie 2011 am gasit ceva ce imi place la un pret bun fara schimburi momentan |
4400 euro cash, pregatita de iarna (cauciucuri noi). Eventual variante dar la alt pret.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning