![]() |
M5 vs \"Cielo\"
Acum 2 ani de zile, la Timisoara, ultima cursa a avut loc intre cele doua mentionate masini. Care credeti ca a fost rezultatul?
Raspunsul vine si cu o filmare, pe care o voi pune dupa ce se exprima o opinie generala. Stiu ca e de acum mult timp, dar tocmai am gasit filmuletul in calculator si ma intrebam ce credeti... |
parerea mea e ca, castiga M5-u :!: :peace:
|
Cum sa castige cielo in fata la M5?? :shock: nici nu se poate tine dupa el... poate sa aibe m5-u pana la toate rotile si frana de mana trasa si poate ar avea sanse atunci :lol: :lol:
|
nu este vorba de un Cielo oarecare ... de aia am pus ghilimelele ... este \"Cielo\" - ul lui Sebastian.
Am uitat sa mentionez ca o informatie suplimentara ca la o cursa desfasurata putin mai devreme la acelasi eveniment intre M5, 540, si \"Cielo\" ordinea a fost M5, \"Cielo\", 540. |
Fugi cu calul mey... Pana nu pui filmul nu crede nimeni, stai calm... Decat daca M5-ul era saracul in rodaj si avea o marmota sub pedala de acceleratie... Baga filmul !!!!!!
|
hehe nu am spus ca Cielo castiga ... desi toata lumea a intuit ca asta vreau sa arat ...
Filmul o sa il pun maine ... dupa ce voteaza mai multa lume |
morro ..stiu exact despre ce m5 este vorba..mam dat si eu cu rs4 cu ..el si iam dat de nu sa mai vazut..era pur si simplu mult prea mare distanta..ba chiar lam lasat sa plece si in fata mea..si tot nu a avut ncii o sansa..deci eu zic ca m5 avea sigur ceva adica nu merge deloc bine..nu avea putere..un m5 bun are power.. :)
|
Parerea mea este ca \"Cielo\" castiga ca doar nu era poll-ul degeaba pus , desi dk stau sa ma gandesc ar cam trebui o minune ca un Cielo sa ia un M5 dar.... 8)
|
poate ca omul shimba la 3000 normal ca nu are putere :D .. de abea astept filmuletul. cat are? :)
|
Era vorba de un Cielo de aprox 240cp cu motor 2.0 16v Sfi modificat, nu de orice Cielo...
|
Da, dar era totodata vorba de M5... :wink:
|
1 Attachment(s)
Tin sa mentionez ca atunci, la Timisoara, masina lui Sebastian a mers absoult superb... niciodata nu am mai vazut-o sa mearga asa bine ... incepand cu sunetul masinii, a fost intr-o forma cum nu am mai vazut-o. A fost de asemenea prima data cand s-a spus la microfon ca masina are 230 de cai ...
... imaginile cred ca vorbesc de la sine ... |
:shock: :shock: :shock: doamne dar ce demaraj are masina asta.. cine a castigat pana la urma? il luase cielo la plecare :shock:
|
da .. Cielo l-a luat la plecare si s-a dus si s-a tot duuus ...
ma repet dar s-au mai dat o data mai devreme si cu un 540 si M5 a facut si Cielo si 540 dar si Cielo l-a facut pe 540 ... deci M5-ul nu merge chiar prost si oricum Cielo l-a facut pe 540, care daca si ala mergea prost atunci saracele toate masinile or merge prost la Timisoara? |
pacat k e noaptea:((:((
cine mai are filmulete cu cielo lui sebastian sa-mi dea si mie...va rog mult de tot |
n-am ce zice masina e buna soferu e bun(era vb de CIELO)
|
intr-adevar :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
si totusi pare un paradox:))) |
Masina aia mai e \"Cielo\" cum sunt eu Maica Tereza... :lol:
|
Bogdane: e Cielo EVO I. Continuarea productiei Mitsu s-a produs odata cu lansarea pe piata a Cielo-ului lui Sebi :lol:
|
Cat de absurd suna sa compari M5 cu cielo, chiar si unul modificat.
|
Re:
Quote:
|
La Iasi, in septembrie (sau octombrie, nu mai stiu) a fost cu altu', pe care l-a numit EVO II :lol:
|
Greu de crezut ... dar :shock: :shock: :shock: nici dupa ce am vazut filmuletzul nu imi vine sa cred.... tare \"Cielo\"-ul ala. Respect
|
bmw-ul era modificat ?
sau e stock ? :D |
glumesti? :lol: :lol: modificat :D m5 ala era varza..mergea ca si o bicicleta..am facut si eu cu el....si lam uitat rau de tot..in spate..un m5..trebuie sa mearga... baiatul care a luat masina..de la niste turci....din germnai..avea peste 200..de mii de km..cine stie ce avea la motor ..oricum varza era putin spus :D dupa ce sa dat cu mine ia sa rupt ambreiajul :D deci sa fim realisti..ii tare cielo..dar un m5 nu cred ca bate...poate o tentativa..de m5..cum era asta :twisted:
|
poi atunci mi se pare pusa kam de aiurea problema .. m5 cazut vai de el si stock cu un cielo super tunat si bine pus la punct ... :))
cu motoru facut sa manance 100 litrii la suta si sa tzina 500 Km :) |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: |
nimeni .. e o parere proprie si personala probabil gresita .. tu poate stii exact dupa cat timp o sa pice motoru ... si cat consuma ..
|
Re:
Quote:
Este de Opel din cate shtiu eu: 2.0L 16v TURBO... intzlegi? asha k n`are de ce sa pice! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sau ma inshel?? :? |
Cielo
Nu prea ma onoreaza comparatile, iar faptul ca comparati Cielo cu M5 e ca si cum m-a-ti pune la zid. Pe pista in conditii normale nu pot batea cu Cielo de la aceea data un M5. Pe viitor ramane de vazut desi e clar ca nu aia e clasa de concurs. La TM masina avea in jur de 240cp si as fi putut sa o urc din setari la 250-255, fapt care nu ar fi schimbat ordinea de sosire. Pe 540i l-am batut rau su nu doar un exemplar, daca e de serie pe 1000m pierde. Va rog aveti respect si nu mai deschideti topicuri si sisteme de vot cand e vorba de o masina care are imaginea asociata cu imaginea mea. Cielo va avea o noua tinerete pregatind un mare potential de lupta. |
sa-nnebunesc, n-a mai zis nimeni nici pas.
s-a facut liniste si toti au fugit ca potarnichile :) |
N-am mai citit cele 3 pagini din spate.
CIELO il rupe pe acel M5 |
SEBASTIANai mai avut timp de cielo?
s-a mai intamplat ceva cu el? |
Re:
Quote:
Banuiesc ca ai mers cu amandoua si ai tras concluzia asta... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Are frane foarte bune poate chiar prea brutale. Diferential pana la 240cp nu a fost imperios necesar acum este, insa sunt curios cati din cati ma intrebati a-ti condus masina cu tractiune fata cu si fara diferential autoblocant bineinteles? Are modificari de transmisie pt a trimite forta egal la roti. |
BMW-u ala are probleme altfel nici in visele cele mai frumoase ale posesorului de \"Cielo\" nu ar fi fost asa.Aori ala nu a tras de m5 ori e distrus.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning