![]() |
Sirena moarta
Am auzit k sa gasit o sirena prinsa in plasa de peste in Turcia Alexandria ... nush dak e sirena da' seamana cu o sirena si coada e la fel ochi .. are gura ... ma rog ... acu' nush unde sa caut pe ce site sa gasesc macar poze sau filmare dak stie cineva ceva .... sa-mi zica si mie
Numai bine |
Re: Sirena moarta
1 Attachment(s)
Uitati am filmat cu camera de pe telefon ......
|
Quote:
Quote:
si dupa ai zis : Uitati am filmat cu camera de pe telefon ai zis AM.. sa inteleg ca tu ai filmat.. deci... lasa cardeala |
am filmat de pe tel. altcuiva nu al meu
|
pai....ok dar TU ai filmat acolo batea alexutzzz ???
|
al draq ce naspeta e :))) nu e ca in filme si desene :lol: :lol:
pe la sfarsit se vede ca da din buze ca un peste ..nu cred ca e chiar atat de moarta cum zici tu ... in fine..ori e o teapa de pe net ..o jucarie facuta klumea..ori o chestie din mare... la discovery daca n-a aratat nimic niciodata tin sa cred ca e vrajeala;) |
7 Attachment(s)
:?: :?: :?: :?: am primit si eu un link care zicea tot ceva de o sirena
|
trebuia sa se mai duca si ea pe la stomatolog.nu cred ca s'a spalat cu calgate. :D :D :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:
|
era pe ebay de vanzare .. chestia asta
|
uitati'va la ochii ei. bah si i'am zis mah sa nu se mai drogheze=))))))
|
doamne ce urata e...
nu cred ca mai dorm la noapte... :D |
Si eu care credeam k sirenele's frumoase .... pfff' knd ma uitam la desene inainte .. Doamne ce frumoase erau .. or fi imbatranit:lol: da' .... nu arata cum arata aia pusa de mine :?: :?: :shock:
|
duamneee ce ciudatenie...da urata mai e...cred ca e de cauciuc , dar pana mea , prea bine facuta!
|
N-are cum sa fie fake !!! am auzit ... si incerc sa caut da' nu gasesc :( cik in Egipt a fost gasita nu Turcia !eh' asta crek e un semn de Apocalipsa delfini mortzi,razboaie,cutremure,inundatzii,sirene ... si cik au mai vazut sirene ! in Marea Mediterana ... se impuiaza acu' au mai ramas sa gaseask dinozauri .. !
|
Quote:
|
Nu .. Sa va explic cum a fost faza ! vine un prieten la mine si-mi arata aia .. se facuse pielea gaina pe mine aia dupa ce am facut topicu asta ! si am filmat cu webu' ... si vreau sa aflu mai multe .. am inteles k a fost gasita de niste pescari in lacu' alexandria .. vreau sa aflu mai multe .. de ex. sirena din filmuletz e diferita de aia din poze... pan' la urma n-am inteles nik !
|
eh,oricum arata extrem de interesant ...
chiar dak e cauciuc,dak e pe bune, e misto ... weird.. |
Da ... da' nush e .. toti zic "eh' asta e trucata mah ce dreaq" ... 1 la mana ... 2 dak era devarata ... crek aparea pe toate posturile de tv ! nu ?! ..
|
sirene wtf :!: :suspiciou maine poimaine o sa credeti si in in zmei si spiridushi....
|
pt amatorii de cauciuc bine slefuit si decupat... http://www.sirena.trei.ro aveti si un mic forum cu comentarii despre "sirena"
|
exista multi oameni cu prea mult timp liber la dispozitie... explicatia "oficiala" -> http://urbanlegends.about.com/librar...an_carcass.htm
|
Doamneeee ce urate sunt,ambele variante,nu sunt cum vezi in filme si desene sa mor...oricum nu prea cred in varianta asta... :rolleyes2 ar fi deja mult prea ciudata lumea noastra...
|
Quote:
|
Quote:
|
misto spoiler din fibra :))).... daca era mai reala te si credem :P.... ce plm manca asta pŁ$a?? :))))
|
Este vrajeala clar! Am primit si eu asta pe messenger.
Eu zic ca este cauciuc , nu cred in asa ceva. |
nu cred in cacatelu' ala ...
zici ca e de jucarie ... |
Sa nu fie experiment intre om si peste ... si a iesit .... dak la 70 d ani a avut aia copil ... stau si ma intreb ce iese din om cu cal .. !:D :D :D
|
cum sa fie ma rela asa ceva? in scoala generala inveti doar ca ce traieste prin apa respira prin branhii (prin liceu mai afli ca exista si respiratie prin piele, tegumentara, si bucala, pe gura adica), dar nicaieri ca exista nas, ce are creatura asta, deci.........fucking fake
|
Incep sa cred ca au dreptate cei care zic ca televiziunea si internetul la varste fragede tampeste....
cum sa credeti mah asa ceva??? |
In unele cazuri chiar tampeste...daca crezi tot ce vezi :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:31. |
- Copyright 2026 4Tuning