![]() |
Automotorshow
un nou club de curse din iasi in curand o sa fie in acte... :D
|
membrii:
Cartman-Cielo carlo_RS_GTI-Peugeot 307 HotWheels-Dacia 1300 bbulutz-Dacia 1310 cristi21-Dacia 1310 o sa urmeze si altii :D 8) |
of of mai .... iar incepeti ... mai copii
|
1.peste un an clubul va fi in acte
2. peste un an copii astia va vor da ceatza 3. nu va mai bagati in seama cu automotorclub ca nu ati fi voi buricul pamantului 4. la baietii de la 4ss tot asta le-ai zis ? 5.lasa-ne in pace cu site-ul tau ala de 2 bani 8) :lol: |
Carlo....lasa-l in pace. Are tot dreptul sa ne critice atat timp cat suntem minori. Dar la anul eu si cartman vom implini 18 ani...carnet...masina...etc... :roll:. Nu cred ca are rost sa ne certam, poate sa mai discutam...si sa ne intelegem :wink:
|
Bine ai venit Iasi-ule
Bafta multa in legalizare |
LoL
si asha mai departe ... bun mai ... bravo voua tineti-o tot asha ... |
Re:
Quote:
|
Nu pot sa nu remarc asemanarea numelui Automotorclub cu automotorshow-coincidenta sau altceva? De fapt, ce a fost mai intai, oul sau gaina? :lol: :lol:
|
seamana... :roll: si ce???
|
Re:
Quote:
|
Epox....in locul tau mi-as pune intrebarea daca o sa mai fie cineva in automotorclub. Nu as comenta la orice ora despre automotorshow ! off topic |
Lasati oamenii in pace... Ei macar incearca sa faca ceva. Voi astia tari de gura ce pana lu' Hector facetzi ???
|
mai bine ai intreba ce am facut noi pana acuma ... nu ce facem .... mai bine tac si fac decat sa dau vorbe in vant ... oricum las' ca o sa vedeti voi ceva frumos la anul deacuma ;)
pan atunci .... linisteeee si paceeee |
Carlo baga-ma la membri acu sunrt si eu membru : 8) 8)
|
Automotorclub a inceput slabut...cu ajutorul catorva omuleti si \"omulete\" treaba a inceput sa se miste...usor-usor,populatia s-a cernut si au ramas cei pasionati cu adevarat...forumul a inceput sa se miste,mesajele veneau necontenit,lumea a aflat de automotorclub si a inceput sa vina la intalniri si sa intre si pe forum...a fost o serie de intalniri splendide,cu liniute,burnouturi,curse masini-motoare,ceva ffff frumos....in avantul asta,pe forum au patruns tot felul de dubiosi,ca sa nu le zic mameluci,care au umplut forumul de prostii...in dorinta de a urca in rank,omuleti cum ar fi carlo_rs_gti/carlo307 sau cum iti mai zici tu pe toate forumurile (si aici mi se pare ceva ciudat:de ce esti tu oaia neagra peste tot?...spammer of the week,stresant si alte rankuri de astea,asta e tot ceea ce ai putut dobandi),cartman(cu al sau cielo fictiv),xcs911(cu calibra lui cu numere de barcelona si nos pe ea,3 eleroane si spoilere) si multi alti ciudati au inceput sa se bage in seama aiurea,sa se certe,sa argumenteze si,mai presus de toate,sa zica niste aberatii care sfideaza limita bunului simt...eu nu ii tin partea lui epox,care e admin pe automotorclub,pentru ca si el a gresit flagrant lasandu-i pe acesti dubiosi sa-i invadeze forumul si sa-si bata joc de munca lui,doar pt ca asta ar fi adus mai multi membrii activi...e treaba lui,dar stiu sigur ca nu ii convine ca a pierdut uneori nopti aiurea doar pt a face site-ul sa mearga cum trebuie...
In concluzie,merita trase 2 semnale de alarma: 1.PENTRU EPOX:ar trebui sa iti pui mari semne de intrebare de ce pe forum nu mai activeaza oameni gen golf4tunat,gt3,madcow,yce si altii,oameni care au fost de la inceput in toata miscarea cu automotorclub... 2.PENTRU Cartman si Carlo si altii ca ei:eu va doresc succes in demersurile voastre,sa faceti 5 cluburi,nu unul,cu forumuri,site si tot...nu-l luati pe epox in ras referitor la site,cand o sa aveti un forum al vostru si mai mult de 5 membri cat sunteti voi,atunci sa va aud comentand...cat despre bombele pe care le conduceti,astept si eu poze cu cielo ala al tau,mey cartman....ca masina lui carlo oricum imi inchipui cum arata...si va doresc succes inca o data,desi nu cred ca o sa aveti izbanda... aaaa,si pentru a sti macar cu cine \"aveti de-a face\", B39738 = alex_307... |
mersi pt incurajari....cat despre forum...te rog sa tragi acum o privire...sa vezi ca sunt 55 de oameni, din care 80% sunt activi....incerc sa mentin o oarecare ordine in forum...si dupa cum ai sa observi...sunt putine off-topicuri...si sper sa ramana asa :roll:
cat despre cielo-ul meu....uite aici cateva poze (sper sa nu le stearga zoliat ca masina are numar automotorshow :roll: ) ZoliaT:1 cred ca e de ajuns http://www.legalracing.xro.us/pic03.jpg PS: in curand voi face si moto.automotorshow.ro, un site dedicat pasionatilor de motoare :wink: PS2: ai sa vezi ca vom avea izbanda...deocamdata am facut o singura intalnire...aia 5 oameni care eram la inceput...a iesit bine, iar acum ca ne-am adunat mai multi o sa fie mai palpitant la urmatoarele intalniri PS3: oricine este pasionat de masini, motoare etc. este binevenit la automotorshow....niciodata nu voi face discriminari de varsta...cum se face la epox pe forum, ca vezi doamne daca nu ai peste 18 ani, esti prost, cretin, nu stii nimic, n-ai nici o treaba cu masinile, etc....ai sa observi ca la noi pe forum sunt persoane cu varste cuprinse intre 14-20-22 ani...si vor mai fi...oricine este pasionat de masini este binevenit pe forum, si intr-o oarecare masura si la intilnirile dintre membrii PS4: nu ma las pana nu fac clubul in acte, dar asta incepand de la anu, cand voi avea acea \"mirifica\" varsta de 18 ani PS5: pozele cu masina ai sa le gasesti si la mine pe forum, si implicit si ale celorlalti membri |
\"mai fatilor, mie mi-a placut tuningul masinii, e exact ce vroiam in proportie de 80 %, insa ce imi doream eu cu adevarat nu aveam $, asa ca o mai tin oleaca si poate da domnu si imi schimb spoilerele exact dupa placul meu. Eu nu vroiam o prelungire a spoilerului, ci toata fata data jos si pus alt spoiler, dar nu imi permit asta inka, insa imi place si asa...
Nu stiu cine zicea mai sus ca masina e cam scumpa ! Pai, masina am cumparat-o cu tot cu sistem audio, scaune interioare modificate, tapiterie modificata, spoilere, etc, si avea 18000 Km la bord, deci aproape nou-nouta... \" Asta ai scris tu pe forumul automotorclub,pe 13 octombrie...pai din poze,unde-s prelungirile la spoiler?...de aici a plecat toata nelamurirea mea,ca tu vorbeai de o masina tunata si nimeni nu o vedea...acum ai pus poze cu un cielo cu jante CMS si neon albastru...atat vad eu din poze...si la inceput,carlo scrie ca e automotorshow e mare club in iasi...unde va intalniti voi si care sunteti?nu de alta,dar sa stiu si eu...ca mai toata seara-s pe strazi in cautare de senzational ( a nu se intelege femei ) si nu v-am vazut pana acum...si Iasul e asa de miiiiiic. |
hehe...ce e scris mai sus...este doar o conceptie de viitor a masinii...pe care voi incerca sa o pun in practica...si este un citat luat de pe alt forum...cu ceea ce vreau eu sa fac la masina...deci poate am gresit ca nu am pus ghilimele...da in fine...nu prea ma intereseaza pe mine ce zic altii...
cat despre intalnirile noastre....o sa ne gasesti in tudor, in spate la chimie...cel putin acolo as vrea eu sa ne intalnim...dar deocamdata astept parerile celorlalti si daca se schimba te anunt....poate participi si tu :wink: PS: oricum a-ti da-o, oricum a-ti intoare-o, orice ati zice, automotorshow a fost, este si va fi in continuare :twisted: PS2: nu stiu ce a scris carlo, probabil el a pus mult suflet pt treaba asta cu automotorshow, insa noi suntem un club in devenire...inca cautam membri...as putea spune ca suntem vreo 8 pina acuma...dar vom fi mai multi |
mai am ceva lucruri de adaugat...
1.pe unde mai pomenesti de Dumnezeu sau Domnul,fii baiat bun si scrie cu D mare,ca asa e bine si frumos... 2.vezi ca te contrazici in ce spui...\"e exact ce vroiam in proportie de 80 %\"...pai ori e exact ce vroiai,ori e in proportie de 80%...nu se poate si una si alta...doar daca ti-ai cautat din start o masina care sa arate 80% cum vrei tu... 3.am intrat si eu,curios,pe site-ul vostru...si apoi si pe forum...de site nu acuz ca si epox si altii copie din diferite surse...dar pe forum...am cautat cateva rubrici sa gasesc si eu ceva interesant...si,din pacate,nu am gasit...se pare ca tendinta vremii e abaterea de la subiect...in afara de 4tuning,restul forumurilor infloresc niste chestii banale...iar acolo la voi,pe forum,stiti care e impresia mea?...ca va laudati unul pe altul...si va place chestia asta la nebunie 4.singura chestie pe care o vad ca pozitiva in cazul tau,Cartman,e ca,orice masina ai avea,daca ai avea sau nu,tunata,netunata,e ca te gandesti sa legalizezi treaba cu club,organizatie sportiva sau ce-o mai fi,adik sa obtii ***urile alea de hartii...asta o stimez...in rest,banuiala mea e ca nu aveti ce face in timpul liber si va agitati aiurea pe forum....parerea mea! |
mai fatilor, mie mi-a placut tuningul masinii, e exact ce vroiam in proportie de 80 %, insa ce imi doream eu cu adevarat nu aveam $, asa ca o mai tin oleaca si poate da domnu si imi schimb spoilerele exact dupa placul meu. Eu nu vroiam o prelungire a spoilerului, ci toata fata data jos si pus alt spoiler, dar nu imi permit asta inka, insa imi place si asa...
Nu stiu cine zicea mai sus ca masina e cam scumpa ! Pai, masina am cumparat-o cu tot cu sistem audio, scaune interioare modificate, tapiterie modificata, spoilere, etc, si avea 18000 Km la bord, deci aproape nou-nouta... P.S: Am scos pozele si celelalte mesaje deoarece nu vreau sa se devieze de la subiect si sa apara certuri sau mai stiu eu ce ! eu va consider ca fratii mei, chiar daca unii dintre voi ma agreeaza mai mult sau mai putin ! bafta la toti si poate ne vedem in curand la un play ! asta e tot mesajul tau...daca altcineva intelege ca ala reprezinta planul tau si nu e deja un lucru existent,inseamna ca-s eu idiot... |
1. am sa incerc sa scriu cu D
2. treaba cu tuningul la masina, sa stii ca pe langa cele specificate as mai fi vrut eu sa adaug mai multe dar nu dispun de prea multi $, asa ca ma limitez la cat am, adika la ce o facut ala cu cielo 3. la noi pe forum fiecare e liber sa spuna ce vrea, in limita bunului simt si a off-topicului 4. mersi pt apreciere...cum am mai zis si mai sus, oricine e pasionat de domeniul auto e binevenit, cu masina, fara masina, cu sau fara varsta de 18 ani, sau mai mult... PS: normal ca am scos pozele ca deja unii aberau si incepea sa se creada alte treburi, ca de ex ca eu as dispune de nush ce *** de cielo super tunat, cand eu nici macar nu am 18 ani....daca vrei mai multe explicatii...cartonel007 pe YM, ca deja m-am saturat sa dau explicatii in stinga si in dreapta si de acu` vad ca o dam in off-topic te intereseaza asa de tare masina mea, poti sa treci in fiecare seara prin podul de fier pe la blucurile tip vila si ai sa vezi masina in parcare :!: sau daca zici ca mergi asa de mult prin oras, IS-06-UBE e nr. masinii...o gasesi si linga OMV in nicolina, la Moldotrans Auto, sau la reprezentanta seat ! |
B39738 > nu cred ca are sens aceasta cearta. Noi ne vedem de AutoMotorShow voi de AutoMotorClub. Cu asta cred ca am incheiat discutzia ca sa nu mai fie alte certuri din niste prostii
|
Re:
Quote:
pana si literele care sunt scrise cu majuscule sunt copiate ... din bannerul tau .. PORTALUL TAU AUTO .. iti suna cunoscut ? .. aha celalat spot automotorclub ... bun si ala copiat .... ia sa vad ce ai mai copiat ???? in primul rand esti o supapa si nu ar trebui sa scrii ingrosat .. ca sa para ca ai ultimul cuvant ca nu e asha ... ti s-au dat motive bune si si intrebari la care nu ati fost in stare sa raspundeti .. e o jucareala totala din partea voastra .. dar in fine ... nu merita sa-mi pun mintea ... in fine .... bafta la publicitate ca degeaba v-o faceti :) se vede din faptul ca pe forum aveti copii pana in 18 ani |
Cand veti ajunge la cuvantul PUNCT?!
S-a copiat, asta e; nu faceti tam-tam-ul asta pe forum pentru ca X a copiat de la Y. Stiu ca nu e frumos. Am vazut ce fel de oameni sunt. Gata! BOG: de la tine astept cel mai mult sa faci \"pace\"! |
pana o sa dovedeasca ca e club locul lui nu este in sectiunea Alte cluburi promitatoare. topic mutat
|
Si eu si eu si eu.....Sunt membru 4TUNING,AUTOMOTORCLUB si AUTOMOTORCLUB......ma da`tzi afara pt ca sunt in 3??????am deja un stiker cu 4TUNING.....Epox mi`am promis unu si......astept unu si de la.....;) pan` atunci...ma datzi afara? :D
|
AutoMotorShow este acelasi club cu NoA-Need of adrenaline.....
|
carlos... ti-ai dezvalui adevarata varsta????
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning