![]() |
Audi TDI vs. Audi TDI
1 Attachment(s)
E vreun Audi A4 -primu` model- cu motor 1.9tdi cu 110CP dornic de o cursa LEGALA pe data de 7 pe aeroport?
Dak se poate sa fie stock ar fii ideal k si al lu` tata e stock! :D Ashtept raspuns... AICI sau pe privat! :wink: si o poza cu mashina: |
nu te supara.... cine o sa conduca masina ?
|
Re:
Quote:
|
ce tare :D , la mine nu-s sanse sa-l aduc pe dudu de taicamiu , nici ca l-as aduce :D
|
Waiting for Opponent...
:P |
puii mei nici nu ai carnet si deja ai masina .... life is so unfair :oops:
lol :D :P |
chill mai , ca asa am si eu masina... dar nu e chiar asa , omu` a profitat de faptul ca tatal lui are o masina .. frumoasa , si ca tatal lui e un om intelegator :D si uite ce-a ieshit , vine la buc , mai si concureaza prin tatal lui , esti belea frate :D
|
daca schimb motorul si cutia maine, poate il corup pe tata sa-si aduca aminte cum se da in gura la masina :D:D:D
|
da schimb-o si zi altuia sa o conduca nu taicatu ca-s mai mici sansele
|
nu frate, am incredere in tata ca are antecedente din tinerete de cand alerga un 1100 :D :D
|
........shi cu fiatu' 850 bah :P :P :P
|
schimba avataruuuuuuuuuuuuuuu :twisted: :twisted: :twisted:
sry de offtopic tatal tau e de acord sa dea in masina? :) |
Super tare! eu l-am convins pe tata.. astept un transplant de motor sau chiuloasa nu sunt sigur deocamdata :? dupaia si provocarile (am o lista :D )... hai sa facem un concurs numai pt tati :lol: :lol: :lol: ce-ar mai fi :idea: :lol: dar daca concurez eu pe numele lui.. cu el acolo.. o fi voie?
|
ahamz in visele tale erotice :D de cand visez si eu ... sa conduc la o legala ... adica... sa vrum vrum :D mai avem de asteptat ... asta e.
|
:( pai la cat am de asteptat .. un an si ceva ... cred ca la 18 ani ca sa recuperez o calez naiba din prima :D :D
|
asta-i viata , crezi ca pe mine nu ma apuca... de-mi vine sa ma duc sa ii intreb de ce m-au conceput atat de tarziu ? :D asta e...
Ady , las` ma k gasim noi un audi , ca asta , si te combinam cu el... :wink: |
Re:
Quote:
|
voi aduceti masina sa ma dau ku ea si va las sa va uitati!
WHo's your daddy?! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a inebunit lupu' :lol: 8) |
Re: Audi TDI vs. Audi TDI
Quote:
|
Penibil... :blahblah:
|
ce e frate penibil? in afara de tine cu postul tau nu vad nimic altceva :x
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
wtf iz ya problem ?? + vezi... in semnatura , ride whit .... NU exista whit , exista WITH.... k ?
|
astia au larnuit sa spic za inglish la iunivarsiti of gud maniere end forein limbi... :lol:
ca sa fiu si ontopic...slabe sanse cu tdi-ul, ady...aia nu-i masina de fuga din pacate... |
M-as da eu cu tine, cu tatal tau :).
Eu am vectra TDI. |
Face-ti o cursa cu tatii si mamele celor care scriu pe aici...Domnu' CT-87-ADY facem pariu ca nici macar nu o sa vii la Buc?Nu mai zic de concurat cu \"tati\"ca sofer :dribble:
|
Re:
Quote:
P.S.succes la teza |
si ca sa fim la subiect... mai bine ne spune luca ce fel de vectra TDI are? cel cu motor de 2.0? si ce an .. cp
si lowrider cred ca omul are intentii sa concureze din moment ce a deschis si topic ... eu sunt sigur ca va veni la buc. bogdan_16v corect tdi.. nu e de fuga dar pana la urma distractia conteaza.. si asta e ceva relativ.. ca daca stam sa ne gandim un pic asa multe masini nu ar fi de fuga ca vine altcineva cu o masina mult mai performanta. Insa adevarat ca dieselurile nu sunt de alergat, recunosc ca exista si dieseluri cu tehnologie mai noua care dau ceata la multe masini pe benzina insa nu de aceeasi capaciate :) . in fine fiecare se da cu ce are si ce poate :wink: |
Pai eu am vectra TDI 2.0 L 101 Cp, dar am probleme asa ca daca e vad acolo daca ma bag sau nu.
|
Re:
Quote:
De unde shtii tu ma k nu vin? Taci ma barem din gura k ai 26ani degeaba sau cat ai... :wink: Hai k vad k am vrut sa fac si eu ceva si n`a ieshit nimik! si pt. luca: Am zis Audi a4 la fel.... la fel nu vectra! :( P.S: Ms celor care mi`au tzinut partea! |
Aha ok, am vazut ca toti iti dau cu tifla si am spus sa te ajut eu, dar vad ca esti prea bun pt. mine, si pt. majoritetea de aici. :evil:
|
Re:
Quote:
P.S: Oricum s-a anulat cursa... :x :x :x :evil: :evil: :cry: :cry: , dar intr-un fel e mai bine k poate pana la urmatoare cursa imi gasesc si eu adversar! :wink: |
Re:
sters de mine :wink:
|
:)
nu ma dau eu foarte smecher da` cred ca taica-meu face peste 60-70% de pe forumul asta...cu toate mashinile lor.Shi nu la o cursa de asta de 500 de metri,un kilometru shi o cursa asha ORADEA-ARAD de exemplu peste 100 km prin trafic,depasiri la bara shi chestii de asta !
ps.el are o SKODA OCTAVIA model 2001 (noiembrie) 110 cai.TDI (intercooler) sper sa conduc shi eu la fel ca el. :) ajtept raspunsu` vostru! |
Asta vrea sa fie o provocare?
La ce? La getaway in Oradea? 60-70% ? Arunci si tu cifre ca cei care au 150 de cai pe dacie si subaru de 1000 de cai? Hmmm |
Mai Coobra chiar tu nu intelegi, eu cred ca el a facut o gluma mai ales ca a pus fata aia zambitoare acolo.
|
ba am inteles foarte bine
fatza aia zambitoare a pus-o dupa ce si-a exprimat speranta ca va conduce la fel ca si tatal sau. |
:wink: mda mah ... imi place aici ce infruntare intre tati. Donhacker (cred ca am scris aiurea da ma rog) ... de unde ma ai scos ma si chestia cu cursa Oradea - Arad. Eu sunt maxim de curios daca taica-tu stie ce aberatii poti tu sa scoti din tine. fara suparare acum ... pentru cei care nu aveti carnet. va intelegem ... vreti sa cresteti ... sa conduceti ... sa va dati la liniute (numai la legale) ... e normal! da nu va aruncati frate cu texte de astea ca va ia lumea in balon. hahhahaah ... ia uite frate site de pasionati de masini. fac curse cu parinti la volan!
|
Luca: Ba nu
Coobra: Ba da Luca: Ba nu Coobra: Ba da Si tot asa, bine you win, i lose :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning