![]() |
cele mai vechi e30-uri din ro!!!!
Ma mistuie o curiozitate mare de ceva timp stau si ma gandesc care is cei mai vechi ursi(e30)din Romania deci care or iesit la actiune de muuuult timp daca se poate si niste poze cu "batranei" multumesc mult:oops:
|
Re: cele mai vechi e30-uri din ro!!!!
pai sigur trebuie sa exista destule si din 82, mai batrane nu se poate.
|
Nu la aia ma refer am intales ca txa este un exemplu ma refer o legenda...nu anul fabricatiei ziceam care circula si se da de ani buni cu el
|
haide chiar nimeni nu stie :( hai cu legendele :X:X
|
pai atunci trebuia sa spui "cei mai vechi posesori de e30"
nu pre se gasesc... majoritatea sunt pusti care abia au luat carnetul. |
Una e daca vrei "legende" si alta sunt proprietari de ursi care ii au de ex. din '96 de cand aveau 90.000km. :D Si care inca-i au si care inca merg cu ei. Ca mine.
Din a doua categorie se gasesc ceva oameni. |
legende....nimeni nu stie ex:txa,dgh,mtj poze ceva detalii... sunt masini care merita o atentie in plus;)
|
DGH are ursul din 2004, daca nu ma insel, de ex.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cine isi aminteste de BMW urile astea, insemna ca e... BATRAN!:-)
flr&vec |
Quote:
|
Quote:
|
vrem mai multe poze de genu:oops: multumesc wrc
|
1 Attachment(s)
..........................
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
baneasa 2005
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/zWMaMg-da9g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
am o intrebare pt baietii din bucuresti masina lui machedonu ursuletu MTJ mai exista sau ce sa intamplat cu el??mai are cineva poze cu el???
|
masina exista, se lucreaza la ea...cand va fi gata o sa o vezi cu siguranta :D
|
Quote:
|
asa se intampla cand vrei sa te dai prieten cu altii :lol:
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
Cativa dintre ursii vechi...
Pe langa ei, mai erau cativa... NIZ-ul, care acum cred ca e B 92 TIR, ABM-ul - primul cu motor de 3.5, parca... FDC, BJP. Cei mai dragi mi-au fost PYF-ul, DSD-ul si NSL-ul. |
Quote:
Nu mai stati la colt si spuneti povesti cu ursuleti ca nu va face oldschool. |
[QUOTE=ZerO_CooL;4841877]Cativa dintre ursii vechi...
Pe langa ei, mai erau cativa... NIZ-ul, care acum cred ca e B 92 TIR, ABM-ul - primul cu motor de 3.5, parca... FDC, BJP. Cei mai dragi mi-au fost PYF-ul, DSD-ul si NSL-ul.[/QUO TE] Apreciez ZerO_CooL pentru ce ai facut si iti multumesc in acelasi timp se pare ca pe alta pagina am deranjat cu o astfel de intrebare despre un anume ursulet din buc.... |
Quote:
|
[QUOTE=tmDNSe30;4841881]
Quote:
|
[QUOTE=ZerO_CooL;4841890]
Quote:
|
Quote:
Pacat de NIZ ca nu a nimerit pe maini bune ca era o masina tare ... nelovita , neruginita dar cum s-a intamplat cu majoritatea masinilor bune s-a cam ales praful de ea , acum o luna era pe la Ady Oprisan l.. dar nu mai arata asa cum mi-o aduc eu aminte chiar daca au trecut ceva ani peste ea de cand nu am mai vazut-o eu cu siguranta daca era la Alex nu ajungea in halul acela . Imediat dupa ce a vandut-o Alex am inteles ca a ajuns pe la niste tigani sau nu stiu ce de carau cartofi cu ea ( aia au distrus-o cel mai rau ) , dupa care a ajuns la Ionut care a restaurat-o , iar dupa aceea daca nu ma insel la un baiat de aici dupa forum sTAILL . |
Quote:
|
idi-ul ti l dau degeaba ca nu stau pe mess...tot aici ma gasesti mai repede
Quote:
cred ca ai vrut sa spui AVP-ul |
1 Attachment(s)
Stiu ca vedeam cand eram la liceu boboc , pe mihai bravu si in dristor foarte des 2 ursi care m-au marcat , unul era verde cu botul portocaliu si flacarile se extindeau pe laterale si un urs crem cu borbet a pe el .
Stiu ca acum ceva vreme am vazut printre blocuri , langa parcul tineretului un urs crem cu borbeturi a abandonat si ma gandeam , oare o fi masina aia , ce o vedeam in copilarie ? Habar nu am , oricum astia 2 mereu cand ii vedeam , nu mergeau mai niciodata incet si urlau tobele de iti provoca mancarimi :twisted: Am cautat putin si acesta este ursul crem despre care vorbeam mai sus |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ha...chiar bun acest thread!!mi-am adus aminte cand se faceau legalele pe chei-ul Dambovitei....ce vremuri!!!chiar daca eram copil pe acea vreme,nu exista sa lipsesc:))...erau masini frumoase,dar total diferite de ceea ce este acum!cum trec anii...:sad:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1327494610 are cineva mai multe poze cu ursu ala din partea stanga? :X
|
E chiar frumos ce se intampla pe acest topic si carcotasii ar trebui tinuti la distanta. Cei care stiu mai bine, BIX, FLR, VEC & many others au putea posta asa pe scurt de cine'si mai aduc aminte cand pe unde...e chiar frumos de citit cum a inceput totul.
In ziua de azi nici ursii nu mai sunt ce au fost si nici proprietarii lor, din pacate. (marea majoritate) |
1 Attachment(s)
Multumesc Morpheusmaster pentru cuvintele frumoase spuse si eu as vrea ca,carcotasii sa se abtina si toti cei care nu intaleg rolul acestui topic
ON:o poza cu CRY |
3 Attachment(s)
Ursu B 66 ZAG era impresionant la vremea lui , acum a ajuns paragina
|
haideti cu legendele!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning