![]() |
Show in Arad 2006...
Deci se tine sau nu Show de Tuning in Arad ... io stiu de la cineva ca se tine pe datele 21-22-23 Septembrie..dar nush unde..dak este vorba despre Power Tuning Show 3 ..nush nimika..daca stiti ce-va scrieti aicia..ms.
|
Re: Show in Arad 2006...
Io stiu ca daca si-au ales zilele astea de show... a cazut intr-un moment prost... bine ca toata vara nu au facut nimic de genul acesta si acum aproape ca se suprapun :|
|
Quote:
|
Daca se organizeaza si despre asa ceva este vb atunci nu va organiza Power tuning show.... va fi expozitie Ferrari si din cate am intzeles contracost pasionatii vor putea conduce poate ptr singura data in viata :) un Ferrari:) Detalii voi da Miercuri dupa ce vb cu organizatorul :) Acum 3-4 saptamani era vb despre asa ceva dar nu era nimik sigur
|
Quote:
|
eh ***...asta urasc la Aradul asta cel mai mult...nimic nu se face...totul se propune..se discuta...se planuieshte shi apoi se lasa balta :(
|
cu parere de rau o spun dar multe orase ne-au luato in fata la capitolul organizari de competiti......cine e de vina nu stiu dar vad ca suntem cu ceva inainte......demolatul garajelor!!!!!!.......
|
Pai la ce drumuri avem nici nu e de mirare... Cineva m-a intrebat dc la noi in orash toate gurile de canal sunt pe mijlocul strazii... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci am vb cu organizatorul acestui eveniment... Firma din Arad care trebuia sa organizeze acest eveniment s-a ocupat de logistica, cazare, pista, etc, a rezolvat tot, iar partenerul italian trebuia doar sa faca rost de o sponsorizare de vreo 30.000 Eur ptr deplasarea celor de la Ferrari :) din pacate nu s-a gasit sponsor.
Veneau 2 tiruri cu echipamente, ceva masinute, 2 piloti profesionisti, si cred ca vreo 30 de angajati Ferrari. Pacat ca nu s-a ajuns sa se organizeze, era foarte frumos ptr imaginea Arad-ului. |
haha :))
de parca gropile din arad nu is destule...mai pun si prostii "galme" artificiale...cum is alea de la podu Micalaca SubCetate... iti rupi masina pe ele :)) |
mergem mergem.......
|
Weekend incarcat.
|
mergem.....mergem......dar unde se tine???????......la expo arad????......e sigur data?????
|
La expo e ..sigur.
|
21-22-23 show in Arad , 24 show in Oradea , 14-15 octombrie show in Cluj . Program foarte incarcat :) da merita
|
E defapt un targ multimedia , si le-a alocat si spatiu la 4 masini , este acolo Mitsubishi Gallant , BMW-ul AR99BMW , Seat Leon (ala negru cu diesel-tuning) inca una-mi scapa.. :)
|
cat e intrarea ?
|
cine a fost cum-i ???sunt fete masini >??detalii
|
Sunt 4 junioare junioare la un stand Spider , e frageda carnea pe ele , sunt imbracate foarte misto , si dau ture cu rolele pe acolo . Masinile sunt asa : Mitsubishi Gallant (ala de la DOG) , AR99BMW , ceva Seat rosu de la Sony super muzica si display-uri , o dubitza albastra de la Ground Zero cu 2 woofere IMENSE , un Renault Megane cu un woofer in portbagaj (asta nush ce cauta acolo) si Seat-ul lui Seba , Diesel Tuning . Intrarea nush cat a fost...
|
1 Attachment(s)
urmele de la bucile lu alea de care zice intel23 is la mine pe capota :twisted: :twisted:
|
foarte frumos BMW !
|
mersi :D ,,
|
intrare 2 lei
bravo caline, frumoase jenti ai expus acolo. bine ca si bmw-ul ii marfa. da zi si mie ceasurile alea cu plasma din vitrina tot tu le aveai? |
tot eu.ce era pe acolo in spatele meu (masinii)
|
5 Attachment(s)
ceva poze de la eveniment...
Felicitari d-shoarei Martin Adina :) |
EVENIMENTU a fost NASPA!!!
nu ma refer la masini!!!BMW lu Calin e misto la fel si rollcageu' lu galant si masina de la XPLOD!!!cum p... mea sa ingramadesti calculatoare si masini tunate in acelasi loc?!?mai fain o fost Power Tuning Show de anu trecut!!! Dracusorii erau cam grasi!!! Pliante mai nimic!!! numa alea de la DIESEL tuning si cartea de vizita a lu Calin!!! ORGANIZARE NASPA!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning