![]() |
o reuniune e36 pe 2011 cand ?
sa strangem toate felinele si sa facem mult zgomot ! :lol:
|
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
eu as veni si de doua ori pe zi!:-)
|
Eu in aprilie cred ca termin cu masina... deci din aprilie in colo ... o data pe saptamana! :))
Acum serios! Hai sa se hotarasca o data sau o perioada cand se poate face o intrunire e36 :D Sunt pentru 100%! Numai bine! :paper: |
hai cu intrunireaaaaa
|
macar o data pe luna ... mai schimbam si noi pareri ... urmarim pe viu evolutia masinilor si plus ca ne-am motiva pe noi insine cu finalizarea proiectelor ;) ....
|
Mam cati interesati de meeting... :)) pe rand.. nu va mai ingramaditi... :)))
Eu propun ca un moderator sa mute topicul la seria 3 si sa fie sticky :) poate asa atrage atentia altfel! Parerea mea este ca e o chestie serioasa nebagata in seama! Restu` e CanCan! :paper: |
prezent si eu cu Noul proiect:shock:
|
prezent
|
Probabil ca va fi pe la inceputul lunii iunie , asa cum a fost anul trecut .
Voi fi prezent cu puturoasa 100 % (sper sa nu se suprapuna cu licenta ca am pus-o) si ca locatie , ar fi interesant la mare din respect pentru cei ce anul trecut au batut drumul de la ct pana in poiana . Ca s-a demonstrat ca si daca este intr-o zona mai centrala nu se ingramadesc si cei din imprejurimi . |
prezent inca odata...pana atunci sper sa o aduc pe linia de plutire:rolleyes2
|
Sincer , propun un drum pe Transfagarasan ! ! !
|
Quote:
|
mai realizabil ar fii sa se faca niste filiale ptr fiecare oras in parte si sa se stabileasca de comun acord locul de intalnire , ora , o data pe luna .... propun deschiderea unor thread-uri pe filiale organizate ca la carte si sa incepem sa ne punem in miscare .....:lol:
|
Eu zic ca ar fi mai simpatica una pe an .
Dar nu vad mari miscari de trupe , baietii cu e30 ne-au luat-o bine de tot inainte . Poate pentru ca nu este foarte vizibil topic-ul , rog un moderator sa-l mute langa cel cu intalnirea ursilor .:twisted: |
oricum pana in vara mai este destul , eu sunt sigur ca o sa se organizeze ceva .
|
da si eu ca am acum pisica vreau o intalnire cand sa fie vati hotarat:P??
|
O initiativa laudabila...i'm in!:D
|
Am si eu un e36 care momentan e dauna :lol:
Daca e gata pana se organizeaza contati pe mine! Traseul sa fie decent ca vin pe lonjeroaneeeeee :lol: Low is a lifestyle? :twisted: |
Nu se inghesue lumea :(
|
Numai sa nu se intample ca anul trecut .. si sa auzim chestii de genul "de stiam veneam", "nu am avut de unde sa stiu", "nu ni s-a spus din timp" .. sper sa nu se intample iar asa .. Chiar ar trebui deja deschis un topic (cum s-a mai spus mai sus), la "seria 3" si discutat pe tema asta din timp !
Legat de locul in care o sa fie .. sa speram ca nu in Bucuresti (sa ma scuze cei din Buc., nu e nimic personal, e doar distanta mare), sa se gaseasca un loc mai central, cum a fost anul trecut la Brasov .. Spunea cineva de "Transfagarasean", mi se pare o idee excelenta, peisajul e superb, eventual se poate face o oprire la Balea Lac ;) |
De organizare cine se ocupa ?
|
nu va mai grabiti atat ...
|
Quote:
|
Quote:
Doar cineva care a intrebat de o intalnire. Nu vad pe nimeni sa organizeze ... |
Quote:
|
Quote:
Spune-mi si mie cine iti poate face topic sticky inafara de moderatorul dedicat sectiunii, sau un supermoderator ? Fiecare face ce crede el ca e necesar ca sa organizeze, pe mine nu ma priveste acest lucru momentan. Puteti sa strangeti oricate masini si oriunde vreti. :lol: Parerea mea e doar ca va grabiti sa faceti asta public, inainte sa o puneti la cale cum trebuie. |
O singura intrebare : Skillzu, probabil tu ar trebui sa stii .. oare tot BmwOw***s (nu vreau sa fac reclama) vor organiza si anul acesta ?
|
Quote:
Cam ce vor sa faca cu e30 meeting , care este sticky la sectiunea seriei 3 . |
Quote:
asa ca putina rabdare,unii sunt inca in sesiune...indata ce se vor stabili detaliile vom comunica |
Sa inteleg ca se pregateste ceva maret organizat de cei de pe 4tuning ? :twisted:
|
Quote:
|
:)) nu chiar.Cel mai bine e sa nu asociem cu nimeni ca sa nu apara discutii.
|
Joint ai pregatit uniforma?
|
Quote:
|
Eu ma duc la H20 ....:peace:
|
A venit martie :oops: si din pacate nu este nici o discutie oficiala ca sa zic asa cu vre-o posibila intalnire .
Incep sa ma uit cu invidie pe ursari :))) si nu mai avem la dispozitie decat 3 luni , cam asa . |
prezent si eu !!!
|
5 iunie (Duminica) ORA PRANZULUI !!! LOCATIA INCA NU M-AM GANDIT SINCER CRED CA AR FI TARE LA VALCEA ,PLOIESTI SAU PITESTI !!!
EU IN LUNA MAI PRECONIZEZ CA AM MASINA GATA !!! DECI PROBABIL VOI FI PREZENT ! |
Quote:
Dar iti spun eu ca Jointul nu sta degeaba, deabia doarme noaptea, o coace el bine de tot ;) |
mai sunt cluburi bmw care fac intalniri anuale... dar nu tin cont de model.
am partcipat si eu intr-un an si pot spune ca a fost frumos. aici de ce va "defalcati" pe modele? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:02. |
- Copyright 2026 4Tuning