![]() |
NEW ZEALAND - tuning, races, shows, events...
Copiind stilul adoptat de Sebi si de Vali am facut un thread cu New Zealand, poze cu masini, showuri,gagici si orice altceva de pe aceste tarmuri.
Si ca sa incep frumos, pt cei care nu au avut ocazia sa vada intrati va rog aici and enjoy: https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/19403-auckland-nz-autosalon-24-iunie-2006-a.html |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
10 Attachment(s)
Big Boys Toys 2006 :twisted:
|
mama acolo vad ceva da nu vad masini :) stii la ce marefer alea sunt vise pentru multi :) pune si tu poze cu masinile alora care se intalnesc vineri sau sambata seara sa traga o liniuta acolo vezi chestii interesante
|
10 Attachment(s)
Drag-racing......
|
Voi mai pune maine cate ceva ca acuma e 3 dimineata! :sleep:
|
Sueprtari pozele de la Drag!
ai fost la multe evenimente de genul? ce ai vazut cel mai impresionant! accidente ? Mai ai un coleg care e in NZ .. poate posteaza si el aici! ce zici MIHAI ?:!: bafta |
Da binenteles chiar as vrea ca si Mihai sa posteze aici...;)...oricum am zis ca ne intalnim la niste ture nocturne candva >:) poate o sa luam si camerele la noi,deocamdata am ramas cu zisul ca am tot fost ocupat...
Cat despre draguri da sunt f tari, cat despre accidente nu am vazut, iar cel mai mult m-a impresionat Sky-ul R32 al lui Jonah Lomu(nu il conducea el doar i apartine) de 800 cai si ce de rusine l-a facut pe unu cu Murcielago :D Sper sa mai gasesc poze de astfel de eventuri ca le am imprastiate pe 2 calculatoare si... |
4 Attachment(s)
Erotica lifestyle expo 2006 din pacate numai 4 poze caci nu era voie sa pozezi/filmezi, eu eram singurul si cand m-au vazut cei de la security mi-au zis sa inchid camera imediat sau sa ies afara:evil:
Oricum asta a fost un show R18 mai mult cu gagici(ffff dezbracate) decat cu masini... |
2 Attachment(s)
Kitch tuning...aaa pizza tuning...acum 2 sapt. in concediu la Rotorua, ca tot romanu' ne-am oprit sa mancam...lol :-P :lol:
|
ba sa nu zici ca ala cu supra se dadea contra lu ala cu masina combi ? si ma minueaza faptu ca romani fiind nu ati scos voi niste slana cu ceapa si neste beri sa va cinstit ca si cosasii :)
|
De unde slana???
iar ramasite de beri se vad pe plafon la mazda albastra... iar aia combi era un Legacy GT si se misca chiar bine la greutatea ei, dar oricum a luat-o de la Supra |
pai slana vine de la porcu sau acolo cresteti numa canguri ?
|
Bai chiar m-am enervat...GATA!!!!! VARA ASTA TREC PE LA DRAGURI......am tot avut scuze si alte URGENTE de nu m-am dus pana acum...da tre sa merg......
|
asa si nu uita sa iei niste servetele cu tine in caz ca o sa ai orgasme
|
yuk...in servetel? Alte sfaturi nu ai? asa din experienta proprie? LOL
|
Quote:
Mai bine un prosop de plaja,sa fi sigur ca e de ajuns.:):):) |
30 Attachment(s)
Si acum sa trecem la lucruri serioase
Poze de la Autosalon final battle 2006 Toate firmele La creme de la creme in materie de tuning din nz au participat...rezultatele le puteti vedea si voi...multe masini deosebite... De mentionat ca anul asta s-a pus mult accent pe masini retro gen corrola mk2 sau mazda RX3, datsun etc. |
12 Attachment(s)
Si daca nu v-ati satisfacut inka, "simtiti-le" si pe astea
4ANDROTARY National Drags...:twisted: |
ba bogo vad ca new z si irl au cam '' acceasi cultura'' la masini!
frumos! onpics : faza cu spideru e traznita! si scaryy pe deoparte mercedesu ala e superb facut ! funky abia astept sa vad live un drag dinasta SANATOS |
Quote:
Quote:
|
Inca ceva de adaugat despre tunningul NZ! Lumea in general prefera sa cumpere o masina mai veche si cu restul banilor sa o modifice decat sa cumpere una mai noua, mai scumpa si sa aibe ceva mai putini bani pt modificari! Numai pe asiatici ii vezi in evo7, GT-R, Type-R DC5 sau WRX STI nou noutz
|
Korect, kit ca nu m-ar deranja sa am unul din ele...bani se mai pot baga si in alea...Dar timpul trece...apar modele noi...astea se devalorizeaza...si intra pe mana noastra...cercul se inchide ;)
|
Si apoi ajung la noi si cand o vezi pe trade-me..."Mama ce masina!" ...Da cand o conduci scoate fum in 3 culori, cutia scrashneste in 3 viteze si si se simnte ca e handralita
|
drag race-urile astea pe ce criterii se organizeaza?is clase? adica pt boost-carurile alea ce criterii poti pune?
|
Da sunt pe clase, si totul se face la un nivel profesional, adica concurentii au nevoie de licenta de pilot de drag, masinile trebuie inscrise si verificate de asociatia nationala de drag racing!!! Masinile sunt verificate din punct de vedere tehnic si astfel sunt bagate in clasele respective, in functie de motorizare si modificari in marea majoritate a timpului.
Nu stiu exact tot procesul de inscriere pt ca nu se intampla la concursuri se face odata cu inscrierea masinii in asociatie, la fiecare cursa se mai face cate o verificare...Aici vorbeam doar de masini de drag SERIOASE cum se vad mai sus cele cu slikuri imense sau caroserii din fibra dintr-o bucata... Marea majoritate a pozelor insa sunt de la concursuri la liber unde se da cine cu cine apuca, castigatorul sta "la masa", pana cel mai tare castiga simplu, iar aici nu se tine cont ca ai venit cu o trotineta sau cu o racheta... De alte feluri de categorii nu stiu exact, se fac cateodata clasa rotary, sau clasa 4 cil turbo, sau clasa 6 cilindrii etc. |
1 Attachment(s)
Filmuletz de acum vreo ora( pe la 12 noaptea) pe highway la un semafor...nebunul a filmat cu telefonul intr-o mana si volanul in cealalta :lol: ...auziti si voi sunetul, ca imaginea lasa de dorit rau de tot...
Masina era ceva Honda Prelude argintie nus de care...:suspiciou :crazy: :twisted: Fisierul e 3gp, deci aveti nevoie de Quicktime player si ceva kodecuri... |
daca aveti poze cu bmw-uri nu ezitati sa puneti
|
bmw nu e o masina puternica este doar asa de FITZE aici in sua :) o fi ia puternica prin europa africa dar nu sua sau NZ :)) apropo ba astia din NZ va urasc din cauza ca voi va puteti lua skyline eu aici jaba am bani pentru unu ca nu pot sa-l inscriu :(
|
Trimite-mi mie banii si vedem dupa aia...:twisted:
|
BMW? Pai nu prea sunt BMW-uri modificate. Pt ca ele sunt ceva mai scumpe si aici au prins japonezele. Un prieten a avut M3 si a cam maturat autostrada in Nth Shore da avea numai filtru de aer si jenti. In rest stock. Iar dak vezi BMW modificat...e facut pt cruise (jenti 20", garda reglabila la sol, muzica si lumini).
|
cum o maturato? aveas soferu un maturoi si-l tinea pe geam :) sau contra cui o concurat ? vreuna geo metro sau vreun minivan ?
|
Pai stai asa: Skyline GTS-T R32(tractiune spate, intercooler, Boost control, exaust, increased boos pressure), EVO VI (exaust, BOV si poate si altele), WRX STI (exaust, BOV, front mount, extractors), FTO V6 MIVEC, GTO VR4. Si-a luat-o de la o supra turbo....auch....
|
se mai intampla :) daca era aici si-o lua de la un srt-4 sau poate de la vreo impala ori honda v-tech
|
Ma bucur ca ai inceput sa recunosti performantele Honda. LOL. Insfarsit. Stiu ce spui. Si aici un M3 nu e chiar asa rapid. Sunt multe Honde ,STI-uri si EVO-uri, Skyline nu mai zic care au 400-500 si 600 cai. Chiar am vazut pe trademe un Nissan Cefiro cu motor RB26 scotea 660cai si era pt drift. Ideea e ca aici BMW-urile nu se modifica pt performante chiar daca sunt la nivel Skyline, Supra sau RX-7. Dar lumea parca tot spre japoneze se arunca.
|
s-a cam termiat si la voi sezonul de dritifting & events nu?
|
Destul de slabutz cu showurile deocamdata...dar sincer acuma sunt in sesiune si nu am vreme nici sa ma interesez de ce se mai intampla...stiu ca urmeaza inca un Big Boys Toys unde cica va fi prezenta si o Zonda, dar ma indoiesc daca o sa am timp sa ma duc...oricum sper sa pot ajunge pe 16-18 noiembrie la Hamilton pt 2006 WRC Prophecia Rally of New Zealand :D...
Dar nu uitati ca la noi vine vara...deci o sa incerc sa mentin cat mai activa sectiunea asta cat timp la voi "nordicii" vine sezonul rece si deci off-seasonul pt majoritatea sporturilor auto, eventurilor etc...Sunt sigur ca pe parcursul verii showuri si eventuri vor fi...trebuie doar sa aflu de ele si sa pot merge... |
1 Attachment(s)
UUU...informatie de ultima ora (hot off the press :lol: )...19 noiembrie 2006 D1NZ final round...ar fi mult mai aproape si mai interesant de vazut decat WRC...dar trebuie sa ma decid pana atunci...
|
yeaa babyy ! thatz da shit!!:peace: :peace: :peace: :peace:
o sa fie shou specific de FINAL ROUND ! cine e campionu pe NZ anu trecut?sau favorit ! pe ce masina? |
Ok here's the story:
Sunt 2 pretendenti la titlu anul asta: "Fanga" Dan Woolhouse si Gaz Whiter.Ei sunt prieteni si colegi la echipa Drift Corp. De mentionat ca daca Gaz castiga aceasta runda finala, "Fanga" trebuie sa fie cel putin pe locul 6 ca sa ia titlul de Drift King pe 2006. Locatia e superba pt runda finala pt ca Pukekohoe Circuit e cel mai rapid dintre cele din calendarul 2006 si deci si cel mai spectaculos, aici fiind printre singurele locuri unde se pot practica drifuri la 200km/h!!!Se asteapta cam 40 de masini la start.Circuitul e la vreo 20km de mine si bonus pt ca e marea finala intr-o pauza mai mare din timpul curselor publicul va avea access pe pista!!!, asta inseamna ca vom putea vedea de aproape masinile si chiar sa stam de vb cu baietii care concureaza. Cateva date despre masinile celor doi pretendenti la titlu: Fanga's ride:Silvia S15 Car Spec: Nissan S15 Silvia Tein Super Drift Suspension Workshop X kit Work Equips Demon Graphics Power Fc Intercooler, Filter, exhaust Oil cooler Date tehnice:ENGINE: SR20DET POWER: 250kw@wheels TORQUE: N/A TURBO: GT28R ENGINE MODS: None CLUTCH: Exedy TRANSMISSION: S14 5 speed DIFF: Locked 3.9 SUSPENSION: Tein Super Drift TYRES: Dunlop Direzza BODYWORK: Workshop X WEIGHT: approx 1160kgs Gaz's Ride: Silvia S14 Car Spec: Nissan S14 Silvia Aftermarket Turbo Power Fc Whiter built forged internals wheel tubbing fully prepped body seam welding 260kw. Date Tehnice: CAR SPEC: MODEL: S14 ENGINE: SR20DET POWER: 260kw@wheels TORQUE: not much TURBO: GT25R ENGINE MODS: Fully Built by Tony Whiter CLUTCH: Exedy TRANSMISSION: standard 5 speed DIFF: standard locked 4.1 SUSPENSION: Tein Super Drift TYRES: whatever I can afford BODYWORK: Uras/Workshop X WEIGHT: approx 1120kgs lol comentariile de mai sus le-am luat de pe site-ul echipei Drift Corp. si baietzii se pare ca au si simtul umorului.De mentionat ca "Fanga" are 24 ani iar Gaz doar 21!!!De mentionat ca cei doi au printre cele mai sarace bugete din campionat si totusi se vede ca daca ai talent si o echipa buna de mecanici te descurci binisor la drift. Printre alte masini vor mai fi: Silvia S13 si inca o puzderie de S14 si S15, RX-7 FD, Skyline R32 in mai multe configuratii, A31 Cefiro, Corolla AE86 GTS, Impreza RWD si multe altele... Sper sa pot onora cu prezenta si sa va aduc poze si/sau filmuletze... |
6 Attachment(s)
Intr-o vizita la un service mercedes am zarit niste jucarii :D...
Scuza-ti calitatea imaginilor... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning