![]() |
Chevrolet WTCC Ultra
3 Attachment(s)
Chevrolet WTCC Ultra WTCC Ultra de la Chevrolet va fi prezentat la Paris in perioada 30 septembrie-15 octombrie. |
Re: Chevrolet WTCC Ultra
Super tare masina...dar nu cred sa iasa pe piata chiar asa...sigur o sa mai modofice cate ceva la ea
|
sigur astia nu au avut ce face au facut un concurs de tuning virtual
......si vedeti si dvs ce a iesit totusi frumoasa dar nu prea cred ca o vom vedea vreodata |
sincer chevrolet nu`mi inspira nimic..si nu au sa scoata ei asa masina..
|
Aveti dreptate, " astia nu au avut ce face au facut un concurs de tuning virtual" =))) Modelul e mult prea ciudat pentru a-l scoate pe piata Chevrolet. Sunt curios cum o arata la in realitate la salon :D
|
superba ...sa vedem ce or scoate din desenela alea ;)
|
=)) zici ca ea o fost la filmarile 2f2f:)) faina
|
Zici ca i de jucarie... jeep uletz din ala care il controlezi cu telecomanda .... de merge p tot felul d tampenii .... oricum misto :)
|
ce belea arata pe hartie............
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
Simpaticuta masina,cam inalta mi se pare din pozele astea...oricum nu prea cred ca va ajung in serie :???:
|
Conceptul va reprezenta punctul principal de atractie a standului Chevrolet de la Paris si este ca cert ca e mult mai mult decat un studiu de stil. Desenat de Ewan Kingsbury, un designer de 25 de ani, este un vehicul nepregatit inca pentru sosea dar care se poate ajusta pentru circuite de curse.
Noul prototip ilustreaza intentia Chevrolet de a folosi resursele globale de la GM. Designerul a lucrat pentru GM in Australia, in timp ce munca sa creativa a fost folosita in UK, Elvetia si Germania. Motorul lui Ultra a fost construit in Coreea, iar prototipul in sine a fost asamblat in Japonia. Ultra este echipat cu un motor diesel common rail de 190 de cai putere cu o capacitate de 2.0 litri. Acest propulsor va debuta anul viitor pe modelele Captiva SUV si Lacetti. Conceptul reda o viziune a viitorului a noii generatii fiind inspirat de divizia de curse Chevrolet WTCC. Mi se pare mie sau masina asta e un proiect numai pentru curse nicidecum de strada |
daca asea o sa arate si cand o sa fie produsa(nu prea cred), o sa fie super tare! Mie unu imi place... :D
|
dak iese ashea pe piatza e cel mai tare chevrolet ;) dar sigur o sa mai schimbe multe chestii la el bag mana in foc ;)
GO!GO!GO! |
clar n-are cum sa iasa chiar asa
e doar o schita dupa care o sa faca un prototip si ..dupa ce imbunatatesc(sau asa ar trebui sa faca) prototipul o sa scoata varianta finala |
parca seama putin cu seat leon
|
Quote:
|
Acesta este viitorul Opel Corsa OPC! A fost un prieten la muzeul astora si le-au aratat putin prototipul !
|
luati si visati !!!
|
Quote:
|
Quote:
Deja dieselu se pregateste sa treaca in liga superioara??? Este vorba de un diesel cu aproape 100cp/L stock care vine din Coreea.Oamenii aia nici nu stiau cum miroase motorina acum 15 ani cand VW facea diesele in serie mare. |
foarte tare monstruletzu de 2.0......motorina=fum negru=POWER!!!! :)))
|
Quote:
seatul leon este pe strada? si asta va trebui sa fie pe strada... cei de la chevrolet vor sa intre in WTCC cu masina asta si o vor face daca vor indeplini niste conditii una dintre ele fiind ca masina sa fie si pe strada... |
parca ar fi masina lu' batman ..:lol:
|
ScAcKi are dreptate:
Conceptul reda o viziune a viitorului a noii generatii fiind inspirat de divizia de curse Chevrolet WTCC. spatele seamana cu opel astra. e posibil ca un facelift sa prezinte noile stopuri si faruri. si prototipu antara are ceva asemanator (un cerc intersectat cu o forma unghiulara). daca pana la o noua generatie/facelift mai intalnim un prototip cu astfel de caracteristici e posibil ca aceasta sa fie noua identitate http://autowp.ru/pictures/opel_antar...l_antara_3.jpg |
daca este concept s-ar putea sa apara pe strada dar mult ,,saracit" de formele sale sportive.... oricum arata ciudat dar pare interesant :lol:
|
hai sa fim oamenii seriosi...nu o sa apara asa ceva nici in visele viselor lu chevrolet..
|
E clar ca nu o sa arate aproape deloc ca in desen...
Desene au fost multe si la Logan si la altele...chiar ce tare ar fi un logan WTTC :D Oricum...din ce se vede o sa arate bine...:) |
E clar ca nu o sa arate aproape deloc ca in desen...
Desene au fost multe si la Logan si la altele...chiar ce tare ar fi un logan WTTC :D Oricum...din ce se vede o sa arate bine...:) |
ahh fox..net de kk...double post...sry...:(
|
zici ca e ascutitoare :lol: daca ar iesi ASA bv lor..superba masina..dar nu cred
|
Sincer va spun parerea mea, arata cam nasol si arata faptul ca designul auto s-a cam dus draq.
|
Quote:
|
27 Attachment(s)
Un nou set de poze ce prezinta Chevrolet WTCC ULTRA:
|
La masinuta asta nu stiu daca ai ce sa mai modifici la exterior ...
|
pai da' la interior ai ce????:lol:
pana acum se incadreaza la cel mai sf interior. daca altele sunt star trek asta este star wars. numa darth vader vad in liniile interiorului |
Uh...is that car 4 real?Mama mia e ceva diferit de ce vezi in fiecare zi :)...si vorba lui sprinter...la asta nu prea ai ce sa-i mai faci la exterior .
|
...arata fioros de bine....cu asta vor concura la anul cei de la Chevrolet in WTCC la anul????Oare!!!!
E foarte compacta...poate si motorizarea va fi pe masura....2.0L,190HP hmmm...preferam un benzinar... |
daca te uiti numai din fata zici ca e o ...nush ..ceva nasol rau..dar din unghiuri indepartate chiar prinde bine.. totusi nu s-a exagerat cu bara fatza?
|
Nu Este Reala :D
|
arata criminal de bine ,ma lasat fara cuvinte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning