![]() |
Citroën C-Métisse
11 Attachment(s)
Citroën C-Métisse C-Metisse este un conceptcar cu care Citroen se va prezenta anul acesta la Salonul Auto de la Paris. |
Re: Citroën C-Métisse
Prea Tare Masinuta Asta...design Ok,performante Ok,consum Si Mai Ok...pacat Ca Este Prototip...mi`ar Fi Placut Sa Vad Una Pe Strada
|
asta nu mai e masina...asta e avion...f tare frate:-)
|
se cam bate cu saab-ul ala alb care a fost expus mai de mult la un salon
dar totusi frumoasa masina |
208CP, cel putin cuplu de 400Nm si consum mediu de 6.5L/100km MOTORINA:|:|..asta da masina..
|
fata f. misto, spatele misto, profilul nu prea imi place!
|
Mult prea tare , consum de de 17dti si performante incredibile, de deign ce sa mai zicbe klumea de tot
|
marfa rau........performante bune in pana mea ......consum cu gramu :D ...si mai e si motorina.....aspect bunicel;)
|
sa imi explice si mie cineva ce e chestia aia iesita din plafon :D ...langa scaun ...ce tetiera masi o fi ?:D
|
pacat ca este doar un concept ........................:D
|
e prea misto.arata bine de tot
sper k o sa apara asa ceva si pe strada cat mai curand |
mondiale farurile. interesanta deschiderea usilor spate
|
-------------------------------------------------------------------------------- sa imi explice si mie cineva ce e chestia aia iesita din plafon ...langa scaun ...ce tetiera masi o fi ? __________________ Racing rullz! s-ar putea sa fie al treilea bec de frana cine stie.............ce inovati mai pun pe masina asta |
De la concept car pana la produsul finit ... cale luuuunga :|
|
Pana apare pe strada mai e mult de mancat,oricum arata bine,ciudat dar bine :rolleyes2
|
Dream car........ce e fratzilor cu cuplul ala :-??????
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
VAI! Una din cele mai tari lectii de design pe care le-am vazut in ultima vreme! Poate de la Cadillac Sixteen incoace?
|
In general francezii au niste concepte de ramai cu gura cascata,si asta face parte din categorie :-)
|
hmm.. nu prea imi placeau mie citroen-urile .. de fapt in general masinile franceze.. doar peugeot-ul imi place :D (chestie de gusturi) am io ce am cu francezii astia :lol: insa nu am nimik de reprosat la masina asta ! e dementiala :shock:
francezii au concepte k lumea..dar din pacate .. sunt doar concepte .. |
Nu stiu ce vedeti voi la masina asta,dar eu cand am vazut poza din lateral...am rams uimit,dar in mod neplacut.
|
E un avion !!!
un cacat de masina !!!! daia consuma putin!!!! 6.5 k mai invarte si motorul electric !!!! Apropo 400 Nm ...... ce motor are ? ala diesel sau cele electrice ? sau toate impreuna !!! |
intradevar misthoo putin spus masina asta...vorba unora e un avion 8)
|
the f(uture is bright.....the f(uture is Citroën C-Métisse...foarte tare masina...mai ales cum se deschid ushile alea
|
ce ciudatenie ...parca ar fi o racheta ceva ..interioru cel putin ..pare a fi:-P
|
eu unu ma tot intreb ce e cu valul asta de motoare diesel?......conceptu pare dragut.... interioru si deschiderea usilor captivante :shock:
|
numai ciudatenii scot francezii astia frate..nu-mi place de nici o culoare...
|
trece generatia noastra si urmatoarea pana va fi asa ceva pe strada...
|
nu ii crede-am in stare pe cei de la citroen de o astfel de masina!
arata super masina performante f bune in comparatie cu consumul,car mai e si diesel... un pretz cam cat ar fii?asa cu aprox...? |
E la stadiul de concept,ce pret sa fie...
|
imi cer scuze cand am vb ca imi place masina ,eram baut cred,e prea urata frate ............care e masina!?
|
jantele si interioru sunt putin de apreciat......dar pt. un concept masina e urata............
|
Mie Citroen Nu Mi-a Placut Niciodata Dar Tre Sa Recunosc Ca Asta Chiar Arata Super Tare. La Motor No Comment Consum De Uiti Sa Mai Bagi Motorina La Asemenea Cai. Pentru 208hp Mergi Gratis La 6,5litrii
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning