Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mazda tuning (https://forum.4tuning.ro/150-mazda-tuning.html)
-   -   de unde sa incep?... ajutor vreau idei (https://forum.4tuning.ro/150-mazda-tuning/2320-incep-ajutor-vreau-idei.html)

adu4mazda 30-10-04 17:23

de unde sa incep?... ajutor vreau idei

2 Attachment(s)
Cam asa arata acum...
Am sa pun poze facute si pe timp de ziua dar momentan nu exista... :oops:

adu4mazda 31-10-04 16:41

continuare...

ce ma gandeam eu sa-i fac...
1) sa reduc mult garda la sol
2) sa-i pun jenti de 18 sau 19 (daca gasesc) cu gume cu talie joasa
3) sa pun o bara de crom in spate in locul \"cascaravetei\" aleia din fibra
4) sa-i dau jos bullbar-ul fata (dar cred k renunt la idee)
5) ceva pe la interior

astept sugestii...

p.s: stiti pe cineva care \"picteaza\" masini? (dragon sau ceva de genu)

Pacatosu 01-11-04 12:26

cateva sugestii. scapa de bena aia din spate si pune o bara cromata cu cel putin 4 faruri dreptungiulare. Bullbarul din fata iar cromat cu alte faruri tot dreptunghiulare. arata super frumos in comparatie cu alea rotunde. roti chiar mai mari daca gasesti pe 20 sau 22 si nu mai trebuie sa modifici suspensiile. evacuarea ai fi frumos doua duble patrate...(borla au un model frumos) Interiorul..la imaginatia ta...tv-uri bazooka sau altele. acuma si de cati bani dispui. dar la exterior cam asta s-ar putea face...banuiesc ca nu schimbi vopseaua sau sa te apuci sa o umfli la aripi.. in rest daca gasesti un kit bara fata + spate + praguri , merita.Sper sa iti fie de folos sugestiile mele.

MMihai 01-11-04 19:59

Ai putea sa pui o bara cromata in spate de unde incepe acea bena cum zice Pacatosu cu 2 faruri mari rotunde sau asa ceva.. se poate face ceva frumos din ea. apropo ce motor ai? :D

adu4mazda 02-11-04 16:29

re:

Sal MMIHAI si PACATOSU. :D
Ati vazut pozele? Ce parere aveti? Asa la prima vedere...
Modelul este o MAZDA seria B, an de fabricatie 2002, diesel, 4 cilindrii in linie, 2500cmc, apr. 110CP (nu mai stiu exact).

Dupa cum am mai spus vreau sa scap de haionul ala de fibra si sa-i pun bara dubla cu proiectoare.

Mi-a placut ideea cu 20 sau 22'. Nu m-am hotarat inca sa o fac dragstar dar cred ca merita incercat. :lol:

Am gasit niste Z.O.Z de 20' cromate. Credeti ca merg?

pimp_lex 02-11-04 19:02

Merge s-o faci mini-truck (lowrider)

Jante de 20\" intra, cu cauciucuri 275/45-20 (deci adio confort)
si ar merge bine
scoate bull-barul din fatza, fai un body-kit, acopera \"portbagajul\" cu o \"placa\" in culoarea masinii (ar trebui sa gasesti la dealer)
in \"portbagaj\" ar intra perfect cateva amplificatoare si sub-uri si sistemul de suspensie hidraulica), inauntru piele si dvd si ai terminat treaba :lol:

MMihai 02-11-04 20:06

cu jante de 20 o faci de moare lumea dar dupa cum spune si pimp_lex o sa simti toate gropile, o sa pierzi la demaraj insa merita efortul :wink: Bafta si tine-o tot asa!

LEXUS 02-11-04 21:46

:))ce repede se epuizeaza ideile pentru un pickup:(
eu unu as face o combinatie intre ce s-a zic aici ....
un rollbar mare si gros pentru spate..croamat frumos...5-6 proiectoare pe el,deasupra cabinei...placa respectiva pentru bena...un bullbar in fata tot cu cateva proiectoare in el...HELLA dk se poate :wink:
jante cromate max 6 spite groase:wink: (sau dk nu,cu multe spite modulare)..pe 19parerea mea k este suficient..mai ales k la gropile din bucuresti... suspensia max 2-3 cm.....si interior..muzica...tapiserii..cum preferi tu..
frumos ar fi si un kit low-low..dar nu prea avem de unde la noi.+k la cat costa....:(

adu4mazda 03-11-04 20:47

RE:

Fratzilor, pentru sistem low tre' bani... si inca multi! Mie mi-a pierit cheful cand am aflat cat e unul... 5.000 - 10.000$ :cry: + cheltuieli de expediere... (am auzit ca numai din america pot fii cumparate).

Azi mi-am luat mp3 player JVC, 4X100w, 2 iesiri pentru subwoofer... e cool. Vineri ma duc sa-mi i-au boxe...

Ce parere aveti de neoane la interior? Pe sub scaune? Sa lumineze podeaua?

adu4mazda 03-11-04 21:00

mey pimp_lex

Stii de cand caut o masina ca asta a ta? De vreo doi ani...

Ati vazut vreodata un nissan patrol din 92 tunat? Cu praguri, eleroane, ... tot tacamul? Eu da. Si pot spune ca pe toate componentele scria mare ca pentru chiori: HAMMAN. Super bomba masina + sistemul audio de vreo 4.000w (fara exagerare, am vazut cu ochii mei).

Mey fratzilor, ce sa va mai zic? Pacat ca masina este inca in stare de \"conservare\" daca pot spune asa pentru ca este un fel de \"show-car\" sau \"demo-car\".

Eu am vazut-o cand ma duceam cu tata la Munchen, la Klagenfurt intr-o parcare.

pimp_lex 04-11-04 07:32

tradevar sunt scumpe hidro's, dar nu stiam de ce bani dispui

in cazu asta ai 2 posibilitati

ori faci joasa, dar joasa ramane. Deci iei arcuri sport care sa o coboare cat de mult posibil si cu janbtele de 18-19-20 o sa arate super

sau

o faci \"rugged truck\".....adica o inalti (suspensie din aia de off-road), ii pui jante de camioneta all-road veritabila cu cauciucuri mari de teren
bull-bar serios in fatza cu catev faruri hella heavy duty

Gabi_323i 04-11-04 07:37

merg pe ideea cu jante maaaaaaaaaaaaaari si lowerred cat se poate
geamuri negre 8)

adu4mazda 04-11-04 15:18

kestii

Mey oameni buni, eu dispun de vreo 8-9 mii $. Asa ca tre sa ma descurc cu ei. Jante mari am luat (20' Z.O.Z), cas am luat... si acu sa va zic ce mai am de luat? O gramada...

1) rollbar
2) neoane pt interior (nici acu nu mi-ati spus cum vi se pare idea)
3) boxe + alte alea
4) proiectoare
5) ma gandeam sa-i fac un paint-job pe capota (vreau idei)

pimp_lex 04-11-04 19:10

pune si tu o poza cu jantele, cat te-au costat cu tot cu cauciucuri ca nu stiu daca ti-ai mai ramas asa multi bani din aia 9 mii, sau poate sunt foarte ieftine jantele in ro si nu stiu eu.

Daca ai merspe calea cu jante mari, pai tre sa lasi acum suspensia ca altfel o sa arate cam nasol, si eventual un mic body-kit

adu4mazda 04-11-04 19:35

1 Attachment(s)
poza este luata de la ei de pe site caci nu am avut timp si nici cu ce sa fac poza.

garda gumelor este de 1 inch.
4 jante cu gume au fost injur de 2-3mii$

MMihai 04-11-04 19:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"adu4mazda\"
garda gumelor este de 1 inch.
4 jante cu gume au fost injur de 2-3mii$

auu cati bani.. domne dar ai bani nu gluma.. auzi sa dai numai pe roti aproape 100mil.. cat o masina buna ..
Tare de tot.. de abea astept pozele

pimp_lex 04-11-04 19:52

pai tu ai pus poza ca niste jante Hartge ! :?:
nu ziceam ca ai luat ZOZ cromate in 5 sau 6 spitze

intradevra 3mii e un pret normal pt 20\"

MMihai - pai astea sunt preturile,exista si mai scumpe si putin mai ieftine, si io am dat \"cat o masina\" si nu-s de 20 :D

LEXUS 04-11-04 20:51

da pimp_lex...
da LEXUS ..este o masina de P>I>M>P:))):)))
chiar..tu ti-ai modificat la ea ceva...pune si tu niste poze cu masina in starea actuala/./

MMihai 04-11-04 21:23

LEXUS, daca te uiti la semnatura lui pimp_lex vezi acolo un link.. ei bine sunt acolo poze cu masina in cauza :wink:

pimp_lex 04-11-04 21:35

corect MMihai,
Lexus, poti sa vezi poze acolo, de asemenea se va vedea masina destul de clar in filmarea pe care am trimiso lui ZoliaT si Gratzian si care va aparea destul de curand pe site si o sa deschid un thread la \"masina mea\" ca uitandu-ma pe acolo mi-am dat seama ca nu facusem :lol:

adu4mazda 05-11-04 01:33

Re:

[quote=\"pimp_lex\"]pai tu ai pus poza ca niste jante Hartge ! :?:
nu ziceam ca ai luat ZOZ cromate in 5 sau 6 spitze

pai treaba a stat in felul urmator: tipul mi-a spus ca aduce jante Z.O.Z si nu au adus si ca sa nu ma \"fataie\" a zis ca are o marfa mai tare, dar un pic mai scumpe :x , si uite asa le-am luat p-astea cu gume michellin. eu unul sunt incantat de achitie... :)

hai sa vazic o bomba: tipul a vrut sa-mi de-a jante din alea su capace care se invartesc la semafor (de ex) dar vroia ... ... ...cam mult ... 4500$ numai jantele fara gume... lol

crazy people in a crazy world

pimp_lex 05-11-04 17:05

nu trebuia sa te te sperii, atata costa spinere de 20\", asta unele mai ieftine, alea original sunt pe intre 10-15 mii :lol:

adu4mazda 05-11-04 19:54

SUNT DISPERAT...

MEY OAMENI BUNI... MI-AU SPART MASINA ASEARA... :cry: :cry: :cry:
Si m-au falit... nu mai cas, am ramas fara JANTE :cry: :cry: :cry: :cry: , si mi-au luat si un proiector ca pe celalalt nu au putut sa-l desfaca si au rupt suportul...

Sa ma pis pe ele de alarme ca numai la greu te lasa... in rest suna tot timpul!

gigibecali 07-11-04 18:19

mdea

daca ar fi dupa parerea mea, as zice k mananci ***
tu de fapt nu ai cumparat nimic din ce ai zis

Gabi_323i 07-11-04 18:46

Re: SUNT DISPERAT...

Quote:

MEY OAMENI BUNI... MI-AU SPART MASINA ASEARA... :cry: :cry: :cry:
Si m-au falit... nu mai cas, am ramas fara JANTE :cry: :cry: :cry: :cry: , si mi-au luat si un proiector ca pe celalalt nu au putut sa-l desfaca si au rupt suportul...

Sa ma pis pe ele de alarme ca numai la greu te lasa... in rest suna tot timpul!

:( frate imi pare rau de tot, nu ai fost la politie? futui in gura de ciorditori :cry:

MMihai 08-11-04 09:18

gigibecali ai inceput urat cu primul tau post pe forum, nu sari sa tragi concluzii daca nu esti sigur de acel lucru. omul a spus ca i-au fost furate, fapt ce nu ma mira pt ca va dati seama ca bateau la ochi.. in fine. poate vrei ca omul sa faca poze la masina cand e pe butuci.. haideti sa fim solidari tinand cont ca lucrurile astea se intampla zi de zi

adu4mazda 08-11-04 17:00

merci frumos pentru sfat, gigibecali... nu ai plecat bine (parerea mea)

Da, am fost la politie si au luat amprente. A doua zi, sambata 6 noiembrie, am primit un act prin care mi se cerea sa ma prezint de urgenta la sectie. Ajung acolo, si mirare... s-au gasit hotii... bineinteles ca eram bucuros ca eu am crezut ca nu au avut timp sa vanda bunurile si ca l-e pot recupera... teapa... HOTII ERAU DOI TOVARASI SI FOSTI COLEGI...

Am cerut sa vad declaratiile si am zis ca paralizez... jentile le-au vandut la o persoana necunoscuta... cat despre proiector... l-au pierdut.

Gabi_323i 08-11-04 17:42

eh, oricum, dacavor ajunge pe vreo masina nu cred ca sunt asa de greu de recunoscut :roll:

pimp_lex 08-11-04 18:14

stai sa inteleg dsi io, adica tu ai cumparat lucruri pt masina de 4000 parai si tu tineai asa masina afara pe strada??De ce n-ai luat fatza detasabila cu tine in casa? La roti nu aveai un antifurt MCGuard sau Gorrila? Ce draku ca n-are sens, eu am 2 antifurturi la jante special ca stiu ca se fura intr-o veselie.....naspa ce ti s-a intamplat dar tre sa fii precaut tare cu chestii de genul asta

MC Mate 08-11-04 19:45

Nu as vrea sa fiu rautacios si nici inteles gresit,dar nu imi vine a crede.Parerea mea proprie si personala.

adu4mazda 08-11-04 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
stai sa inteleg dsi io, adica tu ai cumparat lucruri pt masina de 4000 parai si tu tineai asa masina afara pe strada??De ce n-ai luat fatza detasabila cu tine in casa? La roti nu aveai un antifurt MCGuard sau Gorrila? Ce draku ca n-are sens, eu am 2 antifurturi la jante special ca stiu ca se fura intr-o veselie.....naspa ce ti s-a intamplat dar tre sa fii precaut tare cu chestii de genul asta

Jantele le-am tinut in spate in carlinga pentru ca urma ca a doua zi sa le montez, iar cu cas-ul... ce sa mai zic... prostia se plateste scump. :oops:
Bine ca nu aveam si gumele pe jante ca atunci chiar ma rupeau...

MC Mate 08-11-04 20:32

Si acum ce o sa faci?Mai duci proiectul la finalizare sau nu mai sunt $$$?

n0namee 08-11-04 21:12

:evil: ba mie tare imi pute ca si asta isi bate joc! dute mah de aici ... cine dracu te crede ca lasi tu genti de 4000 de euro in masina peste noapte! si daca ai atatia bani sa nu ai tu un garaj ceva? cam cusuta cu ata alba povestea! mai ales ca la 18 ani atatia bani nu prea ai cum sa ia decat de la parinti si ma indoiesc sincer ca cineva care are sa iti dea 4000 pentru niste genti nu are macar garaj! sincer pute a minciuna! urat de tot pute!

adu4mazda 08-11-04 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
:evil: ba mie tare imi pute ca si asta isi bate joc! dute mah de aici ... cine dracu te crede ca lasi tu genti de 4000 de euro in masina peste noapte! si daca ai atatia bani sa nu ai tu un garaj ceva? cam cusuta cu ata alba povestea! mai ales ca la 18 ani atatia bani nu prea ai cum sa ia decat de la parinti si ma indoiesc sincer ca cineva care are sa iti dea 4000 pentru niste genti nu are macar garaj! sincer pute a minciuna! urat de tot pute!

In primul rand daca te citeai cu atentie ai sa vezi ca s-a furat in valoare aprox.4000 unde intra si pagube... Nu ma simt obligat sa raspund la intrebari de genul : \"daca ai atatia bani, nu ai garaj?\". Inseamna ca nu ai prea fost prin Ploiesti sa vezi cum se sta cu locurile de parcare...

Si ca sa-i raspund si lui MC MATE, concluzionez: NU MAI CONTINUI PROIECTUL...

Si inca ceva... nu cred ca te intereseaza asa mult de unde am eu banii sau cine m-i ia dat sau cine e mama si tata (n0namee)

MC Mate 09-11-04 00:55

Nasol k nu il mai termini.Am vazut prin bucuresti un Pick Up Truck cu jante mari nichelate si cu Street Lighting si arata chiar marfa.

adu4mazda 09-11-04 18:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
Nasol k nu il mai termini.Am vazut prin bucuresti un Pick Up Truck cu jante mari nichelate si cu Street Lighting si arata chiar marfa.

Imi faci in ciuda... :?:

daflyer_oradea 09-11-04 18:51

Lasati omul in pace...sa vedem ce se mai intampla pe viitor.Poate o sa le gasesti ca sunt de 20\" si sunt rare.
Si cei care credeti ca minte, aveti rabdare ca o sa aflam oricum...Daca e adevarat, scuze ca pun la indoiala spusele tale adu4mazda.Daca minti, nu mai spun nimic.
Salutare

papucel 10-11-04 22:41

lol

Ce faci mey ghinoinistule? BAI fratzilor care vorbiti fara cunoastere de cauza... eu cunosc istoria masinii aleia si il cunosc prea bine pe adu4mazda si nu ar face el asa ceva...

Sa va spun o povestioara. Eu l-am dus la Bucuresti, cu masina mea, si l-am pus in legatura cu un tip care aducea piese 'clandestin' din Germania si de prin alte parti. Am ajuns la Ploiesti cu marfa si am pus-o in carlinga masinii lui, pentru ca nu avea unde sa o tina pana a doua zi. Si asta a fost... La politie cand s-a dus, a fost tot cu mine...

Cat despre masina... ce sa va spun...?
MASINA E CU BELEA... L-a lasat fara permis acu vreo 2 luni pentru ca a dat peste o babeta care a trecut strada neregulamentar... A mai fost sparta de vreo 4 ori... etc.

Stiti ce s-a intamplat cu haionul din spate? Asta care e pus acu nu e haionul original... La vreo 3 zile dupa ce a luat masina de la reprezentanta, in drum spre casa, mai bine zis la Otopeni i-a intrat unu cu un Opel Monterey in spate si a trebuit sa-i schimbe toata bena+ interiorul benei + alte chestii care mai erau pe acolo...

Deci, si cu asta finalizez, va mai spun inca o data, abtineti-va macar de la nijte comentarii aiurea...

mazda_6 24-10-05 12:11

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"

Jantele le-am tinut in spate in carlinga pentru ca urma ca a doua zi sa le montez, iar cu cas-ul... ce sa mai zic... prostia se plateste scump. :oops:
Bine ca nu aveam si gumele pe jante ca atunci chiar ma rupeau...

street_advertising 03-03-07 21:59

Re: de unde sa incep?... ajutor vreau idei

parerea mea k ii tre niste jante gigant..,multe elemente cromate si multe monitoare la interior...:D

All times are GMT +2. The time now is 12:27.

- Copyright 2026 4Tuning