![]() |
Cum a fost?
In primul rand imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, iar in al 2'lea rand stiu ca sunt multi de aici care n-au reusit sa ajunga, asa ca... povestiti, postati poze si chiar filme! :wink:
|
Cele mai frumoaaaaaaase cerculete date de WRC ( care a si ramas fara un cauciuc- explozie ) .
Sebastian a mers cel mai bine, scotind si cel mai bun timp daca nu ma insel . In rest super show oferit de cele 2 trabanturi care au fost sarea si piperul in intrecerea de azi . La grupa mare a fost totusi ceva putred - BUB-ul a intrat in pasaj pentru a pleca de la start , ulterior anuntindu-se ca a renuntat ?????? |
A fost super, parerea mea... :wink: toata lumea astepta cerculete si burnout-uri...
eu zic k baietii au facut spectacol la sfarsit... :roll: |
Da' vremea cum a fost ? Mi s-a parut mie sau a plouat ?
|
nu stiu sigur daca a plouat ... dar cica ar fi fost ud doar in unele portiuni :lol:
la mine in fata nu vad strop de apa :lol: :lol: :lol: |
De la ora 11 cind am ajuns acolo pina pe la 15.30 cind am plecat nu am vz nici un strop de ploaie .
|
ce s-a intamplat cu Bub-u
pana la urma ce s-a tot zis despre BUB. ca se auzea ca nu ar fi respectat regulamentu etc... si odata cu el au plecat inca ceva masini, TXA etc... sunt nelamurit :?:
|
Ii asteptam pe oficialii NSL sa precizeze care au fost motivele .
Din cite am inteles eu au fost exculsi 2 ursuleti pentru ca ar fi facut cerculete in zona unde erau parcate masinile din grupa A . De TXA - acesta nu l-am vz sa intre pe pista iar BUB -ul a intrat in pasaj pentru a pleca de la start dar din motive necunoscute nu a mai participat . |
TXA-ul nu a intrat pe pista, da' atunci cand a plecat BUB-ul din complex (cred) sau ma rog din zona de concurs, a fost urmat de alte masini printre care si TXA
|
baietzii de la constantza nu se aude nimik?
|
au mers .... interesant ... baietii de la cta. aveti o solenza roshie periculoasa rauuuu in xteam!
|
da acela rau era TRA care aseara ne-a facut shi noua o demonstratzie.
|
cand vedem si noi niste poze?? :lol:
VREAU POZEEE SI FILMEEE !!! :twisted: |
dupa cate am auzit (parca) o supenova de constanta chiar a castigat locul 1 la grupa A. dar sa asteptam rezultatele oficiale.
oricum felicitari participantilor care au venit sa-si rupa masinile. parerea mea e ca intradevar a fost un traseu bun si cu zone de acceleratie unde sa vazut ce pot unele masini, si o parte de indemanare unde s-a vazut ce pot soferii. parerea mea este ca a fost una dintre cele mai reusite etape organizata de LR & NSL. au fost si cronometrari, a fost si televiziune, a fost 4TUNING cu o camera de filamat si vreo 3 aparate de fotografiat, a fost si politie si salvare....ce sa mai cum trebuie. trabantelele (pt ca au fost 2 de data asta) au facut iar show - FELICITARI. publicul s-a comportat bine. showl de final a fost la inaltime cu cerculete, fum la greu si cauciucuri facute muci. |
right, ala, TRA.
poze si filmulete cred ca o sa fie la greu, erau multi cu aparate... probabil multi de pe forum. vreo 10 filmulete si 100 de poze am facut si noi... |
2 Attachment(s)
poze cu trabi ....
|
Mersi Alex :D ...poate ne mai vedem si altadata sa ne dam si mai multi cu trabanturi...daca nu incurcam lumea p'acolo....pe cei cu puteri de 2...3....4 ori mai mari decat ale noastre si care s-au clasat dupa noi....no ofence :P
Oricum felicitari tuturor participantilor....a fost super!!! www.trabi.ro/club/cristian |
1 Attachment(s)
cateva poze
|
1 Attachment(s)
burnout....mult fum,mult cauciuc pe asfalt :D
|
3 Attachment(s)
Ce a pozat Je...
Si va rog din suflet, care stitzi ceva de aceasta creatura micutza, spuneti tot, ca m-am indragostit... :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Un 4SS trist in urma necazului lui SGM... :cry:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
cateva masini de pe zona :D
|
A fost foarte frumos, felicitari Solenza X-Team! Superba evolutia. Pacat ca HAI si BJP au fost \"dati afara\". Golful de la INSOMNIA mi-a placut, WAY e nebun :D, WRC no coment :roll: BAV dragut, Trabi tare de tot :D , SMG bine si ... un pic rau, Edy tare
altcineva? :D :D :D |
3 Attachment(s)
alte masini care au venit atrase de mirosul cauciucurilor incinse....
|
a fo` frumos :D inca miros a cauciuc :D de la v12 si wrc... si de la altii :) a fost super frumos , multa lume cunoscuta , insomnia , super bine au facut , racing team congratz , noi .. ce-am putut , nsl-u :D f bine , nu am ce zice a fost superb , mi-a placut mult , lasati sa vorbeasca despre hai txa bub etc , pe cine trebuie , hai sa nu ne mai bagam coada unde nu ne fierbe oala , o sa fim anuntati ce s-a intamplat... peace
|
1 Attachment(s)
o masina cu cai multi ,cai care scot fum prin roti :D :wink: :lol: :lol: :lol:
|
A fost super.. mi-a placut cum a iesit etapa... din pacate am filmari facute dar nu am softul necesar sa pun filmele pe comp asa k dak ma poate ajuta cineva cu softul ImageMixer ver 1.0 pt Sony i-as fi recunoscator.
Felicitari tuturor participantilor... show-ul a fost de exceptie! |
daca ai totu adica placa captura , camera pentru playback si cablu atunci ai nevoie de Pinnacle Studio 9.
ii un CD asa ca nu stiu cum as putea sa til dau :)))) |
HAI si BJP au fost eliminati din motiv de \"cerculetze\" . Intrucat motivul ni s-a parut tuturor pueril si exagerat , Midnight Racers a hotarat retragerea concurentilor din clubul sau . Asta dupa ce am vazut ca nu s-a respectat programul iar noi riscam sa intarziem la o intalnire foarte importanta (cursa nu a inceput la 12.00 asa cum era anuntat ci pe la 12.45 ) , dupa ce am observat cum concurentii sunt ridiculizati pe fond sonor (bucuria cuiva de a avea un gsm polyfonic foarte aproape de microfon si comentarii de genul \"atentie la carton\" - trabant , etc.) . Ne cerem scuze celor care nu au mai avut ocazia sa vada masinile MR in cursa . Multumim celor care au facut deplasarea . Consider ca MR nu a boicotat in vreun fel cursa , intrand in competitie chiar cu siglele acoperite si fara alte obiecte promotionale cu insemnele clubului .
In alta ordine de idei - Felicitari in mod deosebit X-Team si Insomnia care dupa parerea mea au facut o figura frumoasa . Felicitari tuturor participantilor ! Sper ca data viitoare sa nu se mai creeze probleme si sa putem concura ! |
-Esti sigur de ce spui in ultima fraza? Eu te contrazic si va spun ca sunteti niste \"****e\". Una vorbim si alta facem? Nu este nici-o problema.
-Astept sa-mi vina cablul de conn. de la telefon si-ti dovedesc ca sunteti niste mincinosi . -Ne-am saturat de fiteeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.-Nu vedeti ca sunteti singurii PE INVERS? |
ehe toata lumea a zis ca e frumos si ca ...............am mers bine dar la timp ma mincat cineva :( :(
apropo..eu sunt SOLENZA ROSIE |
:)se pare k a fost o etapa super...pacat k...de altfel a devenit o obisnuinta sa nu mai pot sa ajung nicaieri:((
dar pe 6.sau 7 cand o fi..nu lipsesc..:D..asa |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poftim? Peugeoutul a intrat fara sigla dupa a aparut una pe lateral!
|
totu a fost frumos si astept promisunea lui florica si in acelasi timp ii si multzumesc ptr sprijinu acordat in legatura cu unele nelamuriri :oops: :roll:
|
1 Attachment(s)
Skoda Octavia a intrat cu el acoperit. Dupa un timp a cazut \"cenzurat-ul\". la sfarsit impreuna cu Porsche Galben au ramas si-au facut numarul dar stiker-ul a ramas tot \"neprotejat\"
|
Raspunsul meu deja il ai ceva mai sus. Nu cred ca acele 2 masini din pozele tale au fost in concurs . Te rog sa accepti scuzele noastre si pe viitor am aprecia daca ne-ai atrage atentia pe loc . Multumim si scuze in ca o data !
|
2 Attachment(s)
Probabil masina Domnului Presedinte MR care a intrat din prima cu el descoperit si ar mai fii Opel Astra ,alb .
-Eu stiu ca Dl Presedinte ne sfideaza dar nu este nici-o suparare. Eu nu am stat sa urmaresc parcarea am avut incredere in vorbele tale!!!! -Inca odata i-ti repet nu am nimic cu tine sau cu o mare parte din MR.<<<< Quote:
|
-Portiune care am inchiriat-o noi este de la primul acces unde v-am dat numerele pana la iesirea pe DN1 varianta Ploesti. aceste poze sunt facute in incinta Prisma 1 in parcarea participantilor!
-Hai-ul a fost la ultima cursa de la Prisma si stia KLAR ca la sfrsit sunt demonstratiile. Deci iarasi bataie de joc. -Dupa eliminarea lor ,un gest de lasitate din partea celorlalti!!!!!!!!! -Frate........nu se face asa ceva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. -De ce?........ pentru ca nu a fost taxa de participare? Pentru ca nu am comentat nimic cand a-ti venit si a-ti fost primiti omeneste? -Si mai am o intrebare \"Ironizarea\" Trabantului. Este membru MR? (Alex cu Trabi) este prieten cu Sebi si cu noi si am considerat ca ar fii o surpriza pentru el..........si mai ales ca ironia a fost super primita de Alex si public. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning