![]() |
[Oferta] Montam folie autorizata RAR
5 Attachment(s)
Montam folii aurizate RAR . Calitate la preturi foarte mici . Oferim garantie 5 ani la folie . 0720954834
Foliile auto protejează, atāt pe dvs, cāt şi autoturismul dvs de efectele dăunătoare solare. La dezvoltarea foliilor auto SL Llumar, pe lāngă scoaterea īn evidenţă a esteticii autoturismului, serveşte şi la protejarea dvs. Foliile noastre filtrează efectele dăunătoare a căldurii şi razele orbitoare solare, iar īn acelaşi timp transmit lumina, ca să ofere o privelişte mai clară şi confortabilă. Folii antiefracţie există şi pentru autoturisme. Folia antiefracţie este aplicat pe interiorul geamului, astfel menţinānd īntr-o bucată cioburile geamului spart-reducānd pericolul vătămării corporale, totodată păstrānd hoţii la distanţă. Toate foliile auto sunt dotate cu cel mai puternic şi durabil strat de anti-zgāriere din industrie, astfel evitānd zgārierea acestora prin multiplele mişcări ale geamurilor culisante. Mai departe, toate foliile noastre sunt dotate cu un strat absorbant de raze UV care filtrează 99,9 % (Folii UVShield) din raze. |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
deci .....omu lucreaza f misto...e artist...!!!!! eu sunt f multumit de el !!!va recomand si preturi bune !!!!!
|
e marfa rau aia albastra :D
|
bine bine, da' halatu', cat e halatu' ?
|
pt o dacie berlina:luneta si geamurile din spate cat ar costa?macar aprox!
|
salut.pt un ford focus break..adica geamuri fata spate +inca 2 geamuri spate de la portbagaj si luneta? :| ps : si sa nu ma sperii cu pretul :-D
|
pt un fiat punto model 2001 fata +spate+luneta...cu montaj cu tot tot...ms mult
|
pt logan , luneta si geamurile laterale !?
|
salut .sponsorule cu tine am discutat de pret livw si din cate am vazut ai fost multumit .acum te astept cu masina
vlad_4tuning este in 2 sau in 4 usi? Shokaliptiku ai pm |
4 usi....................
|
pt un bmw e46, cat m-ar costa de montat folie pe fata, spate + luneta ??
|
fi pt fiat si pt bmw pretul pt tot spatele este de 100 euro
|
salut. pentru un golf 4, vreau doar geamurile de la usile din spate si luneta. cat ma costa?
|
Pe o sierra haionata luneta + geamurile din spate cam cat ar fii pretu????
|
pentru matiz luneta + geamuri laterale fata si spate. lasa-mi si un pret doar pentru luneta si laterale spate
|
adi uzi pt geamurile din spate si luneta pretul este de 100 euro pt sierra si pt matiz la fel . pt geamurile din fata se mai adauga 150 ron
|
aha, am inteles. unde pot sa vin sa o montezi?
|
adi noi avem garajul in bucurestii noi. cel mai bine e cu o zi inainte sa ne auzim la un telefon si sa facem o programare . asta e numarul meu de telefon 0720954834.numa bine
|
Salut!Pentru un 320d cat m-ar costa pe luneta si laterale spate? Si as mai avea cateva intrebari:
Am inteles ca voi demontati si fetele de la usi?! Oferiti ceva prin care sa demonstrez politistului cand ma opreste ca folia este omologata RAR? Un prieten cu A4 si-a pus saptamana trecuta folie la Expert Detailing (inchisa pe spate si medie pe fata)..am vazut si eu masina si vreau sa zic ca arata super! Am inteles ca ei nu demonteaza nici fetele de la usi si luneta i-au pus-o dintr-o singura bucata. I-au dat si un certificat de conformitate RAR + o Adresa din partea Politiei pe care daca il arata nu va avea nici un fel de problema. Oricum baietii de acolo mi s-au parut super seriosi ,ca atare si calitatea lucrarii. In functie de raspunsul tau o sa ma hotarasc in ce parte o sa merg. |
3 Attachment(s)
2fast4you probabil ca deja ti-ai pus folie imi pare rau ca am raspuns asa de greu . pt a-i dovedi politistului ca e autorizata vei avea lipit un sticker de la rar pe un geam din stanga in plus un certificat de conformitate RAR pe care il vei tine in talon. inca una din masinile facute de noi
|
Pentru un VW Sharan tot spatele cat ar costa?Are 2 geamuri in plus
|
salut pentru un vw scirocco 2 si un corrado cat ar costa geamuri fumurii fata mai deschisa, spate si luneta mai inchise?
|
Sambata lucrezi? Vreau sa vin cu un Bmw Serie 1 pt geamurile spate+luneta. Pretul am inteles ca este de 100E?
|
Montati cu incredere, ca lucreaza super misto baietii ;)
|
geo ai pm
pheerya pretul pt scirocco 2 si corrado este de 100 de euro pt geamurile din fata si luneta si pentru geamurile din fata se mai adauga 150 ron B 68 VLD da , lucram si sambata te astept cu un telefon cu o zi inainte la numarul 0720954834. ai inteles perfect pretul este de 100 de euro Rosonic mersi mult de aprecieri :) Numai bine |
Ok, eu te sun pe vineri sa stabilim exact. ;)
|
sal ........o intrebare
folie de culoare albastra aveti ? .........sau daca o aduc eu se poate monta la voi si sa imi dati certificat si sigla rar ??? e pentru un punto sporting bleu ......luneta si laterale spate merci , razvan |
eu vreau pentru un tico doar geamurile de la usile spate (2 geamuri). cat costa?
|
ok B 68 VLD ne auzim la un tel vineri
antonio avem folie albastra . nu putem monta nimic altceva inafara de folia nostra pt tico doaar geamurile din spate fara luneta este de 200 ron |
is autorizate si cele din fatza?
|
singura folie autorizata pt geamurile din fata care o putem monta este cea de 30%
|
2 Attachment(s)
despre asta e vorba ..................folia voastra albastra merge ca si culoare pe masina asta ????
luneta + cele 2 geamuri laterale spate ......timp si cost ......si adresa unde va gasesc , orar , nr tel merci anticipat |
eu le am ionizate acum si vreau sa imi cumpar geamuri laterale. doua intrebari: 1. va deranjeaza daca le pun pe masina sau mai bine vin cu ele "la purtator" 2. primesc certificat de omologare?
|
mai bine vii cu ele la purtator ca oricum noi le dadeam jos.da primesti certificat de conformitate RAR
|
antonio depinde de gusturile fiecaruia . eu unul cred ca ar da f bine o folie 95% neagra
costul este de 100 de euro pt luneta si geamurile din spate . timp intre 1:30 min - 2 ore.garajul se afla in bucurestii noi insa te astept cu o programare cu o zi inainte la numarul de telefon 0720954834 |
multam ....am notat nr ....voi suna cu o zi inainte :)
|
2 Attachment(s)
inca una din masinile facute de noi
|
pt cei care inca mai cred ca folia omologata ajuta cu ceva va las sa tragetzi singuri cincluzia din dialogul de mai jos intre un cetatzean si un reprezentant al politiei rutiere
""dan macovei - constanta salutare. tot despre folie ca e la moda. . Daca imi pun pe masina o folie autorizata rar care sunt sansele sa fiu sanctionat de agentii de circulatie? . P.S. folia detine certificat de omologare eliberat de rar. multumesc. Raspuns: Sincer, cred ca sansele de a fi sanctionat sunt maxime.Potrivit art.191 pct.11 din H.G.85/2003, foliile care restrang sau estompeaza vizibilitatea, atat din interior cat si din exterior, nu sunt permise. 13.02.2006-1214"" |
Citeste Noul Regulament si o sa te convingi ca nu e asa!
|
Quote:
Mai mult, in noul cod rutier este precizat clar ca daca ai autorizatie poti sa ai folie! Dar si acum, daca ai folie omologata si autorizatie, nu patesti nimic. Cei care mai raman fara talon, raman pentru ca au si pe fata folie inchisa... pentru care nu se da omologare, nu pentru cele de pe spate. Deci, puneti fara frica folii omologate!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning