![]() |
E30 - PROIECT E30
DE CURAND AM ACHIZITIONAT UN E30 CABRIO AM GANDURI MARETE CU EL ASTEPT SA VINA CALDURA DUPA CARE MA PUN PE TREABA . |
Re: PROIECT E30
Quote:
vreau sa iti spun ca masina la capitolul "tabla" sta foarte bine !!! doar ca are infundaturi p ici p colo ;) care le poti rezolva daca o vei vopsii integral :D !!! abia cand vine caldura te apuci d ea ?:D i-ai rezolvat problema prelatei ???era jupuita in unele locuri :D salut si bafta cu masina ! |
Quote:
ACUM ESTE PREA FRIG |
Quote:
dar eu zic cel mai bine ai pune un 2.0 vanos p ursu asta !!! si ai grija cu "inchiderea centralizata":D:D:D:D:D:D sti ce vreau sa zc !!!:D |
Quote:
AM GARAJ:lol::lol: |
Re: E30 - PROIECT E30
poze ceva ?:)
|
Quote:
o arde 4x4 conform anotimpului......:D |
4 Attachment(s)
Quote:
|
sa il stapanesti sanatos. ce motor are? pe ce ai vrea sa te axezi in proiectul tau?
|
Ce motor are actual?
Planuri de viitor ? |
Quote:
ca plan va spun eu 100% va fi un 2.0 vanos de e36 !!!o mai lasa jos de fatza cativa cm ! si va fi inmatriculata p Bulgaria !!! |
Quote:
bv marianeeeee asa te vreau exact cum va spus marian dar ma interesez daca pot face recarosare de pe un COUPE . INCERC . |
Quote:
TI-AM ZS AM DESFACUT TOATA MASINA ASTA :))))))) LICA SPUNEA CA NU ARE RUGINA EU I-AM ZIS CA E IMPOSIBIL SI CREDE-MA AM SCORMONIT-O PESTE TOT SI CE CREZI "NU ARE :| " |
foarte bun la tabla ursu....daca ai nevoie te pot ajuta cu inmatriculatul in bg
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre masina sa o stapanesti sanatos fara incidente,BAFTA :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning