![]() |
Punto - MK2
6 Attachment(s)
Destul am tot criticat masinile colegilor acuma este si randul vostru sa o criticati pe a mea. Un Punto simplu 1,9 JTD care este cam cat se poate de stock doar jantele ce i leam cumparat si muzica care era de pe vechea masina. Poate pe viitor daca o sa imi revin financiar o sa fac si eu cate ceva la el. Astept parerile voastre.:-)
|
Re: Punto MK2
Sa o stapanestii sanatos si fara incidente ,si iti urez sa te bucurii din plin de ea,sii lasa ca iti revii u din punct de vedere financiar si revii in forta :twisted:
Multa bafta!! |
Momentan nu as vrea sa fac asa multe la ea, doar sa ii revopsesc capota, plafonul sa il fac negru lucios pentru ca nu da bine asa cu trapa, un l'ron, stalpii sa ii fac negru mat, niste folie pe geamuri si pleoape in prima instanta... dar o sa mai dureze un picut...
thank's sike |
Frumoasa! Diesel bun mergi ieftin . Sa o stapanesti sanatos si sa vedem ce ii vei face in viitor !
|
Frumos punto! Cel mai potrivit motor ptr caroseria ei:-)Multi km fara incidente sa ne spui si noua cat ajunge taxa de inamtriculare la masina
|
@Adrian-Stefan - sa sti ca merg ieftin bag motorina astazi si uit sa mai bag.:D
@valitataye - taxa la masina asta este cam mare adica undeva pe la 1000+/- asa ca numere romanesti nu o sa vada prea curand:sad: |
2 Attachment(s)
Un mic proiect in virtual, si o sa adaug niste poze, masina va arata in mare cam asa mai putin jantele pentru ca unele ca alea cred ca vor face cam cat masina :-)
Si astazi am montat pe masina o statie si un sub... la care se aude super... poate o sa pun si o filmare maine seara cand o sa ii fac si niste poze... :D |
O sa iasa super daca il faci ca in VT:lol:
|
O sa o fac asa in mare cum am mai spus, dar nu cred ca o sa ii pun suspensie sport si jante ca alea... in rest o sa o fac la fel:D
|
o masinuta cu potential ... si eu am un prieten la Cluj cu un punto in 2 usi si ce a facut cu el e demn de admiratie ... poate il sti de pe forum LOW :-)
ca si modificari jante cu buza si cat mai late si suspensie si e alta masina ... astea-s gusturile mele ;) |
Da jante cu buza o sa pun si eu dar ma refeream ca nu cromate ca in VT" dar suspensia sport o sa ii pun cand o sa mai achizitionez inca o masina. Pentru ca strazile sunt cum sunt si iti dai seama ca eu o folosesc pentru tot felul de drumuri...
|
Si in continuare drumuri ptr suspensii sport nu o sa existe la noi in tara:lol:
|
Quote:
|
Da.Dar cand ai o strada de tot c****u ce faci?:D.Iti spun eu nu se merita
|
Quote:
|
De asta spuneam si eu, pana nu imi voi acizitiona inca o masina care as vrea sa fie ceva gen Vitara nu o sa ii pun suspensie sport.:rolleyes2
|
7 Attachment(s)
Astazi am revenit si cu pozele cu noua muzica pe masina, tin sa va spun ca se aude BOMBA:twisted:
Boxele Sony deja le aveam de pe cealanta masinuta8) Pozele mai jos:D |
Quote:
Salutare ,o mica intrebare de ce ai dus cablul albastru(cel subtire la baterie) eu de exemplu il am conectat undeva pe la tabloul de sigurante ,si un mic sfat prindetii statia cumva ca sta nasol akolo aruncata asa ,sper sa nu te superii ca ti-am zis nu critic ca nu imi place ...era doar o ideee ..in rest e ok ..multa bafta cu masina!!! Te salut!! |
un sfat mic
renunta la boxele de pe spate si pune pe fata un sistem bun |
De ce ai mai tras acel cablu albastru de la +?:|.Si ca sfat cum spunea si colegu mai sus incearca sa prinzi undeva statia sa nu mai stea asa insirata prin portbagaj
|
cablu albastru, presupun ca e remote-ul, care trebuie sa vina de la Head-Unit. e f rau pe unde ai tras firul de +, pe la usa, se poate trage f usor prin locul pe unde intra manunchiul de fire de la motor in interior. statia incearca sa o prinzi pe bancheta din spate ( fiind din metal ). vad ca , rca-urile sunt trase pe partea cu firul de +, dar nu e foarte indicat, cel mai bine sa fie trase separat,de ex RCA prin dreapta si firele de curent prin stanga, ca sa nu apara parazitii pe sunetul subwooferului.
bafta. |
Multumesc de sfaturi dar am puso in 115 minute pentru ca era foarte frig afara si momentan am vrut decat sa o pun. Statia o sa o pun pe spatarul banchetei bineanteles dar cum am mai spus chiar nu mai rezistam sa stau in frig. Cu toate firele nu o sa ramana asa de la nici o boxa si statie o sa le ascund cand o sa se mai incalzeasca afara si la boxele de pe spate nu o sa renunt si pe fata urmeaza sa mai cumpar un set de boxe bune pentru ca cele pe care le am nu sunt prea performante.
Multumesc foarte mult pentru sfaturi si o sa mai revin cu detalii pe parcurs. |
Bun ca o sa rezolvi cu toate cablurile.Totusi nu iti termina bateria daca sta aprinsa mereu statia?:D
|
Nu pentru ca pe firul albastru am pus un comutator inchis/deschis si l-am pus exact pe langa manerul de deschid portbagajul:D
|
Ma gandeam ca tu ai lasat asa la voia intamplarii cablul acela:D.E bine atunci ca ai pus un buton.
|
Nu, nu ca nu sunt chiar asa de nebun:lol: oricum astept cu nerabdare sa se mai incalzeasca vremea sa vedem ce mai este de facut pe la masinuta... momentan trebuie sa schimb flansele pe fata si schimbul de ulei si filtre:rolleyes2
|
Quote:
Te salut! |
Flansele cred ca o sa fie cam pe la 1 milion bucata dar nu stiu sigur eu le iau direct de la un importator nu din magazine, daca vrei la unele piese pot sa te ajut cu niste preturi mai ieftine;)
Momentan vreau sa ii mai schimb din becuri si deja am schimbat becurile pe pozitie (albe) si vreau pe toate sa le schimb asa inclusiv si ceasurile de bord si pe unde mai are pe acolo. Cred ca Sambata si Duminica ma apuc sa desfac bordul sa vad ce becuri imi trebuie(model) ca sa le schimb acuma sa vedem:-) |
ma doare mintea... sa nici nu incep :rolleyes2
|
@Jokerman170 ia incearca:shock:
|
primul repros pe care ti-l va face va fi legat de boxele sony, trust me :lol:
Masina...per ansamblu arata bine, insa daca tot vrei sa faci un lucru, incearca sa-l faci calumea ( legat de pozitionarea statie si de firele alea imprastiate peste cheder pe acolo ) . Prioritatile tale in privinta masinii ar fi trebuit sa fie exact pe dos, adica mai intai filtrele si flansele de la amortizoare, abia apoi muzica si alte nebunii ;) |
Pai cum sa iti spun pe partea de revizie trebuie sa o fac acuma pentru ca am mai facut inca 10.000km, flansele mi-au cazut acuma recent bine ca nu sunt duse de tot mai merg cam 10.000 dar vreau sa le schimb si astea nu cred ca au ceva in comun cu muzica si firele. Inca o data mai repet pentru cei care nu au citit ce sa scris a fost foarte frig afara si am pus statia cu sub'u in 15 minute. momentan o sa le las asa pentru ca s-ar putea sa schimb iarasi sub'ul si statia cu unele mai puternice. Cred ca pe la sfarsitul lunii si atuncea o sa pun toate firele cum trebuie si statia montata definitiv(perioada).
Si boxele Sony ce au?... mie imi plac si stau bine acolo am vazut ca este bun de gura am analizat toate thread'urile lui si postarile si cum se face ca el are tot timpul ceva de reprosat la orcine. Dar la el nu se uita... |
Quote:
|
Ehhh asta este fiecare are gusturile lui. Gusturile de regula nu prea se discuta, acum am schimbat becurile pe pozitie si am pus unele albe SMD si la interior albastre tot SMD in 2 zile o sa pun si cateva poze:D
|
salut!!!super misto punto-ul tau!chiar imi place.e "lucrat" finutz asa si cu gust;cat despre jokerman...:D..el este un pic ma critic asa c toata lumea,dar nu o face cu rautate sau din invidie..;)
oricum..important e sa-ti placa tie nu altora!!!!!!!!!!!!!! |
O sa fie lucrat la exterior mai mult in 2-3 luni si atuncea va fi ceva mai radical:twisted:
|
m-am abtinut, n-am mai zis niimic
dar zic atat, ai idei bune, imi place photoshopul cu keskinurile, dar executia si atentia la calitate si detalii este 0, si asta o zic mai in general despre aceasta comunitate, nu neaparat despre tine |
Omu' cam are dreptate aici pentru ca nu sunt chiar putine punto-urile facute cu tot felul de aripioare, eleroane, flacari, milioane de boxe + tweetere, etc ;)
Spun doar ca "rumanii" detinatori de fiat ( vorbind in general ) au alta perceptie asupra tuningului fata de ceilalti automobilisti ;) |
nu la asta ma referam, dar fiecare ce intelege din ce citeste...
|
in principiu ne-am referit cam la acelasi lucru ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning