![]() |
Pitesti (poze cu masini de aici)
9 Attachment(s)
Uitati niste poze cu cateva masini din Pitesti, in curand si filmulete :)
|
1 Attachment(s)
Uitati si piesa de rezistenta... :D
|
2 Attachment(s)
uitati si o nova.. :)
|
2 Attachment(s)
Golf V tunat :)
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
luati de aici dacie berlina cu bodykit :wink: :D ar putea sa faca ceva frumos din ea cu niste retusuri .. oricum nu pusesem poza cu berline modif pana acum, are jante pe 15
|
sal
dacia aia vesela a lui Ion unde e? m-am ashteptat sa apara shi sorcovita aia! omg ce om, n-am mai vazut atatea tampenii pe o singura mashina pana acum. tzin minte dacia aia alba pe care o are sau a avut-o, era sorcova vesela rau de tot
Shi ca sa termin cu offtopicul am vazut eu un Golf 4 argintiu tunat frumos poate reushitzi sa ii facetzi poze! |
atzone poate ne spui si noua de golful ala gri.. de nr are? vad ca la profil ai completat PLOIESTI.. :o esti din PITESTI sau cum ca nu inteleg, daca da atunci da-ne un telefon si vii pe la intalniri :P
|
sal
Sunt din ploiesti dar sora ma sta in pitesti si o vizitez des deci mi-a sarit in ochi sorcova si golful
|
sunt niste golfuri gri si la noi in club.. o sa punem poze dupa anul nou.. poate recunosti pe vre unul :wink:
|
3 Attachment(s)
Renault 12 Gordini :wink:
|
3 Attachment(s)
Uitati niste masini bunicele pe care le avem in oras ! P.S. Sa imi spuneti dc va plac ultimele doua :lol: Nu sunt ele cine stie ce ....dar merg destul de bine :PP Golfu este inca in modificari !
Cele care urmeaza sunt aproximativ ....STANDARD cu mici modificari Exterioare ! |
As fi vrut sa spun mai multe despre aceste masini dar nu m-am interesat ce motorizari ai sau ce performante ! :) :wink:
|
4 Attachment(s)
Astea sunt un pic mai mult :? modificate !
|
3 Attachment(s)
Cam veche ea de fel ....dar va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre el
|
2 Attachment(s)
Asta era Golfu' de care ziceam ca este inca in pregatire ! 8)
Deocamdata nu am umblat decat la evacuare ( Tobe Borla -Tot Traseul ) , Jenti Artec MX 16' , si Am mai umblat un pic la Sound ! Dar acum as vrea sa ma ocup de motor ! :lol: |
4 Attachment(s)
Golf II 2.0 16 V
|
Frumos Golfu...dar cati caluti are sub capota ? are mai mult de 150 Cp? Oricum e belea ...imi place volanul ...e Zender dc nu ma insel ! :P
|
Da, e Zender. Cat despre caluti, inca nu se stie...
|
Va spun sincer
atitea masini frumoase in pitesti si ochii imi erau dupa gishte :lol: bravo lor cit despre tuninguri la masini, ce sa spun: ca deobicei estetic mult si mai putin mecanic. oricum si asta e bine. Stiu ca totul costa o gramada de bani. |
2 Attachment(s)
Opel Vectra GTS :twisted:
|
1 Attachment(s)
OZ :twisted:
|
OZ Antares...sunt misto dar nu merg pe masina asta....sunt mici(cred ca sunt pe 17') si ET-ul este mult prea mare pt E-class(asta explica de ce intra asa de mult sunt masina) ...se vede ca au fost comandate pt alta masina sau luate second hand...Daca nu ma insel ...Jantele astea au fost pe C-classu' lui PAM si atunci se explica de ce nu vin bine pe asta ! 8) 8) 8)
|
Bai frate io am impresia ca tu nu mai poti sa te caci de basini. Ce p**a mea jante iti plac tie, daca Antares sunt naspa ??? Ai idee cate premii au luat jantele alea ??? Arata mai bine cele de pe masina ta ?
|
sexy bimmer ! :oops:
|
Re:
Quote:
|
DYC si ZEP ce aveti ma de va certati ? una doo cearta. mai lasatzio dreq de cearta ... unde ajungeti cu cearta? lu zep nu ii plac antaresurile, tzie iti plac...big fuckin deal...hai sa ne batem pe tema asta. calmatziva dreq
|
1 Attachment(s)
Hai ca sinteti simpatici.
Va luati din te mir ce. Se vede ca sinteti de-ai mei din Pitesti. Pina una alta hai sa va arat masina mea in caz ca ma veti vedea vreodata prin Pitesti ( numai sa nu aruncati cu oua in mine :lol: :lol: ) |
1 Attachment(s)
Audi 3.0 POWER :twisted:
|
5 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
BMW 745i
|
4 Attachment(s)
miroase a primavara :lol:
|
3 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
2f2f :D
|
Re:
ma intreb ce parere are 1SOP despre asta...
|
4 Attachment(s)
isop ar trebui sa stie masina...
|
5 Attachment(s)
|
5 Attachment(s)
:arrow: mie imi place ca a tinut masina fara sa o sorcoveasca..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning