Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

cata_kevi 06-01-11 21:43

Custom Garage Bucureşti

22 Attachment(s)
Anuntul nu mai este valabil
Executam Lucrari in fibra de sticla( reparatii spoilere,praguri,bad boy look,evazari, praguri,spoilere,prelungiri, deflectoare, clean look) Lucrari in plexiglass( faruri clare,stopuri cu/fara striatii, semnale clare,proiectoare orice model auto/moto)..

Atasez ceva foto cu cateva lucrari sa va faceti o idee!

promiseland 06-01-11 22:06

re: Custom Garage Bucureşti

Recomand cu incredere.Masina mea este W.I.P la atelierul lor si sunt extrem de multumit cum decurg lucrarile.

B-64-KTL 07-01-11 19:03

re: Custom Garage Bucureşti

2 Attachment(s)
Am facut si eu un cielo la baieti...au lucrat frumos si cu simt de raspundere. Bafta in continuare.

cata_kevi 08-01-11 17:21

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3960845)
Recomand cu incredere.Masina mea este W.I.P la atelierul lor si sunt extrem de multumit cum decurg lucrarile.

Ms mult Razvan...:D

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 3963214)
Am facut si eu un cielo la baieti...au lucrat frumos si cu simt de raspundere. Bafta in continuare.

Ms mult Catalin... si va mai astept pe la atelier cu alte modificari..

Sa ne auzim cu bn!!!!

Inca cateva lucrari ..
Bad boy look Opel vectra b
Vopsit si reparat spoiler Audi A 8
Montat lupe xenon Solenza
Modificat capota solenza( se ridica cu tot cu grila+ urmeaza bad boy look)
Colantat capota astra G carbon+ pleoape!

eugen.nytro 10-01-11 21:59

Re: Custom Garage Bucureşti

in curand si bad boy-ul meu terminat la golfuletz abia astept

cata_kevi 10-01-11 22:40

9 Attachment(s)
10 Ianuarie 2011: Bad boy look solenza+ modificare grila capota
Reparat spoiler fata Honda CIVIC 2006( mucificata:D)

Quote:

Originally Posted by eugen.nytro (Post 3973335)
in curand si bad boy-ul meu terminat la golfuletz abia astept

Cu cea mai mare placere.pe week end te vei bucura de el! Multumim ca ai incredere in Custom Garage!

Inca o lucrare de acum ceva vreme:D... Grila Custom Opel Astra GTc+vopsit pleoape si grila

SolenzaM 10-01-11 22:41

oameni foarte seriosi . am si eu o solenza dar inca nu sunt sigur ce vreau sa ii fac :) recomand acesti oameni si preturi bune.

micuu 11-01-11 22:02

8 Attachment(s)
Respect Custom Garage.Aici Micu...chhh!!Client fidel Custom Garage de aproape 2 ani..chh iata si proiectu in curs de dezvoltare lucrat 100% de baieti.Ce urmeaza sa faca ei la bestiutza asta mica: clean doors - toate clantzele acoperite,folie pe geamuri,proiectoare custom in bara,montat alarma + deschidere si poate alte chestii pe parcurs. Respect Cata,Coco,Medelin (sasaitu),Obelix,CristRs si multi altii.

SUPAPA_Jr 11-01-11 22:05

pentru o motoreta...4 semnale si un stop cam la ce bani ar fi sa le faci clare (ca originalele striate dar...albe nu mortocalii) 1 semnal are cam 10 cm de material...stopul cam cat un semnal :)

cioc 11-01-11 22:07

seriosi baietii si au mai castigat un client...recomand...:)

GeoMake 11-01-11 22:25

-bad boy
-clean
-far + proi clare???

Foarte frumos lucrati imi place!!ce am vzt azi m am razgandit de alte treburi:)))cu alti

coolioalx 11-01-11 23:33

Salutare.
Am si eu un megane 2.2 hatchback putin cam sifonat si as vrea sa stiu daca il pot face la voi.
Probleme: - bara fata sparta in 3 locuri
- bara spate sparta destul de urat (o bucata din ea sta sa cada)
- capota putin sifonata
- colt haion indoit
Credeti ca e mai bine sa revin cu poze sau sa ne intalnim pt a va arata masina?

SUPAPA_Jr 12-01-11 07:26

1 Attachment(s)
uite o poza cu mobra...de curiozitate...garajul ala a fost al lui RS-u?

banzay 12-01-11 08:26

Foarte mici preturile fata de ce se practica la noi... si din ce vad in poze calitatea e la ea acasa...

Aveti cumva si folie carbon alba? Si vreo poza cu niste stopuri de cielo modificate?

morpheusmaster 12-01-11 08:52

Ma baieti, bravo voua. Lucrarile chiar is faine ca design, lumea e incantata, realizarea cred ca'i si ea cum spuneti, preturile is mai mult decat decente, corecte :) deci bravo.

Lucrati cu plexi. Este, aveti posibilitatea (e coala destul de mare sa faci din 1 bucata) geamuri spate e30 coupe, luneta si geamuri fata...si...vati baga? :)

Astept un raspuns, pret de la voi...pe pm sau aici, cum doriti.

O zi buna, sa o tineti tot asa, cu preturi bune si clienti fericiti ;)

P.S. Grila dp opel si cum arata fata mia placut deosebit

Yackone 12-01-11 11:11

Salut,

Plexi de grosime de 8mm sau 10 mm gasesc la tine? da-mi te rog un pm cu un id de mess

cata_kevi 12-01-11 11:33

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3976595)
pentru o motoreta...4 semnale si un stop cam la ce bani ar fi sa le faci clare (ca originalele striate dar...albe nu mortocalii) 1 semnal are cam 10 cm de material...stopul cam cat un semnal :)

salut ..da mi te rg o forografie sa vad modelul si iti dau si un pret;) ms frumos si sigur te pot ajuta cu striatii transparent insa cum vrei tu !!!

Quote:

Originally Posted by GeoMake (Post 3976664)
-bad boy
-clean
-far + proi clare???

Foarte frumos lucrati imi place!!ce am vzt azi m am razgandit de alte treburi:)))cu alti

Ms mult george pt aprevieri:
preturi in p.m.
Astept telul tau si discutam decand incepem ""operatiunea""

"Facem Custom cu cap si simt de raspundere"

Quote:

Originally Posted by coolioalx (Post 3976897)
Salutare.
Am si eu un megane 2.2 hatchback putin cam sifonat si as vrea sa stiu daca il pot face la voi.
Probleme: - bara fata sparta in 3 locuri
- bara spate sparta destul de urat (o bucata din ea sta sa cada)
- capota putin sifonata
- colt haion indoit
Credeti ca e mai bine sa revin cu poze sau sa ne intalnim pt a va arata masina?

salutare coolioalx... poti pune si ceva poze.. ne auzim la un tel vedem despre ce este vb.. sigur se face.. nu exista nu se poate... evenatul dupa cel efacem le si vopsim...

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3977255)
uite o poza cu mobra...de curiozitate...garajul ala a fost al lui RS-u?

salut..nu a fost a lu Rsu----- inca este al lui( sunt prieteni bn cu alex.... ;) deci iti dai seama ce fel de persoane suntem:) dap se face 0768 633 848 ma poti suna sunt gata d epe 1 zi pe alta

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3977382)
Foarte mici preturile fata de ce se practica la noi... si din ce vad in poze calitatea e la ea acasa...

Aveti cumva si folie carbon alba? Si vreo poza cu niste stopuri de cielo modificate?

Ms frumos banzay pt aprecieri( facem rost... stipuri pt cielo nu..dar se fac la comanda cum vrei asa o sa le ai) preturile sunt in asa masura icnat tot omul sa si permita o mica modificare la masina sa...pt ca vezi si tu cum e traiul in romania!

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3977429)
Ma baieti, bravo voua. Lucrarile chiar is faine ca design, lumea e incantata, realizarea cred ca'i si ea cum spuneti, preturile is mai mult decat decente, corecte :) deci bravo.

Lucrati cu plexi. Este, aveti posibilitatea (e coala destul de mare sa faci din 1 bucata) geamuri spate e30 coupe, luneta si geamuri fata...si...vati baga? :)

Astept un raspuns, pret de la voi...pe pm sau aici, cum doriti.

O zi buna, sa o tineti tot asa, cu preturi bune si clienti fericiti ;)

P.S. Grila dp opel si cum arata fata mia placut deosebit

se fac si geamuri( inchipuieti ca s au realizat geamurile laterale la o rulota destul de incapatoare) 0768 633 848 ma poti suna ne vedem si stabilim pretul de comun acord in functie de dimensiuni ! ms frumos pt aprecieri

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 3977829)
Salut,

Plexi de grosime de 8mm sau 10 mm gasesc la tine? da-mi te rog un pm cu un id de mess

Ai Pm!

BR_25_DOR 12-01-11 17:17

as fi si eu intersat de faruri de solenza nu neaparat cu lupa(da cu sticla clara) pt xenoane, de lampi spate modificate ceva fata de original si pleoape pe far. aratati-mi si mie ceva modele si lasa si o lista de preturi. va multumesc

cata_kevi 12-01-11 17:19

Quote:

Originally Posted by BR_25_DOR (Post 3978890)
as fi si eu intersat de faruri de solenza nu neaparat cu lupa(da cu sticla clara) pt xenoane, de lampi spate modificate ceva fata de original si pleoape pe far. aratati-mi si mie ceva modele si lasa si o lista de preturi. va multumesc

Ai PM! multumesc

CrazyWollf 12-01-11 17:35

Salut colantati si masini total am skoda felicia combi un pM daca se poate cu pretul si la stopuri daca se poate face fumurii?

cata_kevi 12-01-11 17:37

Quote:

Originally Posted by CrazyWollf (Post 3978963)
Salut colantati si masini total am skoda felicia combi un pM daca se poate cu pretul si la stopuri daca se poate face fumurii?

Ai Pm! se face si integral colantarea si stopuri fumurii! multumesc

Dr.Dre 12-01-11 17:56

6 Attachment(s)
ptr 2 bari de oltcit,sa imi modifici ce am dat eu cu spuma si sa tai partea de jos vopsita cu negru de la bara spate

cata_kevi 12-01-11 17:58

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 3979045)
ptr 2 bari de oltcit,sa imi modifici ce am dat eu cu spuma si sa tai partea de jos vopsita cu negru de la bara spate

Ai Pm cu pretul! ms.

Geko 12-01-11 19:30

Bad boy look si clean look logan ph2 , + finisat , vopsit (este alb ) . Un pret daca se poate pe pm :) .

cata_kevi 12-01-11 19:35

Quote:

Originally Posted by Geko (Post 3979412)
Bad boy look si clean look logan ph2 , + finisat , vopsit (este alb ) . Un pret daca se poate pe pm :) .

Ai PM!Multumesc pt interesul acordat!

evali_daniel 12-01-11 20:14

2 Attachment(s)
salu Cata, uite pozele pentru ce vreau, sper sa iti fie de folos, daca e ceva ma anunti

cata_kevi 12-01-11 20:27

Quote:

Originally Posted by evali_daniel (Post 3979572)
salu Cata, uite pozele pentru ce vreau, sper sa iti fie de folos, daca e ceva ma anunti

Ms mult Daniel..se rezolva saptamana asta! O seara buna!

SUPAPA_Jr 12-01-11 21:09

preturi la colantare? pe metru patrat sau cum? si inca ceva...e vreo sansa sa gasim colant fibra de carbon verde?

cata_kevi 12-01-11 21:12

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3979763)
preturi la colantare? pe metru patrat sau cum? si inca ceva...e vreo sansa sa gasim colant fibra de carbon verde?

`nu stiu Supapa_jr cautam.. cel mai bine suna am si discutam acolo preturi si restu....ms

morpheusmaster 12-01-11 23:55

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 3977606)
se fac si geamuri( inchipuieti ca s au realizat geamurile laterale la o rulota destul de incapatoare) 0768 633 848 begin_of_the_skype_highlighting**************0768 633 848******end_of_the_skype_highlighting ma poti suna ne vedem si stabilim pretul de comun acord in functie de dimensiuni ! ms frumos pt aprecieri

ma bad...am avut ceva treaba, raspund greu :) Cand ma eliberez putin...give u a call...si poate rezolvam intrun weekend :) (sau 2...in functie de cat o fi treaba)

Ms frumos

Bolt 13-01-11 16:50

1 Attachment(s)
ce bine a iesit bara la honda...si grila bv :D trebuia sa pui niste poze sa se vada cum era inainte...ps:am gasit una in telefon...hai pune mana si fa la nubira aia bad boy ca vreau sa imi fac si eu :D

cata_kevi 13-01-11 16:53

18 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3980266)
ma bad...am avut ceva treaba, raspund greu :) Cand ma eliberez putin...give u a call...si poate rezolvam intrun weekend :) (sau 2...in functie de cat o fi treaba)

Ms frumos

nu e nevoie de 1 week-end..e nevoie de juma de zi.. ma suni si se rezolva!salut

Cateva foto cu 2 lucrari care au laut sfarsit:
spoiler fata pt honda civic vopsit si montat pe masina( impreuna cu faruri si suporti faruri)+ grile modificate
Capota solenza vopsita partial( unde s a prelungit capota)

Si ceva poze cu "" vechiu B 42 BAU""

Cateva pleoape in lucru! skoda octavia tour opel astra g Bmw Pisicutza!

Quote:

Originally Posted by Bolt (Post 3981998)
ce bine a iesit bara la honda...si grila bv :D trebuia sa pui niste poze sa se vada cum era inainte...ps:am gasit una in telefon...hai pune mana si fa la nubira aia bad boy ca vreau sa imi fac si eu :D

Ms pt poza Domnule Senator Raf,chiar nu aveam o poza cum era civicu cand avenit la noi....:D

SUPAPA_Jr 13-01-11 18:48

Am vazut mesajul dar nu am apucat sa desfac alea...multumesc de interes...cand reusesc sa desfac carenele te anunt si pe tine :)

Eugen_TL 13-01-11 19:59

Ma intereseaza sa-mi fac interiorul la faruri negru mat(TOT sa fie negru, inclusiv oglinda de lunga, mai putin lupa de pe scurta logic)

Spune-mi un pret pt operatiune, si in ce consta vopsirea. Care ar fi pasii?

cata_kevi 13-01-11 20:10

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3982691)
Ma intereseaza sa-mi fac interiorul la faruri negru mat(TOT sa fie negru, inclusiv oglinda de lunga, mai putin lupa de pe scurta logic)

Spune-mi un pret pt operatiune, si in ce consta vopsirea. Care ar fi pasii?

Ai Pm! si nr de tel il iei de mai sus daca e sa vb mai multe ms

razvaneluu 14-01-11 05:57

Cam cat m-ar costa un bad boy si plafonul negru la un logan ?

cata_kevi 14-01-11 06:48

Quote:

Originally Posted by razvaneluu (Post 3983865)
Cam cat m-ar costa un bad boy si plafonul negru la un logan ?

Ai Pm Razvan!!!

Alex30 15-01-11 22:45

Salut. Cat ma costa si pe mine portbagaj csl (gen baiatu cu cielo) ?

cata_kevi 15-01-11 22:47

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3989239)
Salut. Cat ma costa si pe mine portbagaj csl (gen baiatu cu cielo) ?

Sal Alex ai PM! multumesc

PetricaCBD 15-01-11 22:53

lucrari frumoase si foarte ieftine.....il recomand...

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning