![]() |
Custom Garage Bucureşti
22 Attachment(s)
Anuntul nu mai este valabil
Executam Lucrari in fibra de sticla( reparatii spoilere,praguri,bad boy look,evazari, praguri,spoilere,prelungiri, deflectoare, clean look) Lucrari in plexiglass( faruri clare,stopuri cu/fara striatii, semnale clare,proiectoare orice model auto/moto).. Atasez ceva foto cu cateva lucrari sa va faceti o idee! |
re: Custom Garage Bucureşti
Recomand cu incredere.Masina mea este W.I.P la atelierul lor si sunt extrem de multumit cum decurg lucrarile.
|
re: Custom Garage Bucureşti
2 Attachment(s)
Am facut si eu un cielo la baieti...au lucrat frumos si cu simt de raspundere. Bafta in continuare.
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Sa ne auzim cu bn!!!! Inca cateva lucrari .. Bad boy look Opel vectra b Vopsit si reparat spoiler Audi A 8 Montat lupe xenon Solenza Modificat capota solenza( se ridica cu tot cu grila+ urmeaza bad boy look) Colantat capota astra G carbon+ pleoape! |
Re: Custom Garage Bucureşti
in curand si bad boy-ul meu terminat la golfuletz abia astept
|
9 Attachment(s)
10 Ianuarie 2011: Bad boy look solenza+ modificare grila capota
Reparat spoiler fata Honda CIVIC 2006( mucificata:D) Quote:
Inca o lucrare de acum ceva vreme:D... Grila Custom Opel Astra GTc+vopsit pleoape si grila |
oameni foarte seriosi . am si eu o solenza dar inca nu sunt sigur ce vreau sa ii fac :) recomand acesti oameni si preturi bune.
|
8 Attachment(s)
Respect Custom Garage.Aici Micu...chhh!!Client fidel Custom Garage de aproape 2 ani..chh iata si proiectu in curs de dezvoltare lucrat 100% de baieti.Ce urmeaza sa faca ei la bestiutza asta mica: clean doors - toate clantzele acoperite,folie pe geamuri,proiectoare custom in bara,montat alarma + deschidere si poate alte chestii pe parcurs. Respect Cata,Coco,Medelin (sasaitu),Obelix,CristRs si multi altii.
|
pentru o motoreta...4 semnale si un stop cam la ce bani ar fi sa le faci clare (ca originalele striate dar...albe nu mortocalii) 1 semnal are cam 10 cm de material...stopul cam cat un semnal :)
|
seriosi baietii si au mai castigat un client...recomand...:)
|
-bad boy
-clean -far + proi clare??? Foarte frumos lucrati imi place!!ce am vzt azi m am razgandit de alte treburi:)))cu alti |
Salutare.
Am si eu un megane 2.2 hatchback putin cam sifonat si as vrea sa stiu daca il pot face la voi. Probleme: - bara fata sparta in 3 locuri - bara spate sparta destul de urat (o bucata din ea sta sa cada) - capota putin sifonata - colt haion indoit Credeti ca e mai bine sa revin cu poze sau sa ne intalnim pt a va arata masina? |
1 Attachment(s)
uite o poza cu mobra...de curiozitate...garajul ala a fost al lui RS-u?
|
Foarte mici preturile fata de ce se practica la noi... si din ce vad in poze calitatea e la ea acasa...
Aveti cumva si folie carbon alba? Si vreo poza cu niste stopuri de cielo modificate? |
Ma baieti, bravo voua. Lucrarile chiar is faine ca design, lumea e incantata, realizarea cred ca'i si ea cum spuneti, preturile is mai mult decat decente, corecte :) deci bravo.
Lucrati cu plexi. Este, aveti posibilitatea (e coala destul de mare sa faci din 1 bucata) geamuri spate e30 coupe, luneta si geamuri fata...si...vati baga? :) Astept un raspuns, pret de la voi...pe pm sau aici, cum doriti. O zi buna, sa o tineti tot asa, cu preturi bune si clienti fericiti ;) P.S. Grila dp opel si cum arata fata mia placut deosebit |
Salut,
Plexi de grosime de 8mm sau 10 mm gasesc la tine? da-mi te rog un pm cu un id de mess |
Quote:
Quote:
preturi in p.m. Astept telul tau si discutam decand incepem ""operatiunea"" "Facem Custom cu cap si simt de raspundere" Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
as fi si eu intersat de faruri de solenza nu neaparat cu lupa(da cu sticla clara) pt xenoane, de lampi spate modificate ceva fata de original si pleoape pe far. aratati-mi si mie ceva modele si lasa si o lista de preturi. va multumesc
|
Quote:
|
Salut colantati si masini total am skoda felicia combi un pM daca se poate cu pretul si la stopuri daca se poate face fumurii?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
ptr 2 bari de oltcit,sa imi modifici ce am dat eu cu spuma si sa tai partea de jos vopsita cu negru de la bara spate
|
Quote:
|
Bad boy look si clean look logan ph2 , + finisat , vopsit (este alb ) . Un pret daca se poate pe pm :) .
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salu Cata, uite pozele pentru ce vreau, sper sa iti fie de folos, daca e ceva ma anunti
|
Quote:
|
preturi la colantare? pe metru patrat sau cum? si inca ceva...e vreo sansa sa gasim colant fibra de carbon verde?
|
Quote:
|
Quote:
Ms frumos |
1 Attachment(s)
ce bine a iesit bara la honda...si grila bv :D trebuia sa pui niste poze sa se vada cum era inainte...ps:am gasit una in telefon...hai pune mana si fa la nubira aia bad boy ca vreau sa imi fac si eu :D
|
18 Attachment(s)
Quote:
Cateva foto cu 2 lucrari care au laut sfarsit: spoiler fata pt honda civic vopsit si montat pe masina( impreuna cu faruri si suporti faruri)+ grile modificate Capota solenza vopsita partial( unde s a prelungit capota) Si ceva poze cu "" vechiu B 42 BAU"" Cateva pleoape in lucru! skoda octavia tour opel astra g Bmw Pisicutza! Quote:
|
Am vazut mesajul dar nu am apucat sa desfac alea...multumesc de interes...cand reusesc sa desfac carenele te anunt si pe tine :)
|
Ma intereseaza sa-mi fac interiorul la faruri negru mat(TOT sa fie negru, inclusiv oglinda de lunga, mai putin lupa de pe scurta logic)
Spune-mi un pret pt operatiune, si in ce consta vopsirea. Care ar fi pasii? |
Quote:
|
Cam cat m-ar costa un bad boy si plafonul negru la un logan ?
|
Quote:
|
Salut. Cat ma costa si pe mine portbagaj csl (gen baiatu cu cielo) ?
|
Quote:
|
lucrari frumoase si foarte ieftine.....il recomand...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning