Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale.html)
-   -   kicker sau..?? (https://forum.4tuning.ro/392-discutii-generale/23124-kicker.html)

Gabriel18 06-09-06 04:16

kicker sau..??

deci am vrut sa`mi fac anul asta sist audio, dar prefer sa stau inca un an ca sa stang money si sa ma documentez serios..ii f greu sa ma decid ce componente sa folosesc, de la ce firme si care merita noi si care pot sa le iau si second...vreau sa strang 1500E..ii destul:?:...vreau bass si parerea mea ii ca kicker are cele mai adevarate subwoofere` ...deci pareri pls:!:

faraonu 06-09-06 07:50

Re: kicker sau..??

Quote:

Originally Posted by Gabriel18 (Post 544845)
deci am vrut sa`mi fac anul asta sist audio, dar prefer sa stau inca un an ca sa stang money si sa ma documentez serios..ii f greu sa ma decid ce componente sa folosesc, de la ce firme si care merita noi si care pot sa le iau si second...vreau sa strang 1500E..ii destul:?:...vreau bass si parerea mea ii ca kicker are cele mai adevarate subwoofere` ...deci pareri pls:!:

si eu am trecut prin etapa asta...dar am decis ca de cei 1000E sa imi iau mobila si abia apoi sa imi pun muzica pe masina:)

noi ia-ti wooferele si difuzoarele in general. la fel si cu capacitoarele si accesoriile de montaj. e cel mai bine asa cand ai siguranta ca nu sunt uzate.

second iti poti cumpara statia, cu putin noroc o poti si auzi inainte sa o cumperi:)

....parerea mea:)

steaua23 06-09-06 10:00

nu cred ca sunt cele mai adevarate ... kicker-urile. adevaru e ca au o forma mai speciala ... dar de la asta si pana la a spune ca sunt cele mai bune .. .e cale lunga

tico_rs 06-09-06 14:18

asta venind de la un posesor de solo baric :D

Gabriel18 06-09-06 14:42

or nu or fi cele mai bune..tot kicker o sa`mi pun..si acum credeti ca ar fi enough money ca sa`mi fac un sist pro de bass..nu stiu cum, ma gandeam la 2 suburi s15l7 ..

steaua23 06-09-06 15:12

eu nu zic ca sunt rele ... mie personal imi plac ... dar nu poti sa afirmi ca fac cele mai bune difuzoare. sunt foarte multe firme in domeniu si e greu de facut o comparatie ... de genu asta.
2 S15 L7 in ce masina :)) ? duba ?

Gabriel18 06-09-06 21:50

nop..un sedan clasa medie, vad eu care o sa fie ala..oricum nu ma intere daca imi ocup tot porbagajul..si de money ce ziceti..ajung??

steaua23 06-09-06 21:52

depinde ce alegi. poti sa iei si statii mai ieftine gen mac audio ... fie statii mai scumpe gen audison

Gabriel18 06-09-06 22:09

ok..o sa ma mai interesez de scule si preturi si va mai intreb dupaia..ms pana acum..

decibels 06-09-06 22:41

Ca amplificator poti sa te uiti si la Hifonics, seria Brutus, sunt relativ accesibile ca si pret, si poti sa le cumperi si mai ieftin daca le iei second hand. Subwooferul nu iti recomand sa-l iei SH si celelalte, la fel cum a zis si faraonu. Am si eu o intrebare daca tot am ajuns la sectiunea sub-uri... am vazut pe realmofexcurison.com ca sunt foarte des folosite resonant engineering-urile.. le-a ascultat cineva? Chiar sunt asa de bune? Am vazut pe net ca au ajuns sa se gaseasca si in germania ;) reaudio.de

bad_boy2k 07-09-06 17:43

hifonics sunt puternice... dar consuma mult prea mult pt puterea lor. pt masina ta, iti recomand 1 kicker L7, dak tii neaparat, dar un amp pe masura. zici ca vrei de 15" ... e, asta are 1kW rms... deci gandeste-te la amp de MINIM 1,5kW, si de calitate, si ai sa vezi ca ai destul de putini bani si pt 1 kicker, dar amite 2... :) asta dak vrei sa faci ceva bun
apropo, mai bine alegi dupa volumul portbagajului :) ;)

Gabriel18 08-09-06 03:48

hmm...eu stiam ca daca subu` are de ex 1000w rms atunci tre sa am o statie de 1000 w si totul e ok..asta in cuvinte mari..nu ard diful daca dau cu prea mult in el??:?: ..si is constient de bani ca ii cam putin..;)

bad_boy2k 08-09-06 08:59

nu asa.... ai amp de 1,5kW ca sa obtii 1kW "curat", fara distorsiuni, ca sa fie totul ok. asta in cazul in care il pui in bass-reflex, pt ca in sealed... nici nu vreau sa ma gandesc cata putere ii trebuie ;)

mer|in 08-09-06 11:16

Cred ca la 1500 de euro poti sa iti pui muzica de super calitate... vad ca toata lumea a abordat sub. difuzoarelor... cer este ca un lucru la fel de imp. este headunitul... eu spun ca in mare ptoti sa iti faci un super sistem de banii astia... da ca vrei si o configurare da PM.

TAZ 08-09-06 17:02

Daca vrei un amplif serios am eu ceva pt tine!
JBL BPx2200.1
O sa-ti miste serios difuzorul, putem face o proba...

vpower16v 11-09-06 23:36

oameni buni , aruncati cu miiiiii de wati de parca ar fi lei vechi.....un lucru ff important....la kickere incintele for best performance sunt fff mari..pt 15L7 undeva pe la 160L bucata.....si este necesar un amplif de peste 1,5 kw rms..pe difuzor , = consum ff mare.....multe modificari....mai bine unu si bine amplificat....

steaua23 11-09-06 23:39

asta ziceam si eu ...

Gabriel18 12-09-06 15:31

m`am mai interesat si eu despre datele tehnice si aveti dreptate..din pacate..chiar vroiam 2 s15 l7..intrebare: cat m`ar costa daca as pune cu solox de 10"..cu tot cu amplificare, condensatoare si incinta?..

Gabriel18 14-09-06 02:17

deci nimeni nu poate sa`si dea cu parerea?..pls

pesteimputit 14-09-06 10:33

la solox poti sa uiti condensatorul, deja iti trebuie un deepcycle mare.
think in terms de 1500e partea de incinta+ difuzor+amplificare+cablaj+baterie

cls21b_EVO 22-09-06 17:24

Are dreptate peste ...p bune , ia exemplu de la god2me (are un X de 18" , si a avut muuuuuuuuullt de munca, nefiind inca gata ...)
Intradevar cel de 10" are 2500 w RMS si 5000 w PEAK ...dar tot cam aceasi munca e ....
Nu te gandi cat costa dif. doar ....mai pune pe langa inca 3500 E minim , asta ca sa nu ti bati joc de el ...ca e pacat sincer de asa bijuterie.

Gabriel18 22-09-06 19:48

wow...in ce sa mai bag inca 3500E pe langa aia 1500 care ar fi aprox sistemul de bass...antifonare si ce ii legat de inalte...in rest..aia ar veni in total 5000E pt un sist cu un solo x de 10", nu crezi ca ii cam exagerat..

cls21b_EVO 22-09-06 20:33

crede ma ca nu exagerez deloc, dak vrei sa sune cu adevarat fara sa ai probleme pe viitor cu configuratia in sine ...
Ok...si dak tot nu ma crezi ar trebui sa vb. cu god2me (asa e numele aici pe forum ) sa vezi ,poate mai prinzi ceva sfaturi bune .

Gabriel18 23-09-06 03:08

nu am zis ca nu te cred...de aia stau pe forum..sa ma documentez; stiu de `god2me` si sistemul, aka ` I OWN THE BEAST` , si i`am dat un pm ca sa`l intreb de preturi dar nu mi`a raspuns..in fine..eu mi`am calculat cu cativa preturile pt cel de 10" si mi`a dat cam 2500E, fara HU..

cls21b_EVO 23-09-06 20:37

Pai ...posteaza si tu aici lista aia , sa vedem ce si cum ...poate ai omis ceva .

Gabriel18 24-09-06 12:24

pe langa sistemul de bass, cam asa sta treaba: insonorizare kit dynamat 200E, boxe usi cu tweteere 250E, statie inalte 250E, plus manopera si fara HU ca inca nu m`am decis si nu`i o prioritate momentan..preturile sunt de la falcon..

cls21b_EVO 26-09-06 05:45

Ok, am inteles ce zici tu ...dar ia spune , ce statie iei pt. X-ul de 10" si ce cutie vrei sa folosesti.
Sa nu ma intelegi , gresit ...as fii foarte fericit dak ti ai luat X-ul (si eu vreau sa mi iau ) , doar ca degeaba ti l iei dak nu , scoti tot ce e mai bun din el ...dak nu il instalezi cum trebuie...intelegi?
Ai grija ca s ar putea sa ai prea putine medii si inalte...pt. un asa sub.

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning