![]() |
OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
In data de 14-15 Octombrie 2006, va invitam sa luati parte la OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca 2006.
Evenimentul va avea loc in incinta EXPO-TRANSILVANIA si se va desfasura in decursul a doua zile (Sambata si Duminica). Va asteptam cu multe surprize placute si premii. Evenimentul este sustinut de 4tuning.ro. Detaliile vor fi publicate pe ascest forum in foarte scurt timp. |
Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006
du-te ma.. salon la Cj.. this is a first :).. astept detalii cu ce se va intampla...,...
all the best from SmokeDesign, .. Smoke out |
noah tare tare,deabea astept is curios ceo sa fie peacolo.
|
bucurati-va ca se face asa ceva in cluj si sa mergem cu mic cu mare!!!!
|
Va fi perceputa o taxa de intrare pentru vizitatori. Va vom anunta din timp care va fi aceasta. Cei care isi vor prezenta masinile in cadrul concursului de tuning nu vor plati nici o taxa. Participantii la competitia de sunet dBDrag vor fi obligati sa plateasca taxele de inscriere. Bafta
|
yepeeeee..........in sfarsit si la cluj o sa fie Tuning show ;)
|
nu e primul, dar o sa fie cel mai tare :P
|
cum poti sa-ti inscri masina sa participe?
|
uraaaa....pe atunci imi termin si eu masinutza.....
numa tre sa facem publicitate ca sa vina lumea si sa nu fie ca la ultima etapa de la KO RACING unde o fost putina lume...parerea mea :D |
evenimentul va fi foarte mediatizat, o sa fie lume multa, dar nu FOARTE multa ca stiti voi cum e la cluj. nu compara asta cu KO RACING, vor vi niste masini surpriza si prima data vazute la show ;) adica premiara in romania
|
:rolleyes2 ... ba au voie si masjinile din cluj ;)
si asta ma ... femei, ceva :lol: daca putem ajuta cu ceva let us know ! |
despre femei inca nu se stie nimic.
la urma urmei daca tu ZANDER iti bagi masina (terminata) si aduci 2 femei care se tzopaie pe ea e strict problema ta. ma intelegi? dar inca nu stim daca o sa fie femei "din oficiu" ;) |
atunci poate amicul meu sa-si aduca masina?
|
poate daca e masina de expozitie!!:P
ma piry hai facem wrc'u tau si ma latesc eu pe el pe acolo=)))) |
Quote:
|
gather yo hoe's niggas for some tiuning sHOE...feel me? ;) it will be spectacuHOES
|
Suna interesant.Poate reusesc sa vin si eu pe atunci acasa.
Daca vreti sa participati cu ceva lucrari, va pot da o mina de ajutor.Am om "inside",Expo. |
poate o sa apara niste masini terminate recent pe acolo sa vedem bafta
|
1 Attachment(s)
pentru cei care doresc sa sustina evenimentul, si sa il mediatizeze alaturi de noi, am facut o semnatura simpla, draguta si la subiect. codul este trebuie "paste"-uit cum urmeaza, doar ca FARA SPATII (nu-l pot posta altfel):
|
Cred ca o sa vin si eu ... deoarece ma mut in cluj si ash vrea sa vad si eu care ii treaba pe acolo :) Dar cred ca o las in parcare ... sau la dbdrag :)
|
feel free.. :)
|
ma bucur pt organizarea unui astfel de eveniment...sa speram ca veti face treaba buna :-).bafta!
P.S scuze de offtopic dar va intreb daca r5 gtt albastru cu nr WRC de aici din cluj,e al unui membru de aici?multumesc. |
mnope, nu e
|
mersi tekno!
la tuning festival vor fi prezente si standuri ale firmelor de profil din cluj?m-ar interesa MTM...cei de la VW-Autoworld din cluj mi-au spus azi ca cei de la MTM ar avea o mica reprezentanta aici,si m-au trimis pe strada herculane pe la un bloc unde nu am gasit nimic.scuze daca sunt off-topic. |
Lista cu firmele ce vor fi prezente va fi publicata in curand...
|
ok multumesc!astept festivalul :-)
|
Ma intereseaza si pemine treaba cu Tuning Show. Poate reusesc sa termin noul Leon pana atunci. Oricum 3 masini voi avea de prezentat. Daca pot sa ajut cu ceva va rog sa ma anuntati. O sa vb cu Ovi Chinan ptr MTM, el e reprezentant pe Cluj.
|
Sunteti pe lista Horica ;) ...te caut eu personal sa iti explic ce si cum...
|
Quote:
Pina atunci va asteptam la ORADEA pe 24 septembrie cu toate trei sau si mai multe caci loc este destul pe aeroport , iar pe tine sfigmo sper sa te avem printre noi la concursul SPL caci sigur deja ai fost invitat de JOE , asa ca va asteptam nu doar la liniute ci si la tuning optic si SPL RACING . ;) |
Doamne ce bine ca va avea loc si in Cluj un Tuning Show ... sa speram ca va fi ceva tare 8) ... va RESPECT pe toti cei care sunt pasionati de masini ... Va asteptam in Cluj
|
cine imi da si mie un indiciu pe unde vine sala asta .. un mic indiciu ca de acolo intreb eu lumea :)
|
Quote:
iesirea SPRE BISTRITA din CLUJ pe partea Stanga ''JOS in groapa'' E un mare EXPO n-ai cum sa il ratezi ! INAINTE DE PODUL PESTE CALEA FERATA SUCCES |
CJ-01-WOB mersi de ajutor .. ma descurc eu de aici incolo :)
|
1 Attachment(s)
pentru mai multa claritate privind locatia, poftiti si o harta, x marks the spot da sa nu va apucati de cautat comori.
|
Nici eu nu stiu pe unde ... asha ca stati calmi... gasim noi ....
|
uunde era autogara pe vremea lu nicu
|
INainte sa intrati in cj, dati un tel sa va asteptam si va conducem noi pana la Expo
|
Evenimentul organizat de noi are ca scop intalnirea sub acelasi acoperis a tuturor pasionatilor de TUNING Auto. Pentru aceasta, vom avea la dispozitie o suprafata de 2200mp, unde, persoane fizice, cluburi si persoane juridice isi vor expune masinile sau produsele.
Evenimentul va cuprinde o serie de concursuri cu premii: dBDrag Racing -etapa cu nr.4 din calendarul competitional 2006 si concursul de TUNING, la care pot participa doar persoanele fizice si cluburile. Competitia dBDrag Racing se va desfasura conform regulamentului de concurs publicat pe : https://forum.4tuning.ro . In competitia de TUNING publicul va desemna masinile cu cel mai frumos exterior, interior. Cluburile Auto sunt invitate sa isi prezinte 3 masini. Publicul va desemna de asemenea cel mai bun club - se va lua in considerare in primul rand felul in care va fi aranjat standul. Programul evenimentului: Sambata 14 Octombrie: orele 08 - 12:30 se va permite accesul participantilor si expozantilor in incinta pentru amenajare standuri; ora 13:30 se vor deschide portile pentru publicul vizitator, va incepe inscrierea participantilor in concursul dBDrag; ora 14:30 va incepe jurizarea masinilor inscrise in concursul dBDrag, dupa care urmeaza sesiunea de calificari; ora 19 va avea loc concertul trupei Camuflaj; ora 21:30 - AFTER PARTY pentru participanti la TimeCafe; Duminica 15 Octombrie: ora 10 se vor deschide portile pentru publicul vizitator; ora 11:30 vor incepe etapele eliminatorii din cadrul concursului dBDrag; ora 16 se vor ridica urnele de vot pentru numarare; ora 17:30 va avea loc festivitatea de premiere; Dupa terminarea evenimentului, participantii sunt invitati la Restaurantul SUN pentru o petrecere. Va asteptam. |
Pe mine ma primiti cu Fordu? :)
|
pt un stand si a vorbi de preturi si alte lucruri de genul, cu cine trebuie sa iau legatura???
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning