![]() |
2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I)
12 Attachment(s)
2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I) Eagle 1 este un pachet de tuning pentru Mercedes-Benz Clasa S realizat de ASMA. |
Re: 2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I)
..................... No Comment ......................
|
O M G
|
super!
super kit, super jante... pana si pozele sunt demential facute. |
e prea de tot .... grila aia fata e ceva cam aiurea da bine dar nu stiu parca isi pierde din farmec s-ul jantele sunt nebuniee
|
Imi place la el tot:D
Jantele sunt foarte misto.E chiar reusit,kitul,...din partea mea |
Cel mai frumos kit pt balene...NC...
|
Da, dar iarna, toti vecinii se vor bucura de faptul ca le cureti drumul de nametzi.
Si chiar vara, cand te duci la picnic, nu trebuie sa mai cari hardughia de gratar. In clasa a II-a, copii se vor bucura ca taticu le-a cumparat un caiet dictando imens, pe care sa lucreze la caligrafie. Merita din plin spoilerul fatza. :)) |
arata ff fain dar grila fata.............
|
mi se pare chiar urata grila aia.. in rest arata bine, cu toate ca strica aspectul ala de 'business class' al s`ului
|
super tot,tare de tot Vaporul ;)
|
In loc de buisness clas e racing class,ciudata rau fatza lui,dar ar vedea-o copii in oglinda retrovizoare s-ar speria si ar incepe sa planga...........
:evil: :evil: In loved with bmw:twisted: :twisted: |
grila aia e dementiala.....
|
Ma duce cu gandul la "I Robot"
|
sincer nu am vaz nici un mercedes care sa imi placa chit ca e tunat chit ca nu...............dar aici e chiar misto fara cuvinte prea marfa masina.....pt sefi de stat asta fratesa dea si masinile din fata la o parte
|
vai doamne ce urata este....:sad: urata cu spume ...
|
Forta Rau Mertzu Asta Si Tot Ce E Pus Pe El
|
seamana kitul cu Maybach Exelero asa mi se pare mie cel in negru seamana cu un asasin japonez super tare arata si cu jentzi negre si cu cele argintii http://www.desktopmachine.com/framep...4032&size=1024 sau http://www.desktopmachine.com/framep...4030&size=1024
|
numai ca asta este mult mai alungit oricum arata super nu am ce sa zic
|
oricum nu se compara cu exelero..maybach`ul are mai mult stil si linii mai rafinate..pacat ca nu`i de serie..
|
E rea de tot, criminala....ce agresiv arata!!!!:x
|
mie unu mo lasat masca :-O grila fata shi spatele m-au dat pe spate e ceva extraordinar nus eo fan mercedes da masina asta ma luat prin surprindere ma fascineaza de cand am vazut-o prima oara ma inebunit noaptea nu mai am somn din cauza ei shi trebuie sa deschid calculatorul numai ca so vad apoi ma culc linistit si apoi o visez cum ma plimb pe strazile din suceava cu ea si cu o blonda sexy in ea e MARFA MASINA
|
o masina... superba
|
Super bine realizat,marfa rau masina...
|
Nu sunt un mare fan al acestei marci ,nu vreau nici sa fiu isteric este chiar de-a dreptu fioroasa:D,un sigur lucru il comentez....au adus un bodykit dragut,jante superbe ...de suspensie nu comentez.....dar parca tot degeaba daca ramane ne schimbata sub capota.....nu zic ca motoarele care se pun seria S sunt slabe......dar tuningul e tuning ;)
|
E prea tare frate sa moara masa ce kit are. E facuta in stil mare waaaaa. Cu masina asa pot sa o *** si pe mama lu stefan cel mare si parlit:D.
|
Prea tare mashina grilul mi se pare umpic cam jos dar sa zicem k aratra mai bine k dacia mea :)))))) si spatele se cunoaste k este de mertzan :P tzevile de eshapament ies in evidentza ;;)
Go!Go!Go! 4 Tuning |
Eu unul nu-i gasesc defect... :shock:
|
De la eleganta la super sport.... masina a viitorului :) nu stiu ce sa zic superba oricum
|
Cu grila aia in bot zici ca vrea sa te manance. Nu mai zic k jantele-s de 21".:twisted:
|
Asta da tuning,realizarea kitului ireprosabila incepand de la jenti
|
Quote:
intr-adevar liniile caroseriei seamana cu exelero oricum.. ce misto ii masina !!! :schock: nu credeam ca ar putea fi chiar atat de tare :lol: |
adevarat special!:shock:
|
e prea tare...mai ales aia cu jantele negre...
|
moama cat e tank-u.......foarte frumos intr-adevar.....crek va speria copii cu grila aia fatza...jeepers creepers nu alta :))
|
2006 Mercedes-Benz S by ASMA (Eagle I)
La faza asta a batut orice BRABUS!!!!Sunt tari astia ASMA!!
|
sunt sigur ca in realitate arata mult mai criminal ca in poze!
grila ala e cam mare,mmm...,in rest super! sa o vezi in oglinada...te-ar speria rau de tot! ceva date tehnice...? |
ma enerveaza grila aia care au puso sh la cls. in rest e mishto rau!
|
merita aplaudata :D
|
Nasoala, mai bine stock
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning