![]() |
Maşina mea: astra g 1.6
6 Attachment(s)
am ramas la opel si luna trecuta mi-am luat o astra g din 2002 . ca dotari are abs, ac, comenzi pe volan jante aliaj si cam atat deocamdata astept vara sa mai schimb cate ceva la ea pun si o poza cu vechea astra
|
Re: astra g 1.6
Frumoasa, sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute, de curiozitate cat te-a ajuns , ma bate si pe mine gandul la un G. Bafta!
|
mersi masina m-a costat 4500 euro + 260 euro taxa pt ca a fost adusa din germania
|
Am vazut si F-u intr-o poze in spate... Sa inteleg ca inca il ai? Bafta cu G-u.
|
Re: Maşina mea: astra g 1.6
da mai am si F-ul
|
azi am reusit sa ii iau un bloc de lumini cu buton pt proiectoare l-am si montat si merge urmeaza si proiectoarele , am schimbat si distributia toate filtrele uleiul un burduf la o planetara si cam atat , ce pot sa spun despre masina merge impecabil
|
Sa o stapanesti sanatos fara probleme, masina arata foarte bine! 1.6 8v?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a primit un set de pleoape usor usor o fac eu cum imi place :p
|
E modelul ca a mea ..sa o stapanesti sanatos ..e frumoasa mai ales culoarea:twisted:
|
Frumos opel si foarte ingrijit.Ai putea incerca sa pui niste poze cu interiorul:-)
|
am comandat ieri o grila fara semn sper sa dea bine poze cum ajunge :p
|
ii va schimba asptectu in bine..bafta la modificari
|
2 Attachment(s)
a venit si grila :) super
|
O da bine cu noua grila:)
|
frumoasa masina!nu este cam scumpa?4700 pentru un benzinar?sa o stapanesti sanatos si multi km cu ea!
|
Quote:
|
nu imi pare rau de nici un ban ce l-am dat pe masina asta merge impecabil jantele si folia urmeaza si ele m-am gandit ca brock b1 ar da super pe ea acum sa vedem ce gasesc
|
cum zici tu dar eu acu 3 luni am cumparat un astra g 1.7 dti,climatronic 8x airbaguri,discuri ventilate,simens car kit,2x geamuri electrice...una ca a ta facea maxim 3500 inscrisa...oricum fiecare face ce vrea!e frumoasa dar scumpa!
|
Quote:
|
Nu cred ca ar trebui sa detaliem fiecare la ce pret si-a luat masina si ce dotari are pe thread-u omului:).
|
Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos! E mai putin important cu cat ai luat-o, important e ceea ce o sa faci cu ea de acum in colo:D. Arata f bine cu grila fara semn si cu pleoape. Incearca sa cauti niste faruri de enjoy (cele cu interiorul negru) sau poti sa le faci pe astea asa, sa le vopsesti interiorul. Ar da super, mai ales ca masina e si neagra. In rest, jante 9j si pe burta8)
|
exact mai putin important e pretul eu stiu ce am cumparat si nu imi pare rau la vara urmeaza jantele si de suspensie nu stiu ce sa zic am avut pe cealalta si sincer nu imi mai trebuie arata bine sta bine in curbe in schimb zici ca esti in tractor la cum te zdruncina
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am reusit sa ii fac rost de un set de jante borbet C pe 16" deocamdata cu gume 195 45 toyo proxes care sunt de vanzare si am mai facut un stop de ceata si in dreapta avea soclu a trebuit gaurit stopul si tras fir deocamdata cam atat urmeaza sa caut niste gume 205 50 16 pt ca astea imi sunt trecute pe carte
|
Arcuri arcuri arcuri
|
4 Attachment(s)
mai bag cateva poze :) urmeaza o reconditionare la jante (roluire, sablare ,vopsire) si caut gume 205.50.r16
|
Ce frumos se vede cu grila montata:)
|
6 Attachment(s)
nu am mai scris demult pe aici intre timp am reusit sa gasesc gume 205.50 r16, am montat proiectoare, aparatori de noroi originale pe fatasi am schimbat si cdplayerul original cu unul sony , partea proasta e ca nu mai pot folosi comenzile de pe volan si am montat folie omologata pe toate geamurile cam atat deocamdata .
|
Arata foarte bine masina ;), imi place ce ai facut pana in momentul de fata.
Ce dimensiuni au jantele? Bafta in continuare. |
Quote:
|
Quote:
Imi place ce ai facut la masinuta pana acum, sunt sigur ca vei face lucruri cu gust cum s-a intamplat pe F. Succes! |
6 Attachment(s)
mai bag si eu niste poze mai innoim threadul
|
4 Attachment(s)
Intre timp Jante noi originale Corsa D sport si niste arcuri. Jantele vechi sunt la vanzare cu 750 lei fix.
|
Quote:
si eu ma gandeam,pana sa imi iau jante,sa cumpar modelul asta,dar pana la urma am luat ceva mai lat.mult mai lat:D oricum,vin frumos si astea pe G ;) |
Quote:
Ce bine arata cu jante albe;) |
Foarte frumoasa si ingrijita masina sa ai parte de ea! O nelamurire am si eu daca se poate de unde ai cumparat grila si daca se monteaza greu? si un pret! multumesc ! Succes in continuare
|
foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos!
|
Quote:
|
Aha am inteles multumesc frumso de raspuns:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning