![]() |
E30 - VL--BUG
9 Attachment(s)
Va salut, am achizitionat aceasta masina in urma cu o luna de zile, an de fabricatie 88, initial a fost 318 dar s-a ajuns la 1,6, starea caroseriei este buna, avand probleme la lonjeroanele spate in zona arcurilor si in portbagaj pe laterale unde sunt locasurile ptr cric si alte alea .
am luato lovita in partea fata:) cu farurile si bara in portbagaj, ca urmare am indreptato putin ptr a putea merge cu ea, am inmatriculato, mai este f mult de lucru la ea da o sa incep din vara cu reconditionarea caroseriei si chiar putina rigidizare nu strica. o sa pun cateva poze cu ea cum arata lovita si cum arata akum ca tot URATA e cu un far diferit si fara bandou ultimele poze ceva mai profesionale:) |
Re: E30 VL--BUG
alt ursar .. bine ai venit .. vad ca se inmultesc pe zi ce trece 8) treaba cu e30 .. misto masina misto culoarea .. :twisted: ce planuri de viitor ai ?
|
asa asa cat mai multe Bmw:lol: Buna investitia
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos urs! sa ai parte de el si cati mai multi km fara probleme
off: prove al tau m5 ce mai face? :D |
Quote:
|
Frumos... cum se numeste culoarea?:)
|
Re: E30 - VL--BUG
luxor-beige metalik
|
Midnight Valcea. Clar o sa ne cunoastem cat de curand :D
Bafta mare cu Ursachele, frumos rau ! |
https://www.facebook.com/profile.php?...79133&comments
foc de artificii.asa sa fie cine ma poate ajuta si pe mine cu un suport de faruri din plasctic, partea stg, si bandoul de bara de stg, va rog frumos daca stiti dezmembrari de ursi |
3 Attachment(s)
am demontat farurile si le-am facut negre plus ochelarii de far, si grilele fata revopsite, o alta modificare este reconditionarea jantelor cu buza polishata
pana la alte modificari ne distram cum putem https://www.youtube.com/watch?v=-0AwD1n6xWs |
foarte misto :) jantele snt bbs ?
|
Jantele nu sunt alea originale de e30 ?
Arata bine! |
Quote:
|
arata mai bine cu miezul argintiu si capacul original..............
|
a fost o incercare :) oricum nu raman pe 15 pe viitor
|
salut
cred ca ar arata mai bine daca l.ai mai lasa putin:twisted: bafta cu el :boogy: |
2 Attachment(s)
:arrow::-):arrow::arrow:;) in the night
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze pentru tine
ps : sunt ultimu din ultima fotografie ;) mi-a facut placere |
felicitari radu!!! la cat mai multe participari.
|
Felicitari pentru participare ! Tot respectul !
Cand ajung acasa joi/vineri o sa postez si eu pozele cu ursachele si daca n ai nimic impotriva o sa urc si urcarea 3 ! ( cred ca doar pe aia o am ) |
ce se mai aude de ursulet?:?:
|
e cuminte hiberneaza! asteapta o suspensie reglabila si ceva haine noi la exterior
ii place la caldura! revine el pe strada |
o maisna frumoasa si intretinuta de un pasionat,si tot odata un baiat de nota 10+.....
|
5 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult in zona asta deoarece am neglijat aceasta masina avand un accident cu masina de zi cu zi si m-a tinut departe de alte investitii, am reusit sa pun scaune scoica Fk-uri de care sunt incantat ca nu ma misc in ele:P.
La motorizare am montat un filtru sport si am inlocuit injectoarele cu unele de 1.8 un lucru bun simtindu-se la acceleratie, la exterior nu am lucrat absolut deloc poate un pic la aripa dr fata am incercat sa fac o matrita cu spuma poliuretanica cu scopul de a-mi face aripi din fibra de sticla. Am echipat masina cu toyo proxes t1r 195/50 r15 si am incercat din traseul de la Craiova, Bucovat si prin surprinderea mea mi-am inbunatatit timpul de anul trecut(tot suspensia a fost cauza ca nu am schimbato) tin f mult la masina asta ,o sa va tin la curent cu modificarile in viitor |
nu te tenteaza sa ii pui un motor mai mare?
Masina arata foarte bine:shock: |
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare am achizitionat bucsi de brat fata excentrice! din ce am inteles pe net muta pivotul cu 10 mm mai in fata crescand unghiul d fuga! as dori si eu cateva pareri daca a mai montat cineva asa ceva pe masina despre comportamentul in viraje!
|
3 Attachment(s)
S-a cam pus praful pe aici! Dupa un mic incident la partea fata a masini am schimbat bara fata! refacut itp-ul, achizitionat punte spate cu discuri de compact. Urmeaza montarea unui rezorvor metalic de 15l si demontarea fetelor de usi, cat si montarea suspensiei sport
|
foarte frumos! sa te bucuri de el mult si bine8)
|
9 Attachment(s)
am reusit ca achizitionez cateva piese si printre picaturi am cumparat pentru fata butuci completi de e36 cu discuri si etrieri de 280 mm ventilate sa trec la 5 prezoane, ptr spate am rezolvat cu o punte completa de compact-am ranforsat bratele pe spate, am demontat rezervorul masini si am pus unul mic. ptr a putea remedia cu sudura capetele de prag pe spate- am demontat tot ce era in usile spate,geamuri plexi, am renuntat la butuci,macara in schimbul unor sigurante ptr usi! cand am timp sa lucrez la ea voi revenii cu detalii.
La partea fata am pus o bara fata mtech2 cu aripi noi-mai e mult de lucru! Am carlig de remorcare pe masina pe care il dau jos ,daca il vrea cineva il dau cu cea mai mare placere! |
ai schimbat doar fuzetele pe fata pt a trece la 5 prezoane sau ai folosit suspensia si brate de M e36? daca ai schimbat doar butucii, a fost nevoie de vreo adaptare??
|
1 Attachment(s)
butuc cu rulment de e36, pe fuzeta de e30. am adaugat o bucsa de 6 mm ptr ca e30 are butuc de 31mm si cel de e36 37mm.
o sa revin cu poze detaliate! pana atunci s-a montat puntea spate de e36 compact! |
1 Attachment(s)
eu cam regret puntea de compact... trebuie numai jante cu et mare si evazari mari.... am 17 9.5 j si e cam la limita...
|
eu imi doream ptr cresterea ecartamentului. evazam facem ce trebuie:)
|
bine ca se mai misca ceva si pe la vl. bv!
|
8 Attachment(s)
Dupa lungi asteptari am reusit sa pun masina pe roti!Frane functionale !
|
Interesanta abordarea ta pentru a trece la 5 prezoane pe fata, oricum felicitari pentru masina si munca depusa. Bafta in continuare!
|
Sa vad cum se comporta in mers acum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning