![]() |
Montaje / Filme de la CORA ....
1 Attachment(s)
Ma gandeam ca ar fi o idee buna sa strangem aici .. montajele .. sau .. filmele ... de la Cora...
anyway ... incepem noi .. :) un montaj,de fapt, e un trailer la filmul care o sa-l facem cu Anonymous@CTShow.. bla bla here it goes.. viva la .. rip .. nos .. wsn .. :D skodaskorpion,c3,etc :D |
Re: Montaje / Filme de la CORA ....
mie nu`mi merge..se blocheaza la un moment dat :sad: mi-l poti pune pe un cd?te rog mult..
|
uhm..... ok ...
da nush knd n vdm ... anyway , mai incearca.. se poate sa fie probleme. .. cu download`ul .. din cauza faptului ca-l downloadeaza ff multi in acelasi .. timp .. nush .. e nebunie acum cu tuning show`ul .. merge greu site-ul, e de inteles :) si e bine ... :D ca inseamna ca lumea acceseaza :D |
prea tare filmul
Bravo anonymous ! |
1 Attachment(s)
frumusel montaju.....mai ales poza asta ..care se vede ca e facuta de un profesionist...:D
|
Quote:
congratz |
Folositi download managere pentru filme (indiferent le trageti cand este trafic mare sau nu).
PS: felicitari fratioru' meu; inca unu' reusit si... astept filmu' intreg! :wink: |
Quote:
pe 16 ? te astept la gara sau ... ? :) |
Quote:
|
Don't know yet! Am ceva probleme p'aici, prin oras... Sa vad! Iti dai seama ca daca vin, vorbim dinainte! :wink:
|
super tare filmu!Bravo EvLSant0S! ;)
|
EvL*Skillz.... : /
Mersi man .. |
cine are sa bage filmele alea facute din masini in timp ce faceau cerculete...si dati mi si mie linku cu pozele facute de baieti de la 4tuning...
|
Frumos film :peace:
|
EvLSant0S .. Felicitari domle' ce sa zic ... Super Show :lol:
|
Felicitari inva odata EvLSant0S & mad^skillz inca un filmulet extrem de reusit. O intrebare insa, referitor la ce a zis si gelu, de ce nu ati pus in montaj si cadre filmate din masina? , ca banuiesc ca tot voi ati filmat + cihulescu:P
|
Dupa cum observi ...
acesta nu este filmul ,acesta este trailerul .. trailer = un filmuletz.. de prezentare a filmului ... de fapt si de drept, inca n-am apucat sa scoatem tot materialul ... cand vom pune mana pe tot, atunci vom face filmul :) :P d`asta nu apar cadrele filmate din masina :) |
bravo anonimus ;) super super
|
hai ma dvd`ule ma :( asa rau esti ?
e anonymous ... :) te pupa fratele |
sorry my man nu am fost atent ma miscat o fata ca se tine de prosti pe aici ;)
promit ca nu se mai intampla :D |
muahahahha, atunci scrie anonimus, numai ai "grija" de fata =))
|
am grija normal ca cica e a mea auzi :)) la ea
ok. inca o data bafta la montaj si asteptam produsul final de la cora ;) |
Super tare trailerul :D bv santos, ur the best :)
|
nu-i mai laudati atata ca le cresc coarne .. coditza deja o au :twisted: :D
|
Ce sa nu'i mai laudam ma ca e prea tare filmul facut :P ..... bafta EvLSant0S ..
|
cand apare filmu propriu-zis? :D
|
azi facem rost de filme , + montarea si etc, + ca avem alte prioritati, oricum ,nu va asteptati la cine stie ce.... ca poate n`o sa fie cine stie ce :D
|
super filmul!
nice work..abia astept filmul complet.. |
mai aveti shi aici https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=177 ...dk va ajuta cu cv...amator video...a fost prima data cand vin cu camera la asha cv...
|
multumim matzoi ;) frumoase m-am uitat..doar ca trebuia sa le transformi un pik...ocupa mult ! faceai imaginea mai mica,se vedea si mai misto ocupa si mai putin..pe viitor poate;)
|
dk le faceam mai mici se vedeau shi mai nashpa...deja se vede nashpa...nush de la ce e...de la camere sau de la formatul care le-am facut...oricum...ma bucur k sunt palcute
|
vreau sa vad si eu cand baietzi cu ursuletze se supara pe public =))) am auzit ca e beton rau.mersi frumos
|
Quote:
|
va rog shi eu cv...spuneti-mi shi mie cu ce program editati filmele ...multumesc si bafta in cont.
|
Da am vaz si io filmele si am ramas masca ... m-am uitat cu toata familia ... si dupa ce s-au terminat ... m-au intrebat ... " Mai ai ? ca-s misto rau !! "
|
1 Attachment(s)
un film micut........
|
deci...super tare! pe bune! nu ma asteptam :D
|
Nice Nice Nice ... Bv'0s :tenisclap :tenisclap :tenisclap :mrhappy: :woowoo:
|
Foarte frumose filmuletzele ;)
Abia astept tot filmul ! ...spre ca o sa il puneti pe forum ! |
sper sa nu dureze asa de mult ca celelalte filme.Stiu ca implica o munca enorma si va urez pe aceasta cale mult succes in editarea filmarilor.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning