![]() |
Boicot benzinarii
Dragi colegi de forum buzoieni, pentru ca traim in Buzau(Romania), platim pentru 1 litru de benzina 5 lei...propun sa ne alaturam protestului pentru scaderea pretului la benzina!ce spuneti?ne strangem si noi cativa sa boicotam macar o benzinarie pentru cateva ore?
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 |
Re: Boicot benzinarii
Stage 5
criminales's Avatar Join Date: Jan 2010 Oras: iasi Age: 30 Posts: 358 Default Re: Boicot Benzinărie https://video.google.com/videoplay?do...4663350&hl=en# rupeti lantul sclaviei dati va rog mai departe sa vedeti viitorul tarii nostre daca o sa stam in casa si tacem din gura nu lasati sa ne subjuge morph_e30 Stage 2 morph_e30's Avatar Join Date: Dec 2010 Oras: bucuresti Age: 18 Posts: 46 Default Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale Quote: Originally Posted by criminales View Post https://video.google.com/videoplay?do...4663350&hl=en# rupeti lantul sclaviei am vazut documentaru...e foarte tare..... __________________ uitativa si o sa ramineti uimiti de ceo sa vedeti nu o sa va para rau va asigur si vedeti ca sunt mult mai multe filme interzize publicului acolo sunt doar niste coduri uitativa va rog .... se poate va rog MAREA MISCARE NASCUT IN ROMANIA https://video.google.com/videoplay?do...80463358300047 ALO NENEA FORD V6 PE ASTA O STIAI LECTIE DE ISTORIE ADEVARATA https://video.google.com/videoplay?do...31388742388243 ASA DE VIZIONAT FILME CARE ITI VOR SCHIMBA PAREREA DESPRE VIATA __________________ nu SUFAR de NEBUNIE ma BUCUR de ea in FIECARE minut Last edited by criminales; 30-12-10 at 20:00. criminales is online now Report Post Edit/Delete Message __________________ nu SUFAR de NEBUNIE ma BUCUR de ea in FIECARE minut criminales is online now Report Post Edit/Delete Message |
nimeni?inseamna ca aveti bani si pretul benzinei va e indiferent!
|
Nu e vorba de bani, ca nu-i convine nimanui sa dea 5 ron pe litri, e vorba de....are rost? Daca ai urmarit stirile protestul asta a induiosat atat de mult patronii benzinariilor incat imediat dupa proteste au... marit preturile la combustibil...
Un protest care i-ar afecta intr-adevar ar fi ca toata lumea sa nu alimenteze deloc o saptamana...nu? Gandestete ca blochezi o benzinarie petrom azi pentru o ora, doua sa zcicem...si mai blocheaza lumea in inca 5 orase....cate benzinarii are petromul...? crezi ca o sa ii intereseze? eu cred ca nu ... Mult succes la incercarea adunarii a macar 40 de masini ;) |
salutare eu sunt din targu jiu...hai sa mai stabilim o zi si o ora anume pentru toti din tara care vrem sa participam la protest ca sa iese ceva ca lumea si sa se simta pierderile...
|
ma bag si eu.sper sa fim cat mai multi
|
haideti baiei!doritorii sa spuna pe site daca mai au si cativa prieteni..eu am cel putin 3 disponibili sa vina....daca suntem 20-30 de masini e perfect..si nu ma indoiesc ca nu vom fi...cu putina vointa
|
Eu sunt de acord. Si vreau sa particip. Este japca pe fata pretul actual al carburantului. Frumos ar fi sa ne nimerim mai multe orase deodata. Eu unul dupa ora 16:00 sunt disponibil in timpul saptamanii (in week-end cam la orice ora).
|
eu ma bag si pe langa mine mai vin si inca 4 prieteni fiecare cu a lor masina ;) eu am postat si pe golf-club(sper sa nu fie reclama) ca poate ne strangem mai multi
haideti ca nu va costa nimic ....si mai facem si de distractie:)) ca niciodata nu am bagat de 5 mii de lei vechi motorina:)) am mai citit pe un thread ca mai multe judetze ar vrea sa faca vineri pe 7 :-? ce ziceti ar fi ok ?? o sa anunt si pe golf-club ca poate ne adunam vineri fara numar |
https://www.youtube.com/watch?v=dp7eYUK3PWg
hai baietii se poate vineri 7 ianuarie ora 16 daca nu noi atunci cine sa iasa copii nostri ? |
Centralizare:
1. Gycone 2. Silviu 3. oldMAN 4. pyromaxtnt 5. bz-04-uvx 6. smoker_buzau 7. AnduGTR 8. Lucy19 9. Daca fiecare din cei mentionati pe lista ar putea sa mai vina cu inca 2 prieteni (2 masini) ne-am strange 24 de masini. Ar fi suficient, nu ? |
Stage 5
rover_cabrio's Avatar Join Date: May 2009 Oras: bucuresti Age: 22 Posts: 1,366 Cool Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale ANUNT IMPORTANT !!! ASTAZI 4-1-2011 , un COLEG deal nostru este invitat la emisiunea "100 minute" pe canalul ANTENA 1 ora 18:00 , in partea a 2 a emisiunii , un INVITAT supriza SI daca va fi timpul necesar se vor face cateva anunturi PUBLICE !!!! rog frumos cine vrea sa copieze acest anunt si sa le pune pe celelalte situri si forumuri din LOCALITATILE dumneavoastra __________________ |
Quote:
deci eu am vb cu niste prieteni si din partea mea ar veni pe langa mine inca vreo 5 sau poate si mai multi. Si dak ar fi sa facem unde am putea sa facem ??? eu zic intr-o zona gen petrom de la pod de la maracineni din cauza ca este si varianta si sunt si multe masini + ca e vineri sf ion si e mai aglomerat .Acuma ziceti si unde ati vrea locatia ca asa vbm numai acelasi lucru si nu facem nimic. Spuneti la ce peco vreti ! |
Daca e sa facem ceva,ma bag si eu,vineri dupa ora 17 00 la benzinarie la Petrom Maracineni?ramane stabilit?
|
petromul de la maracineni e cel mai greu de blocat zic eu pentru ca are multe pompe si deschidere mare... trebuie sa fie un numar mare de participanti sa faca fata distractiei acolo
|
In curand benzina va ajunge la 6 lei/litrul.Dragi Romani haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATB, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti romani sa ne cerem dreptul!!!!Bookmark
|
pai si atunci unde sa fie ??? aaa stiti unde ?? in bariera ploiesti la petrom V sau cum le zice la alea doua . Ca parca sunt doua acolo langa patinuar :D asa e mai bine? Ce ziceti? Si nu au f multe pompe si este si deschiderea mica :)):> poate sa iasa ceva acolo
|
Quote:
1. Gigi Galagie - 2 masini 2.... |
1. Gycone
2. Silviu 3. oldMAN 4. pyromaxtnt 5. bz-04-uvx 6. smoker_buzau 7. AnduGTR 8. Lucy19 9. gigi_galagie. In principiu, trebuie sa alegem o benzinarie unde sa putem forma o coada. Exista posibilitatea sa vina politia si sa ne dea amenda pentru "oprire interzisa". |
da e cel mai bine la petromv in bariera ploiesti ca le blocam si spalatoria.eu mai aduc 2 prieteni cu mine
|
Va salut,tocmai ce am vorbit cu cei de la Realitatea care m-au invitat maine la ora 16.00 la emisiunea deschide lumea datorita stirilor ce raspandesc vestea pe net in legatura cu Boicotul Total din data de 17-19,le-am spus si de protestele voastre de pe data de 7 precum si in Bucuresti in data de 14.
Au revenit la scurt timp cu un telefon sa le dau locatiile voastre de intalnire,va rog poimaine daca o sa fie prezenti vorbiti si de boicotul nostru de pe data de 17-18-19 am vorbit la tv ieri de el la antena 3,voi vorbii si maine,toti implicati in acest boicot deja scriu pe unde pot,spammeaza la greu orice site care are audienta,astfel cat mai multa lume va sti de el si poate ni se vor alatura va rog cei care aveti timp liber sa o faceti si voi. Am luat forumul la rand si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionat de ce nucleu s-a format,mi s-a cutremurat tot corpul in momentul cand am recitit toata lista ...sunt atat de multe orase care vor participa fapt ce ma bucura pe mine si pe orice roman din tara asta care are simt civic in el,numai impreuna vom putea face ceva...BRAVO BAIETI Ca sa va faceti o idee acestea sunt orasele solidare acestui boicot: CLUJ-ei vor face pe 6 ianuarie adica maine Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7 Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea Sper ca nu am uitat vreun oras,daca am facut-o va rog dati un pm Va rog sa fiti civilizati si sa nu le dam sansa de a ne discredita,daca cineva devine prea "exuberant" in actiuni delimitati-va de el si scoateti-l din grup este posibil sa fie adus special pentru intoxicare. Cand mergeti pe drumurile publice va rog sa nu incalcati codul rutier....la Bucuresti sa luat un permis(pe buna dreptate ce-i drept) pentru ca au stat cu ochii pe noi ca pe niste raufacatori. Nu uitati cine ajunge cu usurinta sau are drum prin UNGARIA,BULGARIA,MOLDOVA,UKRAINA alimentati de acolo,aveti benzinari particulari in zona atunci mergeti la ei haideti sa le vizitam pompele austriecilor doar la Boicoturi..sa ne vada la ei in statie si sa stie ca nu le vom mai da asa usor cea ce ei urmaresc...Banii nostri din buzunar. Hai sa le aratam, ca numai suntem o piata slaba asa cum au gasit-o ei in 2004,sa le aratam ca am intrat in U.E nu doar pe hartie si ca am descoperit simtul civic si dreptul consumatorului...le-am vazut in orice stat european civilizat Spania,Franta,Anglia,Italia,Germania este timpul sa aplicam si noi ce am invatat din cultura europeana. Domnilor va salut si va urez succes |
E posibil sa nu pot ajunge. E o problema de serviciu:sad: Fac tot posibilul,dar nu promit. In schimb mai vorbesc cu niste amici. Macar sa mai adun cativa.
|
Quote:
SILVIU nu prea au de ce sa dea rutiera amenda pentru oprire interzisa...asteptam la coada la benzina...baieti...pregatiti maruntii AM alti 3 prieteni care vor veni la boicot..deci..pe ei pe mama lor |
eu am vorbit cu vreo 5 prietenasi de-ai mei si mi-au promis ca vin . Pana vineri poate vorbesc cu mai multi dar sper sa se tina de promisiune si sa nu ma lase cu ochii in soare ;) bafta multa baieti si JOS CU CARBURANTII SCUMPITI !!!!!!!!!!
|
voi raspundeti dak sunteti de acord cu petromV din bariera ploiesti vineri 7 ianuarie ora 17 :00 ....
|
Quote:
|
prezent si eu ;)
|
asa fratii mei sa fim cat mai multi ;)
|
deci 2 masini din partea mea...unul are 25 de lei numai de 5 bani:D....sper sa fie cat mai multi si sa ajung:)
|
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
De aceea va rog cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana Va multumesc si succes azi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NE vedem la PetromV. |
In jumatate de ora!
|
Quote:
|
A iesit bine!
Acum urmeaza sa ne vedem la stiri! |
7 Attachment(s)
Am ajuns si eu acasa.
Prima benzinarie a fost bine, am reusit sa o blocam o ora jumate, a doua sa zicem ca am blocat-o mai pe jumate asa..oricum toata lumea era inghetata, cel putin eu asa am fost. As avea o rugaminte, pentru cei care s-au dat in spectacol la sfarsit...plecarile cu ''scart'' nu o sa ajute niciodata cu nimic, asa ca va rog eu sa incercati sa evitati chestiile astea. Domnu' politist a fost amabil sa explice chestia asta si m-i s-a mai spus si ca , avand afise pe masina, este considerat protest, si avem nevoie de aprobari, si ca data viitoare probabil se vor imparti amenzi. Imi pare rau ca nu am fost mai inspirat cand m-i s-a luat interviu,as fi avut mai multe de spus daca eram pregatit, dar chiar nu ma asteptam sa vina la mine....asa ca ..pe data viitoare :P... Eu as zice ca ne-am decurcat eroic avand in vedere deschiderea benzinariei si ca nu am fost chiar asa multe masini... ps - am reusit sa alimentez la o benzinarie de 40 de bani si la una de 21 :D later edit...am gasit si ceva pe youtube https://www.youtube.com/watch?v=I_cutqttmQk |
salutare in primul rand,sunt nou pe aici. a iesit frumos ce s`a intamplat la benzinarie,dar care a facut afisele alea , k ne`am facut de rahatzel :D ``IEFTINTI BENZINA``...in fine,nu afisul conta ci mesajul in sine. stima tuturor
|
a iesit totul bine zik eu, data viitoare, daca o sa mai existe, sper sa ne adunam mai multi:D
Ce aveau afisele, mie mi s-au parut in regula "Ieftinti Combustibilul" (deci era general - si benzina si motorina si orice mai poate arde o masina) parca scria pe ele si asa am vazut ca aveau si colegii nostrii din alte judete. Numai bine si pe data viitoare;) |
scuze...ma corectez ``IEFTINTI COMBUSTIBILUL``
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning