![]() |
B-46-YNP (stock)
B-46-YNP (stock):sad: :oops:
|
Re: B-46-YNP (stock)
10 Attachment(s)
O sa pun poze cu masina acum :-)
|
Welcome.....!!!!!....in the world of tuning....!!!!:peace:
|
danutszy
spune-mi te rog daca bara aia de fata se poate achizitiona de undeva si la ce pret (dami un buzz pe mess id:dillo_tm) multumesc anticipat |
:D iti urez succes si la mai mult tuning!
|
Ms mult... dar nu prea am bani asta e... Apropo.. ceva maruntisuri pt inceput, o folie ceva, o priza de are.... asTEPT IDEI PLZ!!!
|
IDEE: Fara prize de aer!!
|
vezi ca sunt destule loganuri,facute marfa...poate te inspiri dupa ele! bafta! ;)
|
IDEE:jenti , o suspensie sport , o evacuare ,un filtru sport de inceput si nu pune stickere cu nike .. daste ca o dai in kitch.bafta la tunat
|
sa o stapanesti sanatos , dar acuma 2-3 ani nu o sa te atingi de ea ca-i in garantie ,dar daca te tine intra in ea fara grija . Momentan nu te arunca la chestii prea mari , fii doar un pic " casnic " cu ea : pune-i filtru la aer ca nu are si o sa o gasesti plina de praf , punei niste folie de aluminiu pe plafon ca sa nu ai nevoie mereu de caldura sau aer ( ajuta enorm trust me ) , niste pleoape . Nu iti pune prelungiri ....e tentant...insa e jenant.... Uita-te la toate taxiurile logan pe care le intalnesti si ia-le ca reper : UN NU CATEGORIC ! ce vezi acolo uita :D . Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea ! Bafta !
|
pai ce sa-ti spun in afara de bun venit si succes la aranjat loganezu.........
|
8 Attachment(s)
Pentru inceput ai putea sa desfaci bordul si sa vopsesti inelele de la cadrane in argintiu cum e la laureat si ambition. De asemenea ai putea sa faci argintii, ca si consola inelele de la aeratoare + manerele de deschis portierele. Geamuri electrice pe fata... Uite aici niste idei: http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...c=12233&st=120 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=14606 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=33386 .
Priza de aer?! Pt ce? Doar de aspect e kitch. Mai bine pune un tips Borla, vopseste calandrul in fata in rosu, proiectoare de ceata, folie pe geamuri, montantii centrali foliati in negru mat, un eleron finut... |
=Virus=, cum ai facut chestia aia neagra la usi?:-) ... .oricum o sa vopsesc elementele de bord(gen ADV PROJECT):D :D :twisted:
|
Oricum am uitat!
|
Am uita a va MULTUMESC TUTUROR pt idei si pareri!:D:peace: :hug: :ciggy:
|
Pozele nu sunt de la masina mea :) . Oricum, "chestia neagra la usi" este folie (autocolant) negru mat aplicata :)
|
iese misto rau cu colantu ala pus la stalpi :)
|
Aha, ms mult:-) o sa vad io:-) o sa imi pun:lol:
|
10 Attachment(s)
Alte poze cu Loganu`:D :twisted:
|
si ala albastru tot logan e? am glumit! apropo, vopseste-i si U niste aeratoare pe la interior (k nu te costa mult) si mai poti si alte chestii!
|
O sa vopsesc ggd-ule V-ul din fata, si in interior (gen ADV project)
|
da si ai putea sa pui plasa cum aveam yo inainte! yo fac sapt viitoare o masina de BGS asa! :lol:
|
GGD-ule, cam cat m-ar costa sa imi fac si eu aja?:) te rog io raspunde-mi si mie
|
Anuntz:twisted: o sa imi pun stopuri clare, eleron si voi vopsi in interior in rosu:twisted: (in maxim 2 sapt); mi-am cumparat pedale pilot:-).... SA MAI RADETI VOI DE MINE:evil:
|
nu-ti fa masina ca sa nu mai rada alti de tine sau ca sa le inchizi gura.........fa-ti masina pentru tine si sa-ti placa tie nu la alti ca sunt multi invidiosi sau rautaciosi pe ce fac sau au alti........lasa sa rada ca toti care rad..........rad de invidie..........ai grija sa iasa fain........si sa mai pui si poze cum au iesit........BAFTA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
pai da:-), uite niste poze cum o sa arate:-)
|
si aici ma refer la stopuri si eleron... si poate mai inkolo.... fustite chituite si facut un spoiler intreg:2gun: :peace:
|
Quote:
|
Eu ma referam la eleronu din a 2-a poza:-)
|
Quote:
|
Momentan mi-am luat o cotiera cu suporturi de pahare si scriumiere:-)
|
O intrebare... Vreau sa trag 2 dungi negre pe masina... cine ma poate ajuta? si cam la ce pretz;))
|
nu inteleg restu pozei cu bordu unde arati k ai dus maisina la 140 km/h .....astept sa imi zici tu :)
|
pai pe bucuresti-pitesti :-)
|
Alooo :)) mai traiesc si eu...
Plz mai dati-mi si mie idei te tuning:))plz, ca masinutza e modificata,, dar numai am poze cu ea:P |
ai reusit sa scoti ce m-ai intrebat pe mine?
si ce ai mai facut la masina...mai pune si tu niste poze mai noi...asteptam... |
stii ce ar fi frumos?sa ii pui pleoape...sunt in bv la 20 de lei din fibra...daca te intereseaza vborbim...
|
idei: vopseste baile in culoarea caroseriei, eventual niste jante cand faci rost de bani
|
6 Attachment(s)
Ultimele 2 poze fiind o gluma de-a mea proasta:)), unu carnat care a parcat in locu meu:P
|
personal : pedalierul nu imi place asa mult iar partea cu logan scris acolo in niciun caz...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning