![]() |
COMANDA - HOBBYLAND
Vreau sa imi comand o macheta de pe hobbyland si mai am nevoie de cineva pentru a completa pana la 100 de euro (pentru transport gratuit). Deci daca doreste cineva, ceva de acolo anuntati-ma rapid pentru ca vreau sa dau comanda saptamana asta.
In principiu mai e nevoie de ceva in valoare de 30 de euro (macheta mea e deja 71). |
re: Comanda hobbyland.bg
ai PM!
|
Deci suntem pana acum eu si cash_banck cu cate o macheta la "christmas sale" fiecare. Mai avem nevoie de o persoana care sa vrea o macheta care sa fie "available", aceasta o sa beneficieze de 5% reducere.
Ar fi ok daca am putea da comanda saptamana viitoare... deci inghesuiti-va :-) |
ai pm!!!!
|
vreau si eu sa ma lipesc.
am 4 produse in valoare de 34 eur codurile machetelor: 20293, 20632, 20351 si 640120520 contact: iftimeadrian88 sau 0740 514 983 |
eu ma retrag din comanda! ms
|
Aveti sticky, sa vada lumea topicul mai usor.
|
multumim!
|
Quote:
S-au schimbat putin datele comenzii: o sa fie data de glockedprod, pentru ca el mai are niste comenzi de pe site-ul lor la activ astfel v-a exista o reducere putin mai mare (pentru machetele la pret normal). |
Imi pare rau de dublu post, dar o sa va rog ca din acest moment sa posteze doar cei cu adevarat interesati sa isi ia o macheta, nu toti bagatorii de seama care se plictisesc pe aici si vor doar sa f...rece timpul celorlalti!
Multumesc. ;) EDIT: Si pentru toti nelamuritii: banii ii trimiteti inainte, celui care face comanda, deoarece contrar aparentelor banii nu ne cresc in copaci si nici nu ne cad din avion si poate nu avem de unde sa punem chiar pentru toti "doritorii". |
ma bag si eu cu 1 sau 2 machete f sigur...
|
ok, suntem 3, mai avem nevoie de o persoana.
|
comanda a fost trimisa azi, 1/12/2011
|
data viitoare poate ma bag si eu ... sunt curios cat dureaza pana vin
|
Vin in 24-48 de ore. Mai da careva comanda? Eu am un 37 de euro.
Quote:
|
... dupa razboi, multi eroi!
Saptamanile astea cat ne-am chinuit sa dam comanda abia gaseam pe cineva care repede se razgandea, acuma apareti toti ca ciupercile dupa ploaie ;) |
Vreau si eu comanda, dar numai daca pot contacta pe cineva din buc
|
se mai dau comenzi????
|
Prima comanda a venit deja.
Glocked a zis ca mai vrea sa faca una curand, deci puteti vorbii cu el ;) |
cine se mai baga la o comanda pe http://www.hobbyland.bg
asteptam doritori |
Cine vrea sa faca comanda, ma gaseste la id: iftimeadrian88.
Conditiile in care se va desfasura comanda: 1. id de messenger si numar de telefon 2. codurile machetelor 3. banii pe card, inainte de a se da comanda 4. adresa 5. dau comanda imediat dupa ce scot toti banii de pe card * comanda de la bulgari vine in 2 zile. in functie de distanta si de cheremul postei romane, 2+3sau4 zile pana la casuta voastra. |
si eu m-as baga la o comanda ...
|
nu iau in considerare decat raspunsurile sigure. lucrez cu seriozitate si nu am chef sa ascult sau sa imi pierd vremea cu cineva care se va razgandi.
|
hai ...suntem 3 pana acum...eu, glockedprod, liquido
hai si alti doritoti, ii asteptam...:D |
glockedprod ai p.m.
|
Re: Comanda hobbyland.bg
Sticky pe termen nelimitat!
|
Cea mai buna idee in legatura cu thread-urile astea de comenzi din afara, ar fi ca in apropierea comenzilor sa primeasca sticky pentru a fi mai usor vizibile pentru cei interesati, iar in restul timpului sa fie normale.
...dar nu stiu daca are vre-un moderator timp/chef sa tot dea sticky-unsticky la infinit :-) |
As avea si eu 2 machete pe care le as vrea de pe site'ul asta....Daca pe site scrie 46Euro ( mercedes E Class 1/18 Minichamps) cat ma costa de fapt?? Cu tot cu transport in tara, transport la mine acasa, pret macheta si alte taxe ce or mai fi ??? Multumesc...
|
da, sof, tu intri la comanda, cine se mai baga?
|
+ eu...:D
|
da, te am in vedere si pe tine
|
Şi eu dacă nu se mai adună nimeni la Modelissimo...
|
Quote:
|
Am zis foarte clar:rolleyes2, mă bag dacă nu se bagă nimeni la Modelissimo, nu am văzut niciun termen limită postat aşa că nu cred că īncurc planurile nimănui, am postat doar ca se ştie că s-ar putea să particip. Şi da, vreau să iau o machetă de 51 euro.
|
Poi si tu pana cand astepti dupa Modelismo ?? Noi vrem sa dam comanda cat mai repede de aia te intrebam...ca asa tu poti sa astepti 4 luni ca sa se dea comanda pe Modelismo....Care e termenul limita al tau ??? Adica pana cand astepti dupa comanda Modelismo??
|
Quote:
|
Quote:
Te astept cu un raspuns pozitiv cat mai repede ca sa bagam si noi comanda...mersi...numai bine... |
sergini0 ...
suntem 3 care vrem sa dam comanda..:) eu ,tu si inca cineva ...trimitem bani la glockedprod in cont sa dea comanda??? asteptam un raspuns si de la tine...:D |
Quote:
|
corect...nu stam dupa altii :))...facem treaba singuri...
deci sa dea un raspuns sigur si sergini0 si apoi vorbim cu glockedprod sa ii dam banii si gata cu discutiile si cu astia care nu sunt hotarati... stiu una si buna :glockedprod e un baiat serios si daca suntem si noi seriosi o sa mai dea comenzi pentru noi ... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning