![]() |
Masini cabrio diesel?
salut, sunt nou pe aici. Defapt e primul meu post. De mult ma tot intreb daca sunt masini decapotabile pe motorina, pentru ca am vazut odata un golf 4 cabrio si scria pe el tdi. Oare era real? Nu stiu daca am postat unde trebiue dar chiar sunt curios.
|
Re: Masini cabrio diesel?
Quote:
|
Quote:
|
Exista la bmw diesel cabrio fara numar,fara numar......:)))))
|
zagato, cati ani ai ?:???:
cum sa intrebi asa ceva? toate firmele fac..... vw, bmw, audi, mercedes....etcccccc |
Quote:
Nu toti sunt cunoscatori. Eu nu am stiut si de aceea am intrat pe forum unde toti se ajuta si isi raspund la intrebari. Corect? PS: ms pentru raspunsuri :) |
Quote:
|
Quote:
Fumul ramane in urma :) nu are cum sa miroasa in masina, paote daca mergi numai cu spatele:)) |
|
Nu inteleg de ce va bateti joc....:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
o, doamne !
la 17 ani sa pui intrebarea asta? cat de "necunoscator" sa fii incat sa intrebi cum miroase fumu` de diesel intr-o decapotabila? sigur ai 17? |
Quote:
|
Am primit raspunsul si acum stiu ca exista. Va multumesc mult tuturor pentru ajutor, chiar si pentru critici si glumele proaste.
|
A pus si omul o simpla intrebare si voi faceti misto de el in continuare nu puteti sa va vedeti de ale voastre? Invata si el incet incet pentru ca nimeni nu sa nascut invatat pe planeta asta:evil:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning