![]() |
Re: ph 01 pyk
inca o batrana revine la viata...
nu te-ai riscat ne dand jos parbrizele, ma gandesc ca poate o avea rugina pe la chedere si o sa-ti iasa in vopsea... mergea si mai lasata. de ce nu-si face si gbi topic?(cel putin eu nu am gasit) bafta in continuare |
a fost dat jos...e curata....ms
|
frumos ceea ce faci.bv tie.. de ar fii mai multi ca tine ar fii bine...asa se pastreaza istoria daciei aducand cat mai multe la viata nu abandonandu le la remat
|
Miai ascultat si mie sfatu si tiai facut topic:p. Vezi ca am lucrat bine si iti admira lumea DACIA(Daca Ai Cap Iese Altfel).
Da de ce tii ascunse geamurile electrice;))? Si motorul ala periculos de nu se tine 1.4 logan dupa tine=))? |
poza cu toba:
https://img63.imageshack.us/img63/6096/dscn5016c.jpg |
Quote:
|
Ce? Masina sau toba?
|
un filmulet cu geamurile electrice..scuzati claritatea :
https://www.youtube.com/watch?v=qKZOzPZB2Xc |
wow ai dat 600 de lei pe ea si arata bine cand ai cumparato imi mai trebuie si mie vreo 250 de lei si imi iau si eu una :))
|
Quote:
|
Quote:
|
de unde...un adevarat cadavru a fost la banii aia...
|
Clar! Niciodata nu trebuie sa te bucuri la un lucru ieftin , mai bine dai un ban , dar stii ca nu iti iese piciorul prin podea.
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. poti sa imi spui si mie codul vopselei?
|
emaur galben 440
|
Frumoasa Dacioara, dar de ce nu incerci sa urci pozele direct pe forum? :-?
|
data viitoare:P
|
masina arata chiar f bn , ii trebuie o fusta fata k la a mea:D si sa pui pozele e sus scrie attachments ( e o agrafa:D) si dai acolo si le pui :) , esti din ploiesti sau prin zona??
|
ploiesti - > mihai bravu
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca doua poze
|
Quote:
|
barele si flapsurile sunt noi...am dat o caruta de bani pe ele si arata aiurea...vreau sa ii pun de 1300...la aripa am pocnit`o intr`o benzinarie:|...nu am vazut berbecu ala de fier rosu
|
arata bine culoarea, cum a zis si alexis punei o fusta de plastic sub bara si o sa ii scgimbe mult aspentul;)
|
OK.. hai sa o mai luam o data de la capat, dar de data asta fara posturi inutile ...
|
cam cati bani ai bagat in ea pana acuma?si mecanica a fost buna de la inceput?
|
5000ron(sper ca am scris bine) adusa asa la linia de plutire...de akm inkolo urmeaza modificari....etc...pe ce puneam mana trebuia schimbat
|
Quote:
|
pai...mecanica....interioru + dotarile:P....si totusi sunt nemultumit la cum se prezinta
|
Quote:
|
sti care e problema...puteam sa imi iau altceva de banii astia...dar am vrut ca sa fac eu exact ceea ce vreau...
|
Quote:
din comentarii de genu iti dai seama de varsta si cea mai ramas din forumul asta...;) |
Quote:
frate omu a zis parerea lui...ai ceva impotriva? |
Quote:
|
Quote:
Deci e mai bun lucrul facut de manuta lui proprie si personala, pentru ca el stie concret ce a facut! |
Quote:
eMH-vorbesti de cineva cu o dacie portocalie? |
Nu. Nu are importanta cine e, pentru ca daca el nu a vrut sa spuna, nu consider ca trebuie sa o fac eu in locul lui, dar sigur nu era portocalie!
P.S.: Andrei, cand o scoatem la un Photo Session? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning