![]() |
Machetele mele - ReleaseD
3 Attachment(s)
Salut.Ma numesc Robert si am si eu o micuta colectie de masini.Initial am avut mai multe dar din cauza accidentului care l-am avut a trebuit sa ma mut si bunii si cinstitii oameni care au ajutat-o pe mama la mutatul mobilei au reusit sa faca disparute cateva cutii cu mai multe obiecte.Nu am mai reusit sa recuperam nimic caci bineinteles ca nu au mai recunoscut.In fine,Sa incep cu prima dintre ele....
Un clasic. Este un Mercedes 300-SL,productie Burago ,1954 ,scara 1/24. Aceasta a fost prima piesa care am cumparat-o de la o benzinarie. Tin sa precizez ca nu prea le am cu fotografiatul ca altii de aici. Sper sa ma descurc binisor. P.S La multi ani va doresc si sa fiti fericiti.Multa sanatate si iubire. |
Re: Machetele mele - ReleaseD
Bine ai venit:!:
Nefericite intamplarile prin care ai trecut:!::!: Frumoasa prima macheta prezentata, incearca la lumina naturala sa pozezi si citeste regulamentul, bafta:!::!: Sarbatori fericite:!: |
Bine ai venit si La multi ani si tie.
|
4 Attachment(s)
Multumesc ptr urari.
Mai prezint un model. Alpin A110 , Producator Burago , scara 1/24 . |
Bine ai venit !!! Cu ce faci pozele ? :p Dacă ai nevoie de sfaturi ceva ...te ajut cu plăcere :D Sărbători fericite şi ţie :)
|
Pozele le-am facut cu un aparat digital Hyundai de 9 M.... Am vazut ca multi dintre voi colectionarii...aveti aparate ca lumea... E...sunt si eu mai mic.
|
Quote:
Cel mai bun sfat al meu este să-ţi iei un trepied mic şi ieftin şi aşa poţi face pozele mult mai frumoase şi mai clare ...de exemplu : Pui aparatul pe trepied şi nu mai faci cu blitz-ul incorporat ...iei şi tu o veioză sau ce ai tu prin casă ca să-ţi lumineze macheta şi faci poze direct :) Blitz-ul ăsta care l-ai folosit acum nu e foarte bun pentru poze de tip macro , majoritatea pozelor sunt arse :) Sau tot cu un trepied mic poţi face pozele afară la , lumina zilei ...să vezi ce poze scoţi atunci :P |
Multumesc mult pentru sfaturi.O sa tin cont de ele.Maine fac poze la alte 2 masini...Sa vedem ce iese! :???:
|
5 Attachment(s)
Urmatoarea este un BMW 645Ci :D , scara 1/24.
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor....Am ramas fara baterii la aparat si mi-e cam sila sa cobor. |
4 Attachment(s)
Macheta de azi....Dodge Viper GTS Coupe 2007 , scara 1/24 , producator Burago
|
3 Attachment(s)
1967 Ford Mustang GT Scara 1/24 , producator Burago.
|
Frumos mustang, imi place culoarea si jantele:!:
|
Frumoase machete dar cap de serie este calutul cred
:D |
4 Attachment(s)
AStazi va arat Citroen T.A. 15 sv , scara 1/24 , producator Burago.
Cam prafuit ...dar merge... Si ca un plus...Un Camion de la Milka... Multumesc tuturor pentru aprecieri. |
Foarte tare acest 15 CV mai ales pe negru:!:
|
Tare 15CV il astept si eu la 1:18 :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning