Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/229434-boicot-benzinarie.html)

MihaiCsl 26-12-10 13:56

Boicot Benzinărie

Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Tulcea, sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga.
Multumesc anticipat.

Bik3rBoy 26-12-10 18:06

Re: Boicot Benzinărie

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 3928412)
Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Tulcea, sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga.
Multumesc anticipat.

Eu doar pe saptamana viitoare ajung in cluj, dar daca ne strangem prezent 100%!

Sebi 26-12-10 19:41

Tanarul se adresa comunitatii din Tulcea, desigur ca si noi putem sa facem o actiune asemanatoare colegilor din Bucuresti.

Detman 26-12-10 20:06

tanarul, a hotarat sa se adreseze tuturor comunitatilor. nu doar Tulcea. ar fi indicat sa facem si noi asa ceva. asa ca , o sa zic si eu prezent.

Sebi 26-12-10 21:21

Prezent si eu.

JunKer_hP 26-12-10 21:38

daca e in cj , prezent si eu

soryn-cj 26-12-10 22:25

prezent si eu daca e o ora convenabila

Dolce CST 26-12-10 22:26

Prezent! cu 2 masini daca tre :lol:

MihaiCsl 26-12-10 23:10

E in Cluj, am dat copy paste si cred ca am uitat sa editez mesajul, imi cer scuze.

WestCopy 26-12-10 23:15

Felicitari baieti !

mafiozzo 26-12-10 23:40

prezent si eu:) chiar am un loc unde am numa fise de 10 si 50 de bani nu mai is nevoit sa schimb

Dolce CST 27-12-10 01:17

haideti sa stabilim la aceiasi data si ora toata tara!...

EDIT : sa facem si noi marti ? sau in alta zi ?

ulie.cozmi 27-12-10 02:38

PREZENT SI EU !
deabia din data de 3 o sa fiu la cluj

(daca ma incadrez in timp,nah vine si sesiunea):sad:

many-CST 27-12-10 04:21

prezent 100% numa sa anuntiati ora si locatia

romica69 27-12-10 10:04

Quote:

Originally Posted by many-CST (Post 3930471)
prezent 100% numa sa anuntiati ora si locatia

ar fi bine sa fie dupa data de 3 , ca atunci clar o sa poata sa vina mai multi

PS: prezent si eu , si daca e nevoie vin cu vreo 10-15 masini :)

ROAD EMPIRE 27-12-10 10:10

Lucrurile incep sa se miste

http://www.realitatea.net/protest-cu...la_786352.html

werwceul 27-12-10 10:49

marti la ora 15 face bucuresti, brasov , ploiesti si inca cineva...asa-m citit.
nu va faceti probleme de fise, banca nationala din cluj, aia de langa libraria universitatii, va schimba 10 ron in fise de 1ban daca cereti :))

MihaiCsl 27-12-10 10:51

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3930979)
marti la ora 15 face bucuresti, brasov , ploiesti si inca cineva...asa-m citit.
nu va faceti probleme de fise, banca nationala din cluj, aia de langa libraria universitatii, va schimba 10 ron in fise de 1ban daca cereti :))

si Iasi-ul sustine cele 3 orase, sper sa ne sustina si altii pe noi, de preferabil tot maine :)

Dolce CST 27-12-10 11:05

Si in ce benzinarie se merge? OMV din sensul giratoriu? si pe urma la OMV de pe Aurel Vlaicu ?:D

Champion 27-12-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 3931035)
Si in ce benzinarie se merge? OMV din sensul giratoriu? si pe urma la OMV de pe Aurel Vlaicu ?:D

Ar fi ceva, pentru ca sunt doua benzinarii destul de aglomerate :)un loc de intalnire, ceva?alta idee ar fi OMV-ul de langa Billa, ala si cu astea doua sunt unele dintre cele mai aglomerate benzinarii din oras.Unde se tine intalnirea?Apropo, in functie de cate masin se strang, daca se strang peste 30 (desi ma indoiesc), se poate merge in doua benzinarii.Daca se merge in OMV-urile astea doua de pe Aurel Vlaicu, un loc de intalnire ar fi parcarea de la Profi, chiar de aici de langa sens si de langa benzinarie, sau parcarea de la Kaufland tot din Marasti.

Edit: cel mai bine ar fi sa se hotarasca la fata locului in ce benzinarie se merge.

Dolce CST 27-12-10 11:39

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 3931159)
Ar fi ceva, pentru ca sunt doua benzinarii destul de aglomerate :)un loc de intalnire, ceva?alta idee ar fi OMV-ul de langa Billa, ala si cu astea doua sunt unele dintre cele mai aglomerate benzinarii din oras.Unde se tine intalnirea?Apropo, in functie de cate masin se strang, daca se strang peste 30 (desi ma indoiesc), se poate merge in doua benzinarii.Daca se merge in OMV-urile astea doua de pe Aurel Vlaicu, un loc de intalnire ar fi parcarea de la Profi, chiar de aici de langa sens si de langa benzinarie, sau parcarea de la Kaufland tot din Marasti.

nu ne putem baga in Profi ca ii destul de mica parcarea. O idee ar fi sa vedem cati mergem si sa ne impartim jumate in manastur si jumatate in marasti :-? sau daca ii sa ne strangem multi in marasti zic eu sa mergem la iulius ca pe urma facem noi opriri :lol::lol: mai este si MOL-ul de langa pod:D benzinarii sunt destule, oamenii sa vina!

werwceul 27-12-10 11:41

la ora 15...in profi...nu prea cred ca gasesti loc
un loc ar fii cartodromul...ca-i aproape, si gol
nu stiu daca omv-ul ii cea mai aglomerata benzinarie
frumos ar fii sa fie cate 30 de masini in toate benzinariile, atunci ar fii urat de tot
la toate ma refer, aia de la bila, calea turzii, sens marasti (mai este undeva ov in cluj? )
daca le inchid pentru 4 ore... 4ore x 3 benzinarii....au ceva pierdere baietii.
treaba ar fii de facut in 29-30 cand lumea se pregateste sa plece de rev... si atunci pe langa astea sa se blocheze si luckoil, mol si petrol, sa ramana doar "PRITAX" :)) sau astea mici de unde nu prea alimenteaza lumea ca benzina ii cu apa :))

Dolce CST 27-12-10 11:44

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3931176)
la ora 15...in profi...nu prea cred ca gasesti loc
un loc ar fii cartodromul...ca-i aproape, si gol
nu stiu daca omv-ul ii cea mai aglomerata benzinarie
frumos ar fii sa fie cate 30 de masini in toate benzinariile, atunci ar fii urat de tot
la toate ma refer, aia de la bila, calea turzii, sens marasti (mai este undeva ov in cluj? )
daca le inchid pentru 4 ore... 4ore x 3 benzinarii....au ceva pierdere baietii.
treaba ar fii de facut in 29-30 cand lumea se pregateste sa plece de rev... si atunci pe langa astea sa se blocheze si luckoil, mol si petrol, sa ramana doar "PRITAX" :)) sau astea mici de unde nu prea alimenteaza lumea ca benzina ii cu apa :))

Ar fi ceva :lol::lol:aia ar fi cea mai tare chestie :lol:

werwceul 27-12-10 11:45

eu n-am permis...dar daca cineva-mi imprumuta un scuter...vin cu scuterul

Dolce CST 27-12-10 11:46

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3931188)
eu n-am permis...dar daca cineva-mi imprumuta un scuter...vin cu scuterul

si pe jos ii ok :lol: "ai ramas fara combustibil la 1 km distanta" :lol: nu?

werwceul 27-12-10 11:56

si bag titeiu in sticla? :))
o sa zica astia ca in recipienti de plastic nu-i ok...doar in din aia de metal :P

Dolce CST 27-12-10 12:05

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3931222)
si bag titeiu in sticla? :))
o sa zica astia ca in recipienti de plastic nu-i ok...doar in din aia de metal :P

cine zice?:lol: eu am bagat benzina in sticle de 2l si nimeni nu a zis nimica:D

Champion 27-12-10 12:12

Deci unde e intalnirea pana la urma? ce ziceti de expo transilvania? parcarea aia e mare si cam tot timpu e goala

@werwceul pai se mai face si in 29-30 daca lumea e unita :) si daca se face maine si lumea vede ca nu e nimic ilegal si etc data viitoare vin mai multi si tot asa (exemplu: bucurestiul)
si eu as veni dar n-am masina, poate reusesc sa gasesc un prieten sa vin cu el :) cel mai bine ar fi sa se stabileasca benzinaria la faza locului

werwceul 27-12-10 12:28

evident ca la fata locului sa se stabilieasca...eu am dat o idee sa se blocheze juamte de zii benzinariile unei anumite firme, ex omv-ul, pe urma luckoil, pe urma petron etc etc
si daca-r fii macar un 25 de masini, ar fii bine
25/benzinarie, omv sunt 3(daca nu ma insel) aia din gilau nu o contorizez..., luckoil sunt 3, petrom 3 cred, rompetrol vreo 4 iar liderul este mol cu vreo 6 daca nu am calculat gresit
deci ar fii ok vreo 75 de masini ceea ce nu-i greu, daca la ss se adunau cate 200 de masini, ii greu sa se stranga 75 pentru aceeasi cauza?

Champion 27-12-10 12:34

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3931320)
evident ca la fata locului sa se stabilieasca...eu am dat o idee sa se blocheze juamte de zii benzinariile unei anumite firme, ex omv-ul, pe urma luckoil, pe urma petron etc etc
si daca-r fii macar un 25 de masini, ar fii bine
25/benzinarie, omv sunt 3(daca nu ma insel) aia din gilau nu o contorizez..., luckoil sunt 3, petrom 3 cred, rompetrol vreo 4 iar liderul este mol cu vreo 6 daca nu am calculat gresit
deci ar fii ok vreo 75 de masini ceea ce nu-i greu, daca la ss se adunau cate 200 de masini, ii greu sa se stranga 75 pentru aceeasi cauza?

OMV nu sunt 4? 1- sens, 2 Aurel Vlaicu, 3- Billa si 4- cel de pe Calea Turzii.

werwceul 27-12-10 12:37

ai dreptate...ai de langa aeroport am crezut ca-i mol, da oricum aia nu prea intereseaza...ca lumea pleaca din oras nu vine, adica turzi (lumea care merge spre brasov), sens (care pleaca spre maramures) si aia de la billa (lumea pleaca spre baisoara,belis,austria)

soryn-cj 27-12-10 13:01

putem merge la 3 4 benzinarii si sa alimentam cu cate 1L fiecare cu monede de 50 bani 8)

zN3u 27-12-10 13:35

Quote:

Originally Posted by soryn-cj (Post 3931443)
putem merge la 3 4 benzinarii si sa alimentam cu cate 1L fiecare cu monede de 50 bani 8)

Asta e o nimica toata , bagi 1-2-3L sau mai multi cati or fi si mergi cu monede de 10 si 5 bani 50 un doi faci de benzina ;)

Trebuie hotarat o data un loc de intalnire ca deja e luni si maine tre sa fie organizat cat de cat din timp sa stie !

loverboy 27-12-10 14:28

Prezent si eu cu 2 masini sigur. Eu zic sa nu visati sa ne impartim in 2-3-4 de benzinarii pentru ca oricum din cati se anunta ca vin o sa fie doar jumate...
Oricati ne-am aduna ori mergem impreuna peste tot ori nu facem nimic.!

werwceul 27-12-10 20:31

deci la 15 in parcare la profi si hotaram acolo unde mergem sa nu avem surprize ?:lol::lol::lol:

many-CST 27-12-10 21:32

nu ii mai bine daca ne int la iulius jos la lac?

teknologic 27-12-10 21:54

interesanta initiativa, dar trebuie gandita la un nivel mai mare, in asa fel incat sa poata fi blocate mai multe benzinarii din acelasi cartier simultan, apoi plecat mai departe in alt cartier. ideal ar fi ca fiecare sa aduca macar cate o persoana, din fiecare cerc de cunostinte. adica unul din vecini, unul din cercul de prieteni, unul din colegii de scoala, unul de la munca, etc astfel fiecare poate sa aduc macar inca 3-4 oameni, cu el ar fi 5, daca se strang 20 de astfel de persoane care sa aduca cate 4 oameni, aia deja is 100, la randul lor cei pe care ii aduci pot aduce si ei pe altcineva, etc. poti strange o armata de oameni. trebuie stabilit un loc de intalnire pentru toti participantii si acolo impartiti fiecare pe benzinarii. un loc bun de mediatizare a miscarii ar fi joia daca se mai strange lumea...

soryn-cj 28-12-10 10:16

pretul benzinei MOL/OMV a ajuns la 5.05 lei :shock: daca am vazut azi dimineata bine

werwceul 28-12-10 11:32

de la 1 ianuarie se scumpeste iar cu 3%
aseara veneam cu un prieten ce-i taximetrist...si are vreo 15 masini pe care lucreaza vreo 28 de soferi in 2 schimburi...si i-am spus sa le spuna la aia 15 la ora 15 sa fie in parcare la profi pentru protest...la cere el imi spune:
"Degeaba ca oricum nu se va intampla nimic, nici nu ma obosesc sa dau telefoane sa anunt oamenii"
Cu o asemenea gandire prefer sa o intind din tara ca vad ca romanii sunt o natie de idioti care le place sa traiasca oricum....
pacat ca nu prea suntem uniti si la bine si la rau, noi suntem uniti doar la bine...la rau ne tragem pe cur

chiar daca iau warn sau ban, asta-i adevarul

CristianD 28-12-10 13:23

ganditi-va si ca il frecati pe casierul ala de rand care sta si el sa manance o paine.
Ideea de a face ceva e foarte buna, insa sa mergi cu monedele la un casier care nu are nici o vina ...
@sorine ai vazut bine la MOL e 5.05 pretu pe litru la benzina, asa am vazut si eu azi dimineatza cand am venit la munca.

All times are GMT +2. The time now is 22:25.

- Copyright 2026 4Tuning