![]() |
Boicot Benzinărie
Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Targu Jiu , sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga. Multumesc anticipat. |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
Sunt de acord si particip..unde ne intalnim ? |
pai hai sa facem si noi la castelul de apa....sa se blocheze tot bulevardul...sau la roventa...
|
la roventa sunt e de acord
cine vine ? |
Cand vreti sa faceti asta? Adica o data si o ora...
|
Quote:
|
ma bag si eu ora si data,si locu...50.7 litru ,niste nenorocitii,vor sa ne ia toti banii...
|
Quote:
ORA 18"00 parcarea interex si acolo hotaram ce facem,nu se mai poate asa ceva o hotie niste nenorociti ordinari spune ti la toata lumea vrem sa fi m cat mai multi va multumesc |
Daca nu ne strangem ceva nu are rost sa ne ducem cu 5-10 masini,intrebati si voi prieteni sa fim mai multi.
|
20 de masini e deajuns sa blocam benzinaria pt 2 ore
alimentam cu foarte putini bani bloc am toate pompele timp de 2 ore platim cu bani marunti ....asa nu se mai poate |
vin sigur,dar in ce zi....
|
Quote:
raspanditi zvonu la toti cunoscuti mersi |
Quote:
|
I`m in . Parcare Interex ora 18:00 .
|
Mergem si noi intram la pompa ,bagam de o suma mica,asa lenjer,imi mai sterg si eu geamurile,mai ma duc la toaleta etc sa treaca timpu :)) .Ar fi sa ne facem si niste afise sa punem pe geam...
|
daa pai ne strangem maine pe la 14:00 ;la interex..sa strangem banii,ca sa tragem la xerox,si sa le punem pe geamurile masini,e bine,si asa vedem si cati vin...
|
As putea face eu cateva la 1 prieten . Spune`ti ce mesaje sa apara scrise si rezolv si cei care spun ca vin să vină .. nu doar din gură si atat .Grutz .. sa fim seriosi ce bani sa strangem ? 50 de bani de căciula .Fac eu in jur de 30 . Lăsa'ţi aici ce mesaje doriţi să apară sau trimiteţi msg pe privat .
|
tata ma interesai eu,si nu e bine sa punem afise pe masina,pentru ca ne ia militia,cu legea nustiu care din decret,ca nu avem voie sa facem asa ceva,asa merge frumos cu masinile,bagam fiecare cate 2 lei,bani marunti...nu ne grabim,spalam geamurile etc,si dupaia iesim lezer,ca asa ne incarca nenea militianu...
|
zic sa mergem si la rompetrol si la petrom la castel sa blocam pe ambele sensuri si sa fim cat mai multi ca sa iese ceva..deci ramane ora 18 maine seara la interex?
|
eu sunt prezent 100%
|
Grutz ce esti asa revoltat tata ca ai doar 1.4 :)) sari mai tare ca DMXu care are 2.0 turbo :))
|
=))))))))) bah gtx nu esti normal...ii consuma poate 15 in oras omului ce ai u:))
|
Maine tre sa imi iau punga de o mie de lei cu mine :)) sa vedem cati ne strangem.Sa faceti si voi niste afise ca platesc cand ne intalnim la interex.
|
imi pica ochii cand vazui pretu la benzina...
|
da si eu sa vad ce monezi strang..men cu afisele nu e o idee buna ca daca ne vede garda am pusoo..mai ales eu:))
|
Quote:
|
dap stiu ca nu e bine cu afisele ca am mai patit eu odata numai stiu ce aveam un steag ceva si mau oprit tot asa in petrom ca imi fac dosar ca nu am voie ..da mam inteles cu ei:))
|
stiu ca ma documentai si eu,dar faza e sa ne strangem multi...uite la bucurestii..https://www.youtube.com/watch?v=ixZhzZIPutg
|
sa speram ca strangem si noi cativa ..nu suntem la bucuresti totusi da ne strangem noi cativa
|
hai ca e de bine
trebe sa fi m multi asa ceva nu se poate .... mersi anticipat pt fiecare participant maine .....sper sa reusim sau macar sa incercam sis a nu stam in casa ca muuulti romani trebuie sa facem ceva TREBUIE:twisted: |
salutare..da tre sa facem ceva ca numaim erge sper sa fim multi...eu o sa anunt tot ce pot sa fim cat mai multi asa sa faceti si voi
|
Sa aveti tupeu,probabil sa vina si politia poate si firma lor de paza,sa ne intimideze,etc,noi nu incalcam cu nimic,daca trag la pompa,alimentez,imi sterg geamurile,etc ma duc sa platesc...
|
da mai intram si ne uitam si lacate ceva prin benzinarie la un antigel la o solutie de geamuri vorbim ca asta nu e buna chesti de astea
|
ma bag si eu dar nu stiu cat o sa tina vrajala asta la noi ca aici la roventa e un cacat de om care e manager sau ce plm e unu cu un x5 ACK si sigur o sa faca ala urat si o sa vina si garda si toate ingredientele :)))
|
nu akolo merem la petrom la castel si la rompetrol sa blocam ambele sensuri
|
Nu e bine asa,ca tu daca astepti cu masina pe sensu de mers iei amenda,tre sa intri in peco si sa stai mult acolo.La petrom aci la regal e spatiu mic,nu ai pe unde sta,ar fi mai bine la Rompetrol.Vorbim la 18:00 la interex.
|
nui problema ca asteptam pe partea cealalta si cand se golesc merg alti numa sa fim noi multi
|
ai dreptate la catsel si la rompetrol este ideal si blocam 2 distribuitori
si asa am pe una la castel care nu o halesc deabia astept sa o puns a numere 50 ron in marunt :)))) ma apuc sa fac ID de facebook sa vedem cati ne strangem sa d a ti addd la toti din lista revin :P |
mama nici nu vreau sa ma gandesc cand s-o apuca aia de numarat...da si linku asta sal trimitem sa vedem care se baga..si pe facebook la fel...sa-l pui aci dupa cel faci
|
facebook LINK
https://www.facebook.com/event.php?eid=139068876150898 |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning