Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/229414-boicot-benzinarie.html)

MihaiCsl 26-12-10 13:32

Boicot Benzinărie

Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Sibiu , sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga.
Multumesc anticipat.

OchoSB 26-12-10 15:12

Re: Boicot Benzinărie

Trebuie sa va uniti cu totii altfel nu se reuseste nimic, daca ma aflam in sibiu faceam tot posibilul sa imi adun toti prietenii si ceilalti doritori, sper sa se faca ceva si in celalalte orase nu doar in Bucuresti.

cristi_timidu 27-12-10 13:31

dar poti sa convingi priteni tai care la randul lor au alti prieteni sa faca treaba asta. este un inceput timid dar poate luat amploare daca ne aducem aminte cum este sa fim uniti

lupalb 27-12-10 14:01

eu sunt de acord, si cred ca putem vorbi cu ceilalti sa facem ceva de genu` asta, dar trebuie sa fim macar 24 de masini, ar fi frumos 32 dar na....

AdrianSB 27-12-10 16:46

si se rezolva acelasi lucru ca si cu taxa de poluare :lol: adica nimic !
Mai bine sa ne strangem la Casa poporului vreo 300000 de soferi si sa aruncam in parlamentari cu monezi de 1 ban sau in cel mai bun caz cu bolovani de 2 Kg bucata :lol: , ca in rest ... noi proteste ... ei concedii in afara tarii :)

ChuckyOvi 28-12-10 15:03

am bani marunti :X

Pilu_alex 28-12-10 15:19

Da ar fi frumos sa facem asa ceva si in sibiu ....................... sa le dam o lectie

ChuckyOvi 28-12-10 15:50

Parerea mea sa o facem la petrom la ora 15:00 in cursul saptamanii pentru ca atunci va alimenta si politia ;)

ovexy 30-12-10 11:14

Am sa fiu prezent, numai sa hotaram ziua si ora, eu zic ca in jurul orei 15-16 ca atunci ii nebunia cea mai mare in oras.

ovexy 30-12-10 11:16

Si sa anuntam si un post TV din oras.

DorinSB 30-12-10 14:11

o sa fiu prezent si eu. sa anuntati ziua si ora aici pe forum.

alexandrudragoman 30-12-10 19:20

Anuntati ziua si ora si o sa vb si cu ceilalti baieti din sb de pe vwforum , sa ne strangem cel putin 30 - 40

lupalb 31-12-10 07:09

eu sunt pentru. Sa imi ziceti cand si rezolvam... probabil pe 7 ianuarie? atunci ar fi cel mai bine, sau pe 8 ianuarie ca e sambata si pleaca lumea la ski.

ovexy 02-01-11 08:57

Am dat deja sfara in tara si am strans vreo 10 numai sa hotaram data si ora. Si inca o sa mai vorbesc si cu altii daca e sa facem pe 7 sau 8. In Bucuresti se fac in fiecare zi.

ovexy 02-01-11 09:09

Numai sa ne gandim si la care benzinarie sa mergem. De preferat care este cea mai aglomerata mai tot timpul si sa insistam pe lantul Petrom pentru ca ei ar trebui sa lase preul mai jos deoarece ei extrag si din tara petrol nu il importa pe tot ca alte firme.

DorinSB 02-01-11 12:34

Avand in vedere situatia, eu zic sa alegem statia Petrom de pe sos. Alba Iulia. Este una din cele mai aglomerate statii Petrom din Sibiu si pe langa toate acestea aici avem si spatiu mult. Dar exista si varianta de pe str. Milea.

Dupa cum zicea si Lupalb, lumea pleaca la Ski sau la sf. Ioan, eu zic ca putem face in data de 7 (pe seara) sau sambata 8 ianuarie, pe la ora 10-11.

Ruff_Ryders 02-01-11 14:29

salutare eu sunt din targu jiu...hai sa mai stabilim o zi si o ora anume pentru toti din tara care vrem sa participam la protest ca sa iese ceva ca lumea si sa se simta pierderile...

ovexy 03-01-11 14:00

da este buna ideea. hai ca vad cand fac si cei din Bucuresti si atunci ne hotaram si noi si mergem la Perom-ul de pe Alba Iulia si inainte ne intalnim in alt loc sa stabilim ce si cum facem.

ASTRA92 03-01-11 17:02

Re: Boicot Benzinarie

Super ideea ma bag...trebe stabilita data si ora ...deja am inceput sa stang bani marunti...buna ideea si cu televiziunea pt ca trebuie sa vada cat mai multa lume si poate se repeta mai des ...

Bughilas 03-01-11 17:02

trebuie facuta treaba asta undeva in jurul amiezii
pe la orele 13-15
cam atunci e trafil cel mai mare in pompe....
Dupa parerea mea nu cred ca se rezolva nimic....dar asta e..daca trebuie o facem

lupalb 05-01-11 14:04

http://cluj-am.ro/soferii-se-intorc-...-benzinariilor

Din cate am inteles pe data de 7 ianuarie (poimaine) este actiunea de protest, la ora 4.
Ne strangem la ora 16 la KFC si de acolo ne oprim la Petromu` de pe Milea sa il blocam? Macar intr-u npeco sa facem si noi.

lupalb 05-01-11 15:02

Imi cer scuze ca postez una dupa alta, nu mai merge editu`.
Paul, poate unesti tu cele doua posturi.
A ramas stabilit pe data de 7 Ianuarie 2011 la ora 16 in parcare la Kaufland.
Cei care vin sa aiba la ei urmatoarele:
Actele autoturismelor, permisul, bani marunti (10 RON in monezi de cel mult 10 bani), si rabdare.
Pana acum suntem :
1.LupAlb,
2.Tibi,
Completati voi lista in continuare .
Hai cat mai multi fratilor.

ovexy 05-01-11 15:19

Urmatoarea actiune se va intinde pe 3 zile si anume pe 17, 18 si 19 ianuarie. Cei din Bucuresti vor face in 3 zile consecutive, atunci vor simti si mai tare gaura in buget, eu zic sa ne mobilizam si pentru atunci. Dati mai departe si pe alte forumuri pe care mai sunteti sa fim cat mai multi din tara. Am sa revin si cu orele la care vor avea loc.

Pentru data de 7 voi fi prezent.
1.LupAlb,
2.Tibi,
3.ovexy,

ChuckyOvi 05-01-11 15:48

1.LupAlb,
2.Tibi,
3.ovexy,
4. Chucky (si vreo 2, 3 prieteni , sper)

ChuckyOvi 05-01-11 15:49

apropo , am eu vreo 70 de lei marunti daca nu aveti va schimb

dany12epz 05-01-11 16:16

Va salut,tocmai ce am vorbit cu cei de la Realitatea care m-au invitat maine la ora 16.00 la emisiunea deschide lumea datorita stirilor ce raspandesc vestea pe net in legatura cu Boicotul Total din data de 17-19,le-am spus si de protestele voastre de pe data de 7 precum si in Bucuresti in data de 14.
Au revenit la scurt timp cu un telefon sa le dau locatiile voastre de intalnire,va rog poimaine daca o sa fie prezenti vorbiti si de boicotul nostru de pe data de 17-18-19 am vorbit la tv ieri de el la antena 3,voi vorbii si maine,toti implicati in acest boicot deja scriu pe unde pot,spammeaza la greu orice site care are audienta,astfel cat mai multa lume va sti de el si poate ni se vor alatura va rog cei care aveti timp liber sa o faceti si voi.
Am luat forumul la rand si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionat de ce nucleu s-a format,mi s-a cutremurat tot corpul in momentul cand am recitit toata lista ...sunt atat de multe orase care vor participa fapt ce ma bucura pe mine si pe orice roman din tara asta care are simt civic in el,numai impreuna vom putea face ceva...BRAVO BAIETI
Ca sa va faceti o idee acestea sunt orasele solidare acestui boicot:

CLUJ-ei vor face pe 6 ianuarie adica maine

Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7

Baia-mare
Buzau
Brasov
Constanta
Iasi
Mures
Ploiesti
Rāmnicu Vālcea
Targu-Jiu
Tulcea

Sper ca nu am uitat vreun oras,daca am facut-o va rog dati un pm
Va rog sa fiti civilizati si sa nu le dam sansa de a ne discredita,daca cineva devine prea "exuberant" in actiuni delimitati-va de el si scoateti-l din grup este posibil sa fie adus special pentru intoxicare.
Cand mergeti pe drumurile publice va rog sa nu incalcati codul rutier....la Bucuresti sa luat un permis(pe buna dreptate ce-i drept) pentru ca au stat cu ochii pe noi ca pe niste raufacatori.
Nu uitati cine ajunge cu usurinta sau are drum prin UNGARIA,BULGARIA,MOLDOVA,UKRAINA alimentati de acolo,aveti benzinari particulari in zona atunci mergeti la ei haideti sa le vizitam pompele austriecilor doar la Boicoturi..sa ne vada la ei in statie si sa stie ca nu le vom mai da asa usor cea ce ei urmaresc...Banii nostri din buzunar.
Hai sa le aratam, ca numai suntem o piata slaba asa cum au gasit-o ei in 2004,sa le aratam ca am intrat in U.E nu doar pe hartie si ca am descoperit simtul civic si dreptul consumatorului...le-am vazut in orice stat european civilizat Spania,Franta,Anglia,Italia,Germania este timpul sa aplicam si noi ce am invatat din cultura europeana.
Domnilor va salut si va urez succes

ovexy 05-01-11 16:19

Super

lupalb 05-01-11 17:00

Quote:

Originally Posted by ChuckyOvi (Post 3956119)
apropo , am eu vreo 70 de lei marunti daca nu aveti va schimb

vezi ca vreau si eu vreo 10 lei de la tine... ca eu nu am de unde sa fac rost marunt...
Hai sa vedem cati ne strangem.
Se mai adauga la lista:
1.LupAlb,
2.Tibi,
3.ovexy,
4. Chucky (si vreo 2, 3 prieteni , sper)
5.Pilu
6.Sobo

Ramane stabilit pe 7 la ora 16 intalnirea, si cel tarziu la 16:30 in pompe

ASTRA92 05-01-11 17:01

Re: Boicot Benzinarie

Ramane stabilit in Sibiu in data de 7 ianuarie la ora 16?

ovexy 05-01-11 17:04

Da da la Kaufalnd in parcare

ChuckyOvi 05-01-11 17:38

Am in jur de 1 mil ... mi-a luat cam 15 minute sa ii numar pentru ca am si de 1 ban si de 5 :))eu zic ca o ora va fi blocata benzinaria. Apropo .. ne hotaram la intalnire unde alimentam pentru ca exista un aparat de numarat maruntisul si sa nu luam tzeapa (pariez ce ne urmaresc "paparazi" :)

SB09HMM 05-01-11 22:08

prezent !!! am si eu ceva banuti de 10 bani, si 5 bani ....

Ruff_Ryders 05-01-11 22:55

ROMANIA TREZESTETE !!! Voteaza si tu micsorarea pretului benzinei si motorinei, inainte sa iesim in strada votam sa vedem cati sunt nemultumiti ... http://www.golf-club.ro/vot-combustibil.htm... fiecare vot conteaza. Multumim

Pilu_alex 05-01-11 22:59

Nu se poate acesa saitu de pe forum ................

Ruff_Ryders 05-01-11 23:03

sper sa mearga acum

VioLo69 06-01-11 01:49

Membrii Midnight Racers Sibiu vor fi si ei prezenti ;)

lupalb 06-01-11 09:53

intrebare pentru cei din MR: cati veniti si cu ce masini? Rog completati lista.
Multumesc.

ChuckyOvi 06-01-11 15:36

Quote:

Originally Posted by alexandrudragoman (Post 3941479)
Anuntati ziua si ora si o sa vb si cu ceilalti baieti din sb de pe vwforum , sa ne strangem cel putin 30 - 40

Nu stiti cum putem lua legatura cu cei de pe vwforum? Ei sunt destul de multi. Am dat un mail la acest user da nu a raspuns :(
Totusi .... mai strange`ti ceva oameni ca suntem prea putini:(
Eu am mai combinat vreo 3 colegi de serviciu, sper sa se tina de cuvant

ChuckyOvi 06-01-11 16:32

APROPO , trebuie vizat petromul pentru ca ei extrag titeiul romanesc! Ce rost are sa mergem la mol cand ei nu au legatura cu romania?

ChuckyOvi 06-01-11 18:07

1 Attachment(s)
Am facut 5 pungi cu monezi de 10 si 5 baniAttachment 1810406
Incerc sa mai fac rost de monezi de 10 bani, nu de alta dar cei de 50 se numara usor

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning