![]() |
Boicot Benzinărie
Buna ziua, am si eu o rugaminte la comunitatea din Hunedoara si Deva , sa luati exmplul celor din Bucuresti si sa faceti la fel ca ei, asta daca va deranjeaza pretul benzinei https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3928281 si asta https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU .
Mii de scuze daca am postat unde nu trebuie si rog un moderator sa mute mesajul unde crede ca va fi vazut de mai multe persoane dar sa nu-l stearga. Multumesc anticipat. |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
cand demaram operatiunea?
|
Pai si noi avem peco pe aici prin zona.
|
Quote:
|
Quote:
|
deci cum ramane ? nu fiti indiferenti !!! cand unde o stabilim ????...zisese cineva de benzinaria Petrom Pestis...buna locatia ....
|
Bun eu zic sa o facem in deva la omv sau rompetrol acolo la alea pe varianta ca intra foarte multe masini si o sa le dam total peste cap programu, numai trebuie sa fim cel putin 40 ca is 4 pompe si sa fim 10 la pompa si bagam de 10 lei si dupa ai ne intoarcem iar la coada si tot asa pana vine potera:P si desigur se alatura si ei noua ca doar si ei au masini personale:P nu?
|
De ce sa bagam de 10 lei? Bagam de cat pisha odata in pompa si alimentam de 5 ori de 10 lei. Sunt de acord pentru o data dupa sarbatori.
|
Quote:
|
Au inceput ele revolte care au schimbat imparati din mai putin, daramite din astea cu preturi umflate artificial cu pompa.
|
Benzinaria Petrom
Locatie Pestis ; eu aduc 3 masini voi alegeti ziua din sapt. asta !!!....cine vine si cand ne adunam ??? |
Quote:
|
pretene ..tu lucrezi la benzinaria petrom ???....las ca merge asa ....
|
salutare eu sunt din targu jiu...hai sa mai stabilim o zi si o ora anume pentru toti din tara care vrem sa participam la protest ca sa iese ceva ca lumea si sa se simta pierderile...
|
Quote:
|
inseamna ca nu vom face nimic atunci si asta e
|
Atunci nu facem ....Jos Palaria Kedy si celor ce aveau de gand ..restu ..las' ca i bine sa va adunati la spart seminte si la chestii importante nu ;poate pe viitor veniti pe jos la intalniri caci e prea scumpa benzina .... va salut oameni care nu va meritati stikerul pe masina . :peace:
|
deci care vrea am stabilit 07.01.2011 ora 16 in toate orasele sa facem protestul...sa speram ca va alaturati...daca nu asta e stati si indurati tot ce ne baga pe gat
|
Nu ajung 2-3 masini, ar trebui sa fie 200-300 pentru fiecare peco si atunci se va vedea ca nu mai are nimeni rabdare cu hotii astia.
|
Quote:
|
ramane pe vineri deci?
|
trebuie sa va mobilizati!
multa lume prefera sa stea acasa sau sa faca alte treburi, pacat... cresterea pretului chiar nu va intereseaza? noi in ploiesti am facut si azi boicot si probabil pe 7 vom iesi iar :evil: |
vineri, ora 16. haideti baieti.cat mai multi!
|
Quote:
Ce fain e acuma cand alimentezi cu 5.09 sau cat mai e acuma benzina.... :x cifrele la "Lei" alearga de 5x mai tare ca alea la "Litri" :))) E vai de curu nostru in tara asta cu taxe de UE si salarii de M.ue :x Degeaba protestam noi la pompe...trebuie inca o revolutie plecata de la Timisoara. |
ramane pestis petrom ???
|
vineri 7 ianuarie ora 16:00 la omv in deva ramane? apropo, parca cantitatea minima de alimentare e 2 litri din cate stiu eu, am citit undeva la pompa de la petron, la omv nu stiu cat e.
|
Quote:
|
Am 3-4 masini ..chestia e ca nu le pot trambali pana la OMV Deva , acum depinde unde se hotaraste exact locatia
|
Quote:
|
astia is nebuni la cap .. vor sa faca 7 lei litru ...
|
Quote:
|
Nu are nici o legatura pretul carburantului cu obtinerea acestuia si comercializarea, diferenta este in taxele nesimtite pe care guvernul le stabileste atunci cand aceasta se vinde catre populatie si respectiv redeventa extrem de mica pe care marele comerciant austriac de carburanti pe care vreti vineri sa il boicotati o plateste statului roman pentru utilizarea resurselor sale, una infim de mica, cand in realitate ar trebui sa fie cumva invers.
Puteti sa faceti si nunta la peco, daca se va dori ca benzina sa ajunga la 7 lei sau 14 lei acolo va ajunge. :) |
Vorba lunga saracia omului.
... Eu am reusit sa strang in jur de 7 masini pentru vineri la ora 16:30, in Deva. Probabil vor fi mai multe pana vineri. Cei cu care vin nu au cont pe 4tuning. Cine mai e cu noi? |
Quote:
|
|
Eu zic sa ardem din temelii tot ce seamana a peco si sa mazgalim cu carioca orice cisterna cu carburanti prinsa in trafic, ca sa stie guvernantii astia ca vorbim serios.
:) off topic : Imi place ca la alegeri prezidentiale sau parlamentare toata lumea merge la gratare daca este vara si la schi daca este cumva iarna si ceva zapada pe dealuri, sau cu fata la cico in colt, iar apoi cand se impute treaba din cauza ca ajung toti tampitii in parlament, ne gandim toti sa protestam sa ne vedem la tv. :) on topic : Eu aleg sa protestez prin evitarea alimentarii cu carburant a masinutei in toata luna ianuarie, cine este cu mine? :) p.s cu taxa auto ce s-a rezolvat daca s-a protestat vehement in strada in toata tara? nu cumva s-a tot scumpit si asta? cred ca la fel se va intampla si cu titeiul asta de la pompa. |
Va salut,tocmai ce am vorbit cu cei de la Realitatea care m-au invitat maine la ora 16.00 la emisiunea deschide lumea datorita stirilor ce raspandesc vestea pe net in legatura cu Boicotul Total din data de 17-19,le-am spus si de protestele voastre de pe data de 7 precum si in Bucuresti in data de 14.
Au revenit la scurt timp cu un telefon sa le dau locatiile voastre de intalnire,va rog poimaine daca o sa fie prezenti vorbiti si de boicotul nostru de pe data de 17-18-19 am vorbit la tv ieri de el la antena 3,voi vorbii si maine,toti implicati in acest boicot deja scriu pe unde pot,spammeaza la greu orice site care are audienta,astfel cat mai multa lume va sti de el si poate ni se vor alatura va rog cei care aveti timp liber sa o faceti si voi. Am luat forumul la rand si va spun cu mana pe inima ca am ramas impresionat de ce nucleu s-a format,mi s-a cutremurat tot corpul in momentul cand am recitit toata lista ...sunt atat de multe orase care vor participa fapt ce ma bucura pe mine si pe orice roman din tara asta care are simt civic in el,numai impreuna vom putea face ceva...BRAVO BAIETI Ca sa va faceti o idee acestea sunt orasele solidare acestui boicot: CLUJ-ei vor face pe 6 ianuarie adica maine Restul oraselor vor striga prenzenta in data de 7 Baia-mare Buzau Brasov Constanta Iasi Mures Ploiesti Rāmnicu Vālcea Targu-Jiu Tulcea Sper ca nu am uitat vreun oras,daca am facut-o va rog dati un pm Va rog sa fiti civilizati si sa nu le dam sansa de a ne discredita,daca cineva devine prea "exuberant" in actiuni delimitati-va de el si scoateti-l din grup este posibil sa fie adus special pentru intoxicare. Cand mergeti pe drumurile publice va rog sa nu incalcati codul rutier....la Bucuresti sa luat un permis(pe buna dreptate ce-i drept) pentru ca au stat cu ochii pe noi ca pe niste raufacatori. Nu uitati cine ajunge cu usurinta sau are drum prin UNGARIA,BULGARIA,MOLDOVA,UKRAINA alimentati de acolo,aveti benzinari particulari in zona atunci mergeti la ei haideti sa le vizitam pompele austriecilor doar la Boicoturi..sa ne vada la ei in statie si sa stie ca nu le vom mai da asa usor cea ce ei urmaresc...Banii nostri din buzunar. Hai sa le aratam, ca numai suntem o piata slaba asa cum au gasit-o ei in 2004,sa le aratam ca am intrat in U.E nu doar pe hartie si ca am descoperit simtul civic si dreptul consumatorului...le-am vazut in orice stat european civilizat Spania,Franta,Anglia,Italia,Germania este timpul sa aplicam si noi ce am invatat din cultura europeana. Domnilor va salut si va urez succes |
Ar fi pacat sa nu ne strangem macar 30 de masini.
Ondin, nu vrea nimeni sa se vada la televizor, vrem sa aratam ca nu toti suntem niste oi, e un inceput bun. |
unde e locatia deci ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning