![]() |
melodii spl
salut as avea si eu nevoie de titlurile unor melodii folosite in cazur concursurilor de SPL !!!!
multumesc anticipat :) |
Re: melodii spl
da buna idee am vazut azi ca sunt nishte cduri cu melodii de spl daca poate cineva sa urce aici macar o parte din ele...
|
deci:
1) In dBDrag se folosesc sinusoidale(adica baraituri mai pe intelesul tuturor) 2)La EMMA ESPL se foloseste o melodie aleasa pe moment. in concluzie voi nu stit ce vreti, dar ca ajutor va sfatuiesc da dati jos albumele Kings of Crunk si Crunck Juice ale lui Lil' john & The East Side Boys |
Incearca Three 6 Mafia ;) sau cauta DB Jams
|
asta pe mine ma innebuneste
:arrow: three 6 mafia - late nite tip |
Db jams este cd-ul care se foloseste la db drag...
baraituri pentru spl...:) |
Poti sa cauti si Bass Mekanik pe programe de share gen BearShare. Sau pur si simplu "bass test" si iti apar o droaie. Sunt piese facute din frecvente joase..bafta!
|
nu stiu daca am postat bine dar caut si eu ceva anume ....si caut de mult timp si nu stiu cum ai zice!.....poate ma puteti ajuta.......dati un search pe google.ro la urmat.:60 12 inch rockford fosgate punchs with a 20,000 watt RF Hybrid car amplifier at bass competition in Daytona Beach Florida......poate cunoasteti piesa sa-mi dati nishte detalii.....mersi mult si imi cer scuze daca am postat gresit!
|
Crystal Method - High Roller
|
Quote:
|
am gasit si albumul intreg ....mersi mult.....super piesa!
|
poate cnva sa imi deie si ie melodia three 6 mafia - late nite tip plss
|
groove armada "superstylin'" si "I see you baby" fatboy slim mix
rockin' :D |
numai atatea?:(
|
incercati cu astea : Tiesto - blue sky,.Kellis-Bossy,50 Cent - Ready for War su Ludacris - Act a fool.
|
cine are un volum DB Jams, sau stie unde se gaseste, (pt download) sa-mi dea si mie un PM va rog, ms :D
|
Quote:
|
Gasiti albumul DB Jams Vol 8 pe www.voodooclub.tk la sectiunea diverse/car audio.
|
Quote:
|
cea mai tare melodie este Basstronics - Bass i love you !!!
|
1 Attachment(s)
O melodie recenta cu SPL
|
daca chiar vreti o melodie cu muuult bass, va recomand "cotti & cluekid - sensi dub". rupe boxele
|
puneti si voi mel SPL sau testuri bass pt dowanload
|
Cauta Gucci Mane, toate piesele sale sunt BASS-ate.
https://www.youtube.com/watch?v=AuJYx_vsxms https://www.youtube.com/watch?v=KCil-...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=0xU1M...eature=related |
Petey Pablo & Rasheeda - Vibrate (am luat doua cupe cu melodia asta :d )
Ege Cyubukcyu - Yaz Geldi |
1. BENNY BENASSI - CHANGE STYLE
2. Ying Yang Twins feat. Lil Jon & The East Side Boyz - Salt Shaker sa spuneti daca va plac :D |
De ce nu Bass Mekanik??
Am sa pun cateva melodi daca sunteti interesati ! Pe fiecare album de la ei sant teste de bas la diferite frecvente ! Am 9 albume !! |
10 Attachment(s)
Cateva melodi cu BRRRRRR!!!
|
Quote:
Daca o are cineva la 320 kbs, sau calitate chiar mai mare, il rog sa-mi dea un add pe mess, sa mi-o trimita, sau sa o uploadeze aici. Eu am gasit-o, dar la 128 kbs :( id: rares_crm |
10 Attachment(s)
Quote:
Daca mai vreti ,mai am...dar eu prefer genul asta.....pentru mai multa claritate!! |
salutare
acum cativa ani (vro 4 -5) am fost la un amic acasa care avea boxe serioase... tipu juca sof cu ele date la jumate.. de se auzea pana jos... acum ontopic... melodii de bass am gasit.. (bass mechanic, cj stone, d'agostino, aquagen, mellow, etc ), insa nu am gasit melodia.. (care era un sunet), ce nu se auzea! pur si simplu vibrau toate lucrurile din casa, picau bibelourile, geamurile zdranganeau ca la cutremur, pieptul imi intra in rezonanta, nesimtitul nu a vrut sa imi dea acel sunet, si nici de gasit nu l-am gasit. il are careva pe acia? |
e o faza de genu asta in filmul The Grudge parca, nu se aude nimic, dar vibreaza vitrinele, si tot ce ai prin casa :lol:
Vreau si eu sunet-ul respectiv daca il gasesti :) |
Quote:
|
Dj Mike - The bass test ???
|
1 Attachment(s)
enjoy
|
9 Attachment(s)
Hai ca urc si eu o tura de ele :D
Pe MTX Night bass am ars un difuzor :???: |
Dau si eu un titlu Akon Ft. Snoop Dogg- I wanna love you (clean)
La mine incep sa cante toti "greierii" in masina |
mai e una dracoasa care scoate totii puricii din toate difuzoarele... bass in reprize, nu bass lung ca in melodiile rap... Korsakoff - Still Wasted
|
MOGUAI - Beatbox (2002 club remix)
Madona - Music Dr. Motte & Westbam - Love Parade 1998 Snoop Dogg feat. Tanvi Shah - Millionaire 2pac do for love |
off-topic: am scos toate melodiile postate aici le-am pus pe un cd sa le ascult in masina. Masina este un chevrolet spark iar sistemul un: HU sony cdx-s2250, boxe blaupunkt gtx 402 mk2 si 462 mk2, amplif blaupunkt gta 260 si sub blaupunkt gt 1200mk2, iar rezultatul se aude perfect bass-ul dar nu poti sta in masina, cel putin nu cu geamurile inchise, pt ca ti se face rau, se simte cum iese aerul prin bancheta din spate...Sunt super melodiile multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning