![]() |
29.12.2010 - ultima intalnire pe anul asta!
cu toate ca nu s-a cerut inca o intalnire pe anul asta ma gandesc sa facem totusi una sa vedem care e treaba si sa mai discutam pe complicata noastra idee de nume.
asa dar MIERCURI 29.12.2010 ora 19:00 in parcare la galeria. Poate rezolvam si ne lasa si la subsol. va asteptam |
Re: 29.12.2010 - ultima intalnire pe anul asta!
/roger that
/over /:D |
Dak tot mai facem o intalnire pana la sf anului.. inafara de tema pe care o aveti (aceea d a va gandi la numele clubului vostru) va mai dau eu una.... https://www.youtube.com/watch?v=YlcVHRd5RyU ... c ziceti... incercam sa ne adunam si noi la un prostest?? sau sunteti multumiti cu pretul carburantului din ro.... eu unu ma bag :) who`s next...
|
eu unul ma bag ...
|
Mda... fratilor... chiar in suceava asta nu se poate face nik.... sau poate sunteti prea bogati si va convine ca de la 1 ian sa se scumpeasca pretul benzinei si a motorinei cand pretul barilului de petrol scade... au trecut 20 de ani dat tot sub comunisti am ramas.. democratia unde e...
P.S. m-a intrebat cineva c rezolvam dak facem acest prostest... pe plan national poate ne va baga in seama cineva daca o sa incepem sa facem si la suceava si la iasi si apoi se alatura si alte orase poate o sa se sesizeze cineva... dar asa stand acasa si nefacand nimic c rezolvam... uita-ti-va la tv si o sa vedeti.. suntem singura tara care se complace in situatia ei... in anglia au marit taxele la universitati de 3 ori... api frate au iesit studentii in strada.. proteste batai.. tot felu de chestii... la noi in romania... c facem.. creste benzina.. ehh las ca mergem asa... creste pretu la tigari.. ehh las ca fumam tigari la 15 ron pachetu... haideti sa facem cva fratilor.. va e frica ca va luati amenzi de la politie... va zic de pe acuma ca nu au dc sa te amendeze.. nu faci nik ilegal daca alimentezi la o pompa cu 10 ron in 30 de min si platesti cu monezi... ganditi-va bine.. va place c se intampla.... https://www.youtube.com/watch?v=QHpVT...layer_embedded ascultati mel asta de la parazitii si meditati oleaca asupra situatie.. |
ehe.. facem protest ...prea skump X( ... *** de stat roman
|
deci maine facem si noi protest ? mergem la banca si skimbam 10 ron in monede de 1 ban ,10 bani,50 de bani ? :twisted:
|
maine poate ajung si eu, ar fi interesant de vb pt o eventuala organizare pt un protest
PS: apropo se primesc si masini stock ? :D si cu dirt paint :D ? |
Quote:
|
Va anunt ca maine nu o sa pot sa fiu prezent la intalnire... daca vreti sa va intalniti cu mine va astept in parcare la kaufland pt juma de ora cat am eu pauza :)):P spor la discutii si tineti cont de ce am scris si eu in leg cu protestu. luati exemplu la baietii din Iasi.. pe care ii felicit ca au avut COAE :)
|
masina mea tot acolo e parcata, deci daca se reorganizeaza locatia, stam la un "mic" dar in frig, e de preferat sa fim cat mai multi, oricum nu sunt eu in masura sa ma pronunt, mai asteptam detalii
|
poate mergem la cetate in parcare :evil: daca nu ne lasa muie ala de paznik de la galeria
|
une la cetate? intram cu masinile in cetate? :lol: ... dupa faza de data trecuta cam slab ... cred ca tot la metro o sa ajungem sau la rompetrol cel ma sigur :lol:
|
ne intalnim la galeria si vedem dak ne mutam undeva ............
|
Quote:
|
cam putini...dar nah asta e.....sunt sarbatorile...oricum mie mi-a placut finalul...nu-i asa daniel XLY???...macar ne-am distrat un piculetz......sa vezi ce ia ala stalpul...bang...l-a luat...:D:D:D:D
|
pai na.. mercedes italia tractiune spate si subvirare:D
o fost prea tare vine intra in drift si e propteste in stalp |
La galleria ati stat sau la metro?? c s-a discutat ieri? :)
|
cel mai tare a fost cu mercedes-ul de italia si noi ne-am distrat un pic mai mult:D:D
|
mda... mor de ciuda la inceput am crezut ca mai stam la Hollywood si era la Metropolitan eu cum nu stiu unde e ... am cautat un pic in stanga cum vii de la peco din SV fara noroc ... si m`am dus home :( NEXT time :P
|
pentru cei care au fost ieri in parcare la Galeria... de azi am deskis un forum : http://nonameclub.uv.ro/ ca sa ne putem alege un nume de club.. ca ieri am vazut ca nimeni nu a zis nimik...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning